Omdömen

2.8
Baserat på 10 omdömen och 80 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 okt 2021

Estet musik

Underbar skola

Schemat är anpassat så att det passar alla, blockläsningen gör att man har färre lektioner i veckan och det finns även ett studiotek där man alltid kan sitta och få hjälp av en lärare. Varje lärare ser sina elever och hjälper efter bästa förmåga. Varje dag serveras frukost som har ett stort utbud. Rektorn vet vilka alla elever är och syns ofta i korridoren. Väldigt mysigt med en mindre skola och man kan alltid vara sig själv!
Föredetta elev
9 dec 2020

HEMSKT!!!!!!

Skolan ska utse att vara en lugn och trygg miljö där lärarna fokuserar mer på eleverna. Men tyvärr så får man varken hjälp av rektor eller biträdande rektor/syv för de aldrig svarar i telefon eller ringer upp som lovat. Lärarna glömmer eller bryr sig inte om eleverna som ligger efter. På gute är det favoriter som räknas. Så det är en slags dagis miljö bland lärare och elever. Där lärarna är trevligare och mer hjälpsamma mot sina favorit elever,än att vara neutral och proffesionell.

Vi får mat från grundskolans matsal,där vi gick innan och åt. Så gute gymnasiet hade från början ingen matsal. Så man fick ibland ingen mat eller fick man plats i matsalen, men endel fick sitta ute fast de var kallt eller i mellanstadiets café.
Maten därifrån har de inte brytt sig om. När jag gick där fick vi oftast köttfärslimpa. Köttfärslimpan var seg och gick inte och tugga. När vi fick tacos så kom köttfärsen i klumpar som de var rått inåti. En tjej fick glas i maten men när hon konfronterade kocken så togs det inte ansvar.
Så det är oftast rått eller gammalt.

De har inget biblioteket och lärarna vet inte ens var biblioteket ligger.

De som ska vara vuxna tar aldrig sitt ansvar. Det är många som går ut utan betyg eller blir helt enkelt inte bemöt bra av personal.
Det skapar en osäker miljö där man inte kan vända sig nånstans.
Det finns så många brister med mat,ansvar,vård och student där det lilla som är positiva inte kan mätas med de dåliga.
Elev
31 jan 2020

Gutegymnasiet

Jag trivs bra på skolan. God mat, gratis frukost vilket är toppen då många kommer med buss, eller inte orkar äta tidigt. Skönt att läsa i block.

Negativt är att det klottras av Wisby om att Gute är sär. Söker man till Gute så ses man som dum i huvudet, enligt vissa.

Det är lite rörigt ibland. Lokalerna har blivit bättre och matsalen ska tydligen byggas ut, vilket kommer göra det smidigare.

Jag har haft stöttande och bra lärare, jag har fått ta mycket ansvar för vad och hur mycket jag vill lära mig, vilket jag tycker är positivt.
Elev
2 dec 2019

Satsa mer på att eleverna ska trivas!

På Gotland finns det 2 gymnasium, en kommunal och en privat. Gutegymnasiet har därför ingen konkurrens, det ska dock inte göra det ok för skolan att sänka sin kvalitet och inte sträva efter något.
Rörigt i skolan med en nästan fruktansvärd studiemiljö för dem som är beroende av lugn och ro/Integritet när dem studerar. Finns inte skåp så att det räcker till alla elever, när jag började här så fanns det inte ett skåp till mig och en lärares svar på det var ”ja, här är det först till kvarn som gäller”. Ibland kan man undra ifall dom glömt att betala elräkningen då det nästan alltid är mörkt överallt. Entrén/Kafeterian eller skolans ”plugg spot” är också skolans matsal, något som jag och fler anser vara negativt.
Grädden på moset är väll att det inte finns någon sjuksköterska eller kurator (Oklart vart dom finns iaf) och skolans SYV är även biträdande rektor, vilket gör det svårt att ha samtal där man kan få råd och hjälp att se sina möjligheter m.m..
Föredetta elev
28 nov 2019

Trevlig skola

Överlag bra skola. Tyvärr ont om platser att studera på (som är lugna) utöver lektionstid. Maten är oftast väldigt god, lärare tar sig tid att prata med den enskilda eleven och hjälper och motiverar en väldigt bra.

Skönt med mindre klasser och mycket eget ansvar. Kan nog uppfattas som lite virrigt, mycket blir vad man själv gör det till.
Elev
22 nov 2019

Skolan är tråkig som fan

Rektorn är sämst på gutegymnasiet
Elev
20 nov 2019

Dåligt, inget för mig.

Trivs inte alls på skolan. Tråkigt att vi hade ingen skolsköterska för hur länge som helst, finns ingen ordning och tydlighet med lärarna, oftast vet dem ännu mindre om allt som t.ex schema och aktiviteter än vi gör. Skolan är trång och de flesta klassrumen har inte ens bra med projektorer, det ända som är bra är frukosten. Annars satsar skolan på inget annat vilket känns bara tråkigt. Första året på gymnasiet men redan nu känns det som att man vill absolut byta. Gutegymnasiets sida ser ut som en bluff nu, det som lovas syns inte alls på skolan. Har inte sätt någon "elevhälsoteam" heller.
Elev
15 nov 2019

Skolan har potential till att vara den bästa på ön

Skolan har potential till att vara den bästa på ön med tanke på hur liten den är, men tyvärr så brister skolan på många punkter. Skoldatorerna är budget deluxe och miljön är tråkig och stel. Att hitta en plats med bra studiero är svårt, skolan har inte satsat alls på studieMiljön vare sig i klassrummen eller korridorerna. Lärarna är bra men dock så tar dem sig inte enskild tid med eleverna, vilket är tråkigt. Det stora pluset är att skolan erbjuder gratis frukost varje morgon och Att kaffis tjejerna är glädjeSpridare.
Föredetta elev
13 nov 2019

Lugn o skön skola där du blir sed av lärarna

Bra gratis frukost, trevlig personal
Elev
20 sep 2019

Skolan är sådär, finns plus och minus

Bra med att vi får frukost gratis varenda morgon. Lärare med väldigt liten koll,som glömmer mycket. Schema strul osv. Fattig skola som inte vill lägga ut pengar på något. Dålig mat oftast nuförtiden.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen