Omdömen

2.8
Baserat på 5 omdömen och 38 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
26 jan 2023

Toppen

Maten är ta mig fan vidrig men bra minne där ifrån. Sätt ditt barn i kö!
Förälder / Vårdnadshavare
7 dec 2022

Saknas förmåga lösa konflikter

Konflikthantering saknas ffa på fritids. Vissa av de yngre och medelålders lärare är bra
Föredetta elev
30 okt 2022

UTMÄRKT

Älskar skolan trevlig personal som är pratglada rektorn är så snäll och rolig maten är dock lite för vuxen kost de kan hända att barn inte äter .
Föredetta elev
23 aug 2022

SKOLA

Maten är dålig, men det finns bra rastområde.
Föredetta elev
10 nov 2020

Kort reflektion

Idag går jag visserligen i högstadiet, men visst kan jag dela med mig av mina erfarenheter till dem som är villiga att lyssna, eller ja, läsa i det här fallet. Vet ej om det räknas som aktuellt, men man kan alltid hoppas att skolan har förändrats till det bättre om så är fallet.
Att det är brist på lärare är ingen nyhet, men för vår klass betydde det att vi fick byta mentor var och varannan termin… någon respekt för lärare fanns det då inte och det kunde bli rätt så stökigt på lektionerna. Mobbning, utfrysning och blickar var inte ovanligt bland eleverna – men ingenting gjordes ifrån skolan för att förhindra detta. Dessutom råkar jag vara en av de få som inte klagade på skolmaten, men jösses – nu när jag väl bytt skola inser jag verkligen hur kass den var. Jag frågade mina föräldrar om det, så jag kan gott intyga att den var minst sagt oaptitlig.
Det enda positiva från den här skolan är träsket, det vill säga den lilla skogsdungen alldeles intill barackerna. Den blev min räddning när ingen annan ens ville se åt mitt håll. I två-tre år fick jag spendera rasterna ensam, medveten om viskningarna bakom ryggen på mig – men jag fick i alla fall spendera min ensamhet ibland trädstammarna och glömma bort de andra för en stund.

/Anonym elev

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen