Omdömen

3.5
Baserat på 9 omdömen och 75 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
14 jan 2024

Underbart

fin förskola med kärlek. Fina pedagoger som är där för barnen och deras utbildning. Bra med aktiviteter och en hel underbar skolmiljö. Super fint, tryggt och mysigt med bra skollärande.
Förälder / Vårdnadshavare
18 nov 2023

tummen ner

dåligt,dåligt. Hoppas verkligen skolledningen/personal läser och ser över dessa recensioner. Hjälper inte barnen som behöver extra hjälp. Inga pappers hjälpmedel. Allt nästan finns redan klart på nätet för vem som helst att hitta. Men Vad gör då dem i skolan?? Otryggt, en skola där
många kännr varandra, från samma kretsar. Så en skola som man inte känner sig bekväm eller direkt välkommen till. Vet inte heller, men får känslan av okunnig personal. Tror inte alla har behörighet, så är det med privatskola...
Dem anställer vänner/ kompisbarn osv. Nej som förälder är jag arg, mitt barn behöver extra hjälp. Men istället placerar dem mitt barn som en outsider och får känslan av att dem inte vet hur dem ska hantera den situationen. Vi måste hjälpa till hemma, men ett barn som går i skolan ska ha lärare som kan lära ut alla barn, inte att vi som föräldrar ska göra det hemma bara!!
Annat
17 okt 2023

Fin skola

Favoritiserar mycket, medveten eller inte det märks, Det är en hel familj/släkt som styr Hannaskolan.

En del av eleverna och lärarna är nära vänner eller släkt med rektorn. Kyrkan precis därtill har inpricip samma personal som skolan. Många lärare är därför inte behöriga och dem lyfter upp kyrkofamiljen/vänner mer.

Däremot väldigt fina lokaler, inne och ute är fantastikt. Fin mat, och byggnad som skapar värme. Fina aktivteter med barnen och lektioner.
Föredetta elev
7 jun 2023

Bra lärare, inte så bra mat

Extremt bra lärare och kuratorer/annan personal. Det som är sämre är att skolmaten verkligen suger och att utfrysning och bråk i klasserna förekommer ofta vilket skapar en osäkrare miljö tyvärr
Elev
29 maj 2023

bästa skolan någonsin kan man lugnt säga

Är en väldigt bra fungerande skola som hjälper elever att bli bättre och alla får exakt de förnödenheter de behöver. Alla får vara som de är och man har väldigt bra relationer med sina lärare
Elev
23 apr 2022

bästa skolan men hårda regler

bra skola tycker jag
Elev
17 jan 2022

Konstiga regler!

Jag tycker att Hannaskolan är en bra skola men har konstiga regler. Från lågstadiet till Mellanstadiet måste man vara ute på morgonen. Även om det är 12-,blåser as mycket eller om det ös regnar. Man får inte ens gå in och lämna sin väska eller hämta vantar eller mössa om det är kallt, och ifall man behöver gå på toa så säger de oftast nej men ibland säger de ja. När man har gått på toa så kommer man tillbaka ut igen och då tycker rastvärdarna att man har varit på toa för länge för att vara sant så att nästa gång får man inte gå på toa. Man får inte kolla klockan på din mobil, och om man gör det så kan lärarna hota att de ska ta mobilen. Man får inte ens ha mobilen i handen även om den är avstängd. Maten skulle jag inte heller säga är topp. Det är en hel släkt som styr skolan och även vissa elever som är släkt med rektorn, och det går till mycket favvoritisering bland lärarna.
Elev
14 dec 2019

Den är okej

Skolan är sådär för att det är hela rektorns släkt som styr. För något år sedan så fick 3 lärare sparken för att dem hade sagt något som rektorns släkt inte tyckte om. Jag har inte under alla år fått några utmaningar under lektionerna. Jag har vart själv lärd hela mitt liv men ändå inte får något utmanande. Lärarna säger att jag ska göra samma sak som alla andra.
Förälder / Vårdnadshavare
25 maj 2019

Bra skola, lugn o trygg

Vi är så nöjda med skolan. Våra tre barn har gått från förskolan hela vägen upp till nian.
De har fått det stöd o stöttning de behövet
Engagerade o utbildade lärare.
Oerhört bra resultat i de nationella proven.
Rekomenderar skolan!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen