Omdömen

3.5
Baserat på 15 omdömen och 120 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
22 sep 2022

Samhälle

Fokusera bör man annars dör man

Bra lärare och lektioner utformade så man har möjlighet att plugga på det hemma man inte hinner med, man får tillräckligt med tid och det känns strukturerat och inte så stressande. Men det blir ju såklart vad man gör det till. Om man lägger fokus på fel saker kommer man ligga efter och känna stress.
Elev
17 sep 2022

Helt okej

Helt okej skola men dom har inte allt som behövs
Elev
4 jan 2022

Samhälle

Bra och trygg

Bra skola, väldigt trygg
Annat
12 jul 2021

flygteknik

Flygteknik

Under corona hanterade skolan situationen hemskt. vi som bor på internatet få åka hem varje fredag och åka tillbaka varje söndag. Detta gör att man tar flera bussar eller tåg och träffar på massa människor bara för att internatförståndaren har bestämt att man inte får stanna eftersom man inte bor 4 timmar ifrån. Om man dessutom får någon symptom så är du tvungen att ta tåget, bussen hem till din familj bara för att du inte får vara i ditt rum. Om man är vettig så fattar man att det skulle vara smartast att bara sitta i karantän i sitt rum och kanske få mat levererat precis utanför dörren eller något sånt men nejnej du är tvungen att ta dig hem till dina föräldrar och smitta dom istället och alla du träffar på påvägen hem. Det löjligaste är att du måste ta coronatest hela tiden för att få komma tillbaka till skolan eller internatet. Det kan vara så mycket som 3 coronatest. Personalen i skolan verkar inte förstå att det är olagligt då man belastar sjukvården. Det skiter dom dock i sålänge internatförståndaren och dom andra känner sig trygga.
Elev
8 dec 2020

Jättefin skola

Väldigt bra med utbildade lärare som kan sina ämnen. Jättefin skola med bra lokaler
Elev
28 aug 2020

knut hans bästa linje

flygteknik är den bästa linjen på knut hahn. du får den bästa utbildningen som verkligen kan ta dig långt i livet du kan jobba med allt inom flyg. det är en väldigt bred utbildning och som håller en väldigt hög standard. vi får chansen att bli mekaniker direkt efter studenten.
Elev
27 aug 2020

Flygteknik

De här negativa omdömen jag sett här på sidan om Flygteknik stämmer inte alls överens om hur det egentligen är. Skolan samt internatet gör att din gymnasietid går på ett ögonblick. Visar man bara lite intresse till utbildningen kommer man lära sig väldigt enkelt.
Elev
12 maj 2020

Går flygteknik

Något är seriöst fel. det verkar vara ett gäng gubbar som bestämde sig för att starta en skola o bli lärare en dag utan att få någon form av undervisningen om hur man undervisar. Dåliga lokaler som inte är gjorda för att ha lektioner i. Fina hangaren men där får du knappt jobb iaf så det spelar ju ingen roll. Halva klassen sover på lektionen.
Elev
18 mar 2020

Sanningen om FLYGTEKNIK

Tycker att flygteknik utbildningen måste fan öppna ögonen påriktigt.
Varje jävla dag så ligger halva klassen och sover pågrund att vi börjar alldeles förtidigt och att klassrummet har cp dålig luftcirkulation i klassrummet och jag fattar inte varför dom inte fixar det och varför vi inte får börja en fucking timme senare på dagen som hade let till att klassen inte sover och att vi lär oss något eller tycker lärarna att det är viktigare att Vi e trötta och lär oss mindre.

Sen är materialet vi får att plugga på till prov det sämsta jag någonsin fått och det gäller nästan alla ämnen i skolan det är fan det värsta jag varit med om.

Det ända bra med skolan är maten på F17 och att vi får lära oss det tekniska inom flyget. Nu kommer vi till Knut Hahn där jag ba är en gång i veckan som jag e glad över för maten är det värsta skiten jag varit med om då jag ibland behöver spotta ut mat eftersom den smakar så illa, och det ser ju ut som om nån har gått till dagiset och bett barnen göra maten. Det jag vill få fram e att maten inte är laglig att servera så äcklig den är.

Vill i framtiden att ni ska tänka på när vi ska börja egentligen tycker 8 är tidigt då vi måste ta buss och annat för att komma till skolan 1h senare hade gjort alla 10x piggare och fokuset hade blivit bättre. Sen rasterna inga mer 5 minutare det Är bara töntigt och ger ingen skillnad. Sen pluggmatrial måste ni värkligen göra bättre presentationerna funkar fan inte helt jävla sjukt hur ni tror att dom ska va bra att ha som pluggmatrial.
Elev
10 mar 2020

Knuthan det bästa du kan välja.

Skolan är trygg med maximal säkerhet. Och lärarna lika så som rektorerna och övrig personal är väldigt engagerande i elevernas välmående lika som utbildning. De har även ett fantastiskt program där folk med mer behov av stöd kan få det och en trygg plats att gå till som heter creadiem. Det har helt ärligt räddat liv. Och det är otroligt fräscht och rent och organiserat. Det är bra linjer med breda valmöjligheter och mycket variation.
Elev
17 feb 2020

Dåligt

Dåliga lärare som inte bemöter en bra, äckliga toaletter och dålig anpassning
Elev
23 dec 2019

Skolan har fel fokusområde men okej ändå

Övervakningskameror överallt och om man glömt sitt skol id kort så får man med Gestapo att göra och betala 50 kr ur egen ficka. Dryga och konstiga lärare samt snuskiga toaletter och mat som inte går att äta
Föredetta elev
19 dec 2019

Toppen skola!

Så bra, engagerade lärare och modern!
Elev
27 nov 2019

bästa skolan!

Helt underbar skola, lärarna är väldigt hjälpsamma och super bra på att lära ut! Om inte läraren är bra för just dig, då fixar skolan en extra lärare! skolan vill ditt bästa och hjälper dig ta dig igenom din skolgång!
Elev
9 okt 2019

Flygteknik utbildning

Flygteknik skiljer sig från övriga Knut hahn eftersom vi knappt är på själva skolan utan vi studerar mesta dels på f17

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen