Omdömen

2.9
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
9 maj 2022

Det ända som verkar sjukt bra är maten

Fröknarna hinner inte med att ha engagerade övningar, lekar eller projekt med barnen varje dag. Hittills ett projekt per termin och det är inte ens djupgående..
Nej istället har de valtavla, vilket iprincip innebär att barnen väljer på olika former av fri lek så som Lego, Rita, pärla osv. Men alla får inte vara med utan de finns bara ett visst antal platser. Så är du inte snabbast fram så får du inte det du vill.
Bidragit till barn som inte tvättar händerna för då hinner man ju inte först, varför samsas och samarbeta när det kan vara en tävling där förloraren blir ständigt ensam.

De hinner inte gå ut varje dag eller prata med föräldrarna som hämtar och lämnar ens en gång i veckan.

Efter flytt fick vårt barn plats här.. Jag hade aldrig valt detta...
Att hämta sitt gråtande barn som ropar på hjälp då kläderna fastnat på en gren medan 3 fröknar står i en klunga med en mobiltelefon, där ljudet avslöjar att det inte är jobb de håller på med, och inte ens märker barnet 5-10 meter bort..
Att få hem ett barn som fått dra upp byxorna trots att hen bajsat och inte fått hjälp för ingen hört ropen.. Så sönder skavd i underlivet..
Att få hem ett barn som längtat efter ett syskon och varit så stolt för att nu vara livrädd för en fröken sagt att mamma och pappa inte kommer ha tid med dig mer. Något fröken kommenterade till förälder först efter att förälder tog upp det.
Fröknar skyller bort sina misstag på föräldrar och är allmänt otrevliga vid minsta frågeställning eller idé till förbättring.

Efter samtal med rektorn blev det en kort tid bra.. För att sedan återgå till bristande kommunikation och engagemang.

Med allt det sagt så är maten riktigt bra, gud vad älskad den är. Även om jag önskar att de skulle få lov att ta mer än en grönsak från salladsbaren och få mer än 1/2 frukt till fruktstund på förmiddagen.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Lås upp unikt innehåll med SchoolParrot Premium

Få tillgång till alla omdömen och insiktsfull data om skolorna! Den fulla upplevelsen av SchoolParrot!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen