Omdömen

1.9
Baserat på 16 omdömen och 128 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 jul 2023

Förre detta elev

Dålig upplevelse inget att rekommendera
Elev
1 maj 2023

Dålig

Stökig, gör aldrig något roligt, inga utflykter. Barn retas. Byter lärare hela tiden så får inte en hel utbildning i ännet.
Annat
29 mar 2023

Väldigt dåligt

Riktigt dåligt struktur. ”Rättsystemet” i skolan suger och lärarna visar ingen respekt mot eleverna. Det har i år varit en skit skola.
Elev
11 mar 2023

Bra skola! 5/5

Går just nu på skolan och jag väldigt nöjd. Lärarna är väldigt bra och förtjänar all respekt, de lärare jag har är trevliga och erfarna. Lektionerna är bra och man lär sig av dem. Skolmaten är för underskattad, den är otroligt god och fräsch. Toaletter är fräscha och rumsrena, cafeterian har bra personal och utbud. Idrottshallen har mycket olika redskap och duktiga lärare. Läget är ganska bra eftersom att det finns en fotbollsplan och skog med discgolf bana.
Fritidsgården ligger i samma hus under idrottshallen och där finns det riktigt bra personal och material. Det ordnas ibland aktiviteter för en liten summa. ”Kiosken” har bra och billigt utbud.
120323 J
Elev
9 dec 2022

FOLK MÅSTE VETA VAD SOM SKER

extremt otrevliga lärare som svarar otrevligt när man frågar saker, lärare säger att man har attityd mot lärare, men när man blir bemött som skit är det inte så lätt att hålla humöret. Lärarna somnar och kommer försent till lektioner och andra lärare dyker upp 5 till 10 minuter försent varje dag och sen så blir de arga när eleverna inte kommer i tid. Maten tar slut så dem som kommer sent till lunchen får ingen mat och får gå hungriga, mattanterna blir arga för man frågar när maten kommer och är allmänt dryga. Elever som oftast pratar mycket eller har svårt att sitta stil får skiten för allt som händer på skolan det kan vara som tillexempel Skadegörelse och annat. Lärare sätter betyg gällande om dem tycker om en elev eller inte, nästan i alla fall så är det dem snälla som får dem bra betygen. Material finns inte sudd och pennor blir inte in köpt. Lärare svär åt eleverna och säger ord som du är dum i huvudet och klankar ner på vissa elever. och Rektorn anställer folk som inte kan svenska eller som inte ens har en lärarutbildning.
Förälder / Vårdnadshavare
9 dec 2022

Otrevlig personal m,m,j med mera.

Mycket hot konflikter med mera.
Dålig möjlighet att lära sig b språk.
Förälder / Vårdnadshavare
9 dec 2022

Otrevlig personal!

Otrevlig personal med förföljande lärare och med andra ord stalkning!😡
Elev
24 nov 2022

dålig skola

Sämsta skolan jag gott på! Lärarna bryr sig knappt om dig och dom kan inte heller ta kritik. Aldrig mått så dåligt som jag gjort på hälla och dom bryr sig inte över huvudtaget. Enorm favorisering och de sätter orättvisa betyg, lärarna är inte utbildade inom ämnet och lär inte bra ut alls. Har du svårt för något ämne får du inte extra stöd men däremot får du höra hur dålig du är och att du inte kämpat tillräckligt. Att börja på hälla har förstört min framtid och det är som bortkastad tid med tanke på att man knappt lär sig något. Skolan borde stängas ner och sätt inte era barn på skolan ni ångrar er då
Föredetta elev
18 okt 2021

Sorgligt

Allt är bara skit och man borde bara stänga.
Ta dig  i röven
Elev
14 apr 2021

ren katastrof

Skolan tar lärarnas parti i konflikter mellan elever och lärare, även fast eleverna har rätt. Folk kommer undan med misshandel och våldtäkt för de bryr sig genuint inte om eleverna. De gör absolut inget för att hjälpa eleverna med psykisk ohälsa och alla lärare favoriserar något enormt. Polis eller väktare på skolan förvånar ingen längre då det är så vanligt att någon blivit hotad eller kränkt. När de införde mobilförbud körde de över alla som hade en åsikt och vägrade ge elevrådet plats att tala i frågan. Elevrådet ville skicka mail till föräldrarna då skolan redan gjort det men då vart dem bara överkörda. Det är ett väldigt vanligt förekommande att elever blir överkörda när de blivit lovade rum att tala på.
Cafeterian är aldrig öppen och kökspersonalen vägrar ofta släppa in elever så de inte får mat.
Snälla sätt inte era barn på denna skola. Elever som inte har förmågan att fungera inom denna lilla svartvita fyrkantiga låda skolan är designad efter blir också överkörda och får ingen hjälp. Det slutar med att dem får dåliga betyg och mår ännu värre då ingen någonsin hjälpt dem hur mycket man än pushar på. Och det finns ingen fungerande ventilation eller värme så det är lika varmt inomhus som utomhus året runt. Lärare sätter även frånvaro på folk som sitter på lektionerna om de inte tycker om dem.
Allt är under kritik och ärligt talat hade det nog varit bäst om allt bara stängde.
Förälder / Vårdnadshavare
29 jul 2020

Katastrof

Den enda skolan jag varit med som vill tysta allt som händer, väktare på skolan, polis på plats ett par gånger i veckan, misshandlar, knivbrott är vardagliga händelser. Skolinspektionen skulle behöva göra nått åt denna skola, lider med barnen som behöver gå dit varje dag
Elev
4 jan 2020

Skolan är sådär :/

Relativt bra lokaler och bra personal. Men ingen hänsyn till de som åker buss till skolan, schemat är bara till fördel för de som bor i Borensberg.
Elev
16 dec 2019

Skolan är hemsk

Jag tycker att det är en skola med dåliga lärare, så att man inte lär sig något man får inte häller det betyg man borde ha.
Förälder / Vårdnadshavare
15 okt 2019

Dåligt skola

Dåligt skola de vuxna bryr sig inte när det gäller mobbning
Elev
8 okt 2019

Sjukt dålig skola

Inte alls bra skola. Lärarna bryr sig inte om eleverna. Maten är god åtminstone.
Elev
24 aug 2019

Helt ok skola

Helt okej skola, superbra rektor som sätter elevernas och lärarnas trygghet i förstahand.
Bra lärare nu på senare år!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen