Omdömen

3.8
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
21 jan 2021

Kommer aldrig att glömma denna underbara skola!

Jag kom in i Hällsboskolan i Stockholm eftersom jag har språkstörning och svårigheter, de gjorde att jag kunde inte gå i en vanligt klass med 21 elever eller normal skola. hade de väldigt svårt då.
De var då pedagogen i min skola som jag gick förr och sa till mina föräldrar att jag skulle gå i en specialskola som hete Hällsboskolan. Eftersom dom har erfarenheter och tar emot elever med språksvårigheter eller nåt annat som gjorde svårt för en i skolan. Jag gick i högstadiet då. Mycket bra specialskola med speciallärare. Klasserna var i små grupper (runt 6-10 elever) med två personal (Speciallärare & elevassistent) per ämne, de gjorde att man fick så mycket hjälp som möjligt och tålamod mot en. Tack vare de så har jag utvecklas så mycket som elev på denna underbara skola. (Går ej på den skolan längre eftersom jag började gymnasiet sedan)

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen