Omdömen

4.0
Baserat på 20 omdömen och 155 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
14 dec 2022

Samhällsvetenskapliga

Dåliga lokaler

Bra lärare men jättedåliga lokaler. Det finns i princip bara ett ställe att sitta på och det är öppet mellan alla våningar. Det gör att det blir så högljutt att man inte kan koncentrera sig o många går hem med huvudvärk varje dag. Det är trångt och alla blir sjuka hela tiden eftersom alla sitter ihoptryckta på samma platts.
Omklädningsrummen och duscharna är också vidriga.
Elev
28 okt 2022

Samhällsvetenskapliga

Norrköpings bästa gymnasium

Helt fantastiskt!! Skitbra lärare, lokaler och elever!! Lite liten skola för mängden elever men det funkar. Maten är tvivelaktig men cafét äger!
Elev
28 okt 2022

Ledarskap

Hagagymnasiet

Dem lägger bättre resurser på dom bättre klasserna annars är skolan jätte bra
Elev
4 okt 2022

Utmärkt skola för amitiösa elever

Jag upplever att skolan är bra. Skolan har duktiga lärare som vet hur man lär ut på ett bra och fungerande sätt. Skolan har också en trevlig miljö som är väldigt öppen, men det finns även platser där man kan sitta i lugn och ro om man vill plugga. Skolan har en bra kafeteria som säljer olika typer av mat, bl a godis, smörgåsar, drycker och delikatesser till ett bra pris.
Elev
8 jun 2022

Duger i krig aka Fredrik <3

Bra men lyssnar ej på elever angående åsikter om lärare som ej gör jobbet och allmänt otrevliga. Stort antal elever har klagat men inget händer. Vänstervridet.
De vågar ej ha åsikter.
Elev
29 apr 2022

Samhäll

Trevlig skola

en trevlig skola med snälla lärare. Ingen dålig stämning på skolan och många elever har ett mål med studier. Bra lokaler och en bra skola allmänt
Föredetta elev
5 jan 2022

Tvär/Natur

*********** Rektor

Hade förmodligen satt 4 eller 5 stjärnor ifall jag hade gått natur eller samhäll istället för tvärvetenskap. Rektorn kan vara den mest odugliga och oengagerade människan jag någonsin träffat. Denna rektor lyssnade inte en enda gång på sina elever. Klagomål från hela klasser med namnunderskrift togs inte på allvar och efter att vi hade fått byta lärare mitt i terminen flera gånger innan fick vi göra det igen för att vi var "vana".

Hela min klass, andra kamrater på skolan, men även flertal lärare håller med mig om detta. Tyvärr skedde inget efter otaliga klagomål och jag vet att nya elever inte heller känner sig respekterade av denna rektor.

Annars är skolan bra, trevlig miljö och generellt sett bra och engagerade lärare.
Elev
23 nov 2021

Naturvetenskap

Bra men

Bra skola, men fokuserar på att ”fixa” de minst viktiga problemen.
Elev
28 aug 2021

Tvär/Natur

HAGAANDA

BÄSTA HAGA! Så bra känsla, välkomnande, bra lärare, mysigt, öppet. Helt klart bäst i stan, finns inget annat.
Elev
2 maj 2021

Naturvetenskap

Hagaandan

Jättehärlig stämning på skolan, toppen lärare och öppna lokaler. Hagatimmen finns till förfogande då du kan få hjälp med vilket ämne som helst, lärarna gör allt för att man ska lyckas och man skapar djupa relationer med dem. Enda minuset är att det är lite för många elever på en för liten yta men fördelarna väger helt klart upp!
Elev
29 dec 2020

Suverän skola, dock fåtal problem

Bra skola, väldigt bra aura och ambitiösa elever. Dock väldigt kallt under vintern och väldigt varmt under sommaren. Det största problemet är att det inte finns tillräckligt med sittplatser. Annars är allt bra. Lärarna är snälla och hjälper till när man stöter på problem, och så har man även renoverat toaletterna så nu är det rent och fräscht. Det är även väldigt öppet i skolan och alla kommer bra överens. Jag som elev skulle rekommendera hagagymnasiet :)
Elev
13 dec 2020

Kunde inte varit mer nöjd!

Auran är något obeskrivligt!!! Både lärare och elever gör allt för att stämningen ska vara bra och alla ska känna sig välkomna. Finns inget negativt att säga! Ambitiösa, sköna elever och stöttande, engagerade lärare! Skulle aldrig rekommendera någon annan skola!
Elev
7 dec 2020

Mycket bra gymnasie

Tycker det är en trygg skola med bra gemenskap
Föredetta elev
16 maj 2020

Nominerad som bästa gymnasium i Norrköping

Finns absolut inget dåligt med denna skola. Lärarna är fantastiska. Stämningen på skolan är alltid positiv och man känner sig delaktig, även fast man kanske inte drar det största strået till stacken.
Elev
15 nov 2019

skolan är toppen, mycket trevlig!

skolan är toppen, mycket trevlig!
Elev
25 okt 2019

Trevlig och öppen skola. Man lär känna så många

Trevlig och öppen skola. Man lär känna så många
Föredetta elev
21 okt 2019

Rekommenderar

En bra skola med engagerade lärare
Elev
26 sep 2019

Hagaandan!

Skolan är toppen! Mycket trevlig med en hagaanda som verkligen utstrålar sig! Aldrig kännt mig så trygg i en skola innan :D
Elev
27 aug 2019

Riktigt bra skola

Hagagymnasiet, en skola som bara strålar av positivitet och gemenskap.

Det man börjar med under de två första veckorna är att lära känna sin skola, klass och lära sig layouten på klassrummen osv. Detta sker med hjälp av lekar och "Poängjakten". Man har det alltid kul här på Haga, tillsammans förstås.

Jag rekommenderar verkligen Hagagymnasiet. Det är min andra vecka här och jag känner mig verkligen välkommen bland alla andra nyfikna elever.
Om man har svårigheter för vissa ämnen eller har det svårt att lära sig p.g.a svårigheter så finns alltid hjälp här på Haga. Exempel på detta är "Hagatimmar", då man alltid kan få hjälp under extra lektioner, som går ut på att man kan leta upp lärare och fråga om hjälp. Det finns även mycket stöd gällande matematiken. Något viktigt att veta är att om man inte lyckas med sina betyg och blir underkänd i något ämne, så kan man ansöka om ett prov för att få godkänt i det ämnet. Haga är alltså en väldigt positiv, ren, omhändertagen, vänlig skola och jag tror verkligen inte du skulle ånga ditt val om du började här.
MVH//Glad Elev
Mathilda Halldin
Elev
9 jun 2019

Mycket bra!

Älskar den skolan, man trivs och alla lärare är fruktansvärt bra!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen