Omdömen

2.3
Baserat på 19 omdömen och 171 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
18 maj 2023

Anna och bildläraren❤️

De ända bra med skolan är mentorn anna och bildläraren, och sen finns de inge bra mer
Elev
24 apr 2023

Gangster grabbar

Bra lärare, dåliga elever
Elev
2 feb 2023

För jävligt

Dom misshandlar rent utsagt eleverna psykiskt. Hur kan en skola ha 70% elever som är psykiskt sjuka eller missbrukar. Dom sopar undan allt. ALLT. Dom informerar inte ens oss elever.
Elev
2 feb 2023

Skit på hammarskolan

Lärarna tycker det är vi elevers fel att vi har en låg utbildningsnivå, dom har sagt det rent rakt ut när vi alla vet att om vi hade haft utbildade lärare så hade mycket blivit bättre. Eller faktiskt sparka lärare som gör att elever inte ens vill vistas på skolan. Jag känner flertal elever som inte går i skolan pågrund av hur grisig den är. Allt är vi elevers fel. Och när ingen vill fokusera på skolarbetet så blir det rastlöst och då uppstår dilemman. Under denna termin när de valde att ha ett så kallat "Blockschema" har vi haft en riktigt stor ökning på slagsmål. Det blir trångt i korridorerna då alla klasser på hela skolan har 10 minuters rast mellan lektionerna exakt samtidigt. Unde rloppet om 2 veckor har det varit 4 slagsmål. Skolan gör inget åt dehär. Alls. Jag har sett rektorn prata med ett par elever 1 gång. Men har inte haft en ide på att kanske göra så att inte alla har rast samma gång. Varje elev som är tjej som gått på skolan sen träslöjds läraren som jobbar där idag börjat. Har kännt sig obekväma med hans närvaro då han kan lägga handen på låret, kolla på tjejernas rumpor, pilla på folks bakfickor och va allmänt äcklig. Vi har 1 lärare som alltid får folk att gråta. Han la inte avsluta sina meningar själv utan man måste säga sista ordet för honom och om man intr kan svaret står han över en och skriker på en. Han säger rakt ut vilka som behöver enklare uppgifter och att man har fel. Elever har kommit flertal gånger till rektorn o klagat på denna lärare men inget har gjorts. Tveksamt om det ens har tagits ett snacka om det med honom. Denna lärare är idag min mentor och jag har aldrig varit så arg på skolan och hatat skolan som jag för idag. Men frånvaro har höjts. Och inte för att jag bara inte gillar honom utan att man bara skäms på hans lektioner och känner sig helt värdelös. Det pratas skit mellan lärare. Dom pratar alltså om varandra. Förra terminen hade vi minst varje dag 8 lärare sjuka. Då vi typ bara har 6 stycken som faktiskt är utbildade är det ju inte så bra. Min mentor som jag hade innan den här nya blev deprimerad. Min no lärare ja hade förra terminen var också deprimerad ett tag. Och jag är övertygad att det handlar om hur lärarna är mot varandra. Hoppas ingen tänker att "Det är för att hon är en skoltrött ungdom" Jag kan säga direkt att prova 1 dag så ska du få se.
Annat
19 dec 2022

Strul

Alltid problem med deras schoolsoft, speciellt frånvaroanmälan. Man klickar i att ens barn ska vara borta hela dagen sen klickar man på spara, man får upp ett meddelande där det står att det är sparat. Men lik förbannat får barnet ogiltig frånvaro. Går inte att kontakta rektorn heller då hon ofta är upptagen och adminastratören är sjukskriven.
Det har hänt 5 gånger och 2/5 gånger får man tag på rektorn direkt. Då skyller hon på att man inte sparat sin frånvaroanmälan och fixar felet, men det tar fan 3h att få tag på henne. Och man sparar frånvaron.

Men på denna skola är det ju alltid elever eller vårdnadshavares fel. Det är aldrig skolan som kan ha fel på något.

Gå inte på denna skola kan jag säga om du inte vill ha strul med allt.
Elev
9 jun 2022

Skit skola. Gå inte här om du inte vill ta livet av dig

Lärare svarar inte mejl.
Elever fryser ut varandra, mentorer gör inte ett skit mot mobbning. Inte ens rektorn bryr sig.
Det är stökigt på lektioner och korridorer.
Folk som hånar varandra.
Får personangrepp av lärare.
Dålig mat och fullt i matsalen. Finns ingenstans att sitta.
Personal
3 maj 2022

En bra skola!

Trevlig skola med många bra lärare. God mat och fina lokaler.
Personal
12 feb 2022

En bra skola!

En riktigt bra skola, här borde flera vilja vara!
Elev
11 jan 2022

Toppenskola!

En toppenskola med jättebra lärare!
Föredetta elev
10 jan 2022

Inte lika dålig som folk påstår att skolan är

Jag gick här i ett halvår och det var inte direkt den bästa skolan som jag har gått på. De allra flesta lärarna var helt okej, fast det var stökigt i korridorerna.
Föredetta elev
15 nov 2021

Absurt

Bra läroplan och undervisning- förutsatt att barnet klarar av stress och ej har diagnoser.
Skolan har en historia av att låta barn med diagnoser eller krångel hamna mellan stolarna.

De delar upp klasserna beroende på hur duktiga de är i ett ämne, och de som är ”sämst” får då arbeta med absurt enkla uppgifter. Har aldrig riktigt funnits en bra elevhälsa. för att vara en skola där många elever tyvärr har problem med missbruk eller psykisk ohälsa, så är dom extremt duktiga på att sopa undan allt besvär. På barnens bekostnad.
Elev
11 nov 2021

Okej skola

Bra lärare, men kaos! Vissa lärare är skitiga och gör inte mycket för att eleverna ska uppnå sina mål. Rektorn gör ingenting.
Föredetta elev
6 nov 2021

Inte den bästa skolan

Hammarskolan har ungefär samma problem som Bäckhammarskolan, men det finns iallafall vissa positiva aspekter.

+ Hyfsad skolmat

- Osmidiga lokaler
- Halvdåliga lärare
- Dålig arbetsro
- Orättvis betygsättning
Förälder / Vårdnadshavare
25 dec 2020

Inkompetent rektor

Dålig outbildad rektor, kaos och slagsmål, misshandel!

Ingen personal i korridoren när det är raster.

Sämre skola finns inte
Föredetta elev
22 okt 2020

dåligt

dåligt skola inga snygga personer dpliga
Förälder / Vårdnadshavare
24 aug 2020

Förälder

Svårt att få vänner när man kommer som ny till skolan. Ingen bra skola och dålig mentor.
Elev
16 jul 2020

Bästa lärarna!

Världens bästa lärare. De har alltid tid för mig och andra elever, de är roliga och duktiga på att förklara så att man förstår.
Elev
24 mar 2020

Inte en skola man vill gå på!

Skit skola! Riktigt dåliga lärare, man får absolut inte den hjälp man behöver. Tråkigt att en skola ska skötas på de här sättet. Längtar tills jag slipper Hammarskolan! Man kan inte häller skaffa vänner på hammarskolan, eleverna är inge bra.
Elev
28 nov 2019

Skolan är skit. Har inga vänner alls

Skolan är skit, har inga vänner alls. Svårt att skaffa nya vänner

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen