Omdömen

3.0
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
11 apr 2024

Banger skola

skön skola, shoutout Morgan Freeman, bästa läraren no cap 🧢
Elev
25 mar 2024

börja inte på hammersta och låt det gå på konkurs jao

Det här e för nian och högstadiet. Lärarna lyssnar inte på elevers klagomål även om de har bra poäng i sig. Skrämmande studie planering, alltid så krånglig och man kan inte ens flytta upp eftersom våran mentorer är gravid. Halva skolan har F, väldigt sällan ens har över 230 och mesta ska säkert börja i Botvid under gymnasiet. Bli inte lurad av maten, inte ens gott. Tidigare var det dåligt och inte ens gjort med ansträngnings, men nu ljuger de för att locka in fler elever genom att lägga till mer tjusiga melis (Som högstadiet barn inte ens får tillgång till). SKA JAG OCKSÅ NÄMNA HUR TRÅNGT DET ÄR? TACK GUD ATT DET LIKNAR INTE SOM SÖDRA LATINS MATSAL, MEN FYFAN HUR TRÅNGT DET ÄR.

Vi får inte ens hänga i våran rast klassrum och tvugen att vara där nere i cafeterian som har skit små utrymme bara för att få ett chans att spela pingis och slå bollen en eller två gånger. Det som att din hela barndom blir tagen ifrån dig när du börjar högstadiet för att det finns nästan inga aktivitet förutom kolla på mobilen eller snacka. Barnen i andra sidan eller som är oftast ute trivs mer än de som verkligen förtjänar, exempelvis de som ska snart ut (9orna).

Lärarna är extremt dåligt på att hantera problematiska och stökiga elever, kom igen nu. Jag hatar sossen men man kan ju åtminstone ringa dem med såna elever om man ska ringa socialtjänsten under vanliga förhållanden 💀. DESSUTOM, på grund av att nästan hela högstadiets barn är Norsborgs pundare kan man vanligtvis tro att de är med på nån sort av kriminell gäng, (även om man går i sjuan) vilket betyder att de i stort sannolikt snusar och säljer vape till varandra. Vad som är galet är att vi hittade miljontals snus bakom skolans soffa när vi skulle utföra en små kostym kalas eller vad det var för skit.

Lärarna vore bra ibland, kanske deras innersta själv utanför jobbet är mer sympatisk. Men va jobbigt och orättvis de kan va ibland och det känns som att de struntar vad eleverna säger i, för att de är tonåringar och vad de säger är "irrelevant".


Att skolan även ligger på en backe förklarar mycket att man inte ska börja här, vem orkar gå upp på det fram och tillbaka varje dag. I alla fall, så vet man att idrottsläraren e glad att man har lite sort av träning precis på morgonen.
Elev
23 aug 2023

Lämmna skolans område

JAG TYCKER ATT SKOLAN ÄR LITE ÖVERDRIVET OCH ATT HÖGSTADIET BORDE FÅ LÄMMNA SKOLANS OMRÅDE TILL KIOSKEN ELLER CENTRUM FÖR DET FINNS FOLK SOM ÄR HUNGRIGA ELLER TUGUMMI OCH SÅ FÅR MAN INTE KÖPA ANDRA SKOLOR FÅ DET ÄR ÖVERDRIVIET HÄR
Elev
17 maj 2022

Jagharinget

Jag Gillar skolan
Elev
16 apr 2022

Bra men dålig

Hammerstaskolan är en bra skola med många fina lärare och elever,men hammerstaskolan kunde vart bättre.T.ex så har jag sett folk röka under skoltid både personal och elever.Vissa lärare behandlar elever olika(de behandlar oftast tjejer bättre än killar) om man är kille är det tufft här eftersom lärarna favoriserar flickorna.En gång till och med avbröt min lärare och började prata om hur killar förstör och är oförskämda.Lärarna behandlar också flickor med mera hänsyn om man är kille så måste man vara bäst annars är lärarna inte så värst snälla.Jag själv går i årskurs 5 i den här skolan och har gått i denna skolan i 6 år. Denna skola är dålig för varje gång man har lektion någonstans så ändras hela tiden ämnet till något intimt.Som inte är så värst tillfredsställande för mig.Lärarna ger inte så värst mycket stöd till eleverna.Och det skapar ett jäkla ståhej i klassrummen.Och p12:orna skriker hela tiden så det är omöjligt att ha en lektion med bra arbetsro.Lärarna bryr sig mycket om LGBTQ so om du är gay elr trans varsågod börja i den här skolan
Hallundavägen 199, 14564, Norsborg
Lena Bergström Häggberg
070-1819287

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen