Omdömen

3.1
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
5 jun 2023

En bra skola

En helt ok skola men bra undervisning och bra sätt att lära ut, kan vara bättre men att hjälpa nya klasser att bli mer vänner samt att lösa konflikter.
Elev
5 maj 2023

Favoriserar

Skolan ger inte rätt resurser och dom favoriserar väldigt mycket. Jag och en kompis bråkade förut och hon ville inte gå till skolan. För att tillägga båda mår psykiskt dåligt. Vi skulle ha ett möte med läraren men hon vägrade att gå så jag och läraren sitter i ett rum själv och börjar prata och allt som har hänt. Jag berättar och han svarar att han också hade pratat med henne men hon sa npt helt annat och att hon och jag bara sitter och skyller på varandra. Han säger att jag måste börja prata med henne för att hon måde sämre eb mig. Ban vet inte hur jag mår och i det hör läget gick hon och spred rykten om mig. Hon skadar sig och hon får hjälp men jag har nye sagt till nån att jag mår så dåligt förutom mina vänner och han har sett att jag har skadat mig. Men han visste inte att jag försöker ta livet väav mig till skillnad av henne
Förälder / Vårdnadshavare
30 apr 2021

Bra skola med engagerad personal.

Jag har haft två barn på skolan och det har fungerat mycket bra.
Elev
16 feb 2021

Hemsk skola som inte bryr sig om du elever alls

Hemsk skola. Kaos överallt. Rektor som knappt bryr sig om elever eller anställda. Flera lärare och resurser ser hur utslitna ut som helst. Känns inte som att någon på skolan är där för våran skull eller för att lära oss något. Flera lärare känns även väldigt rasistiska Skolan känns ba allmänt kaos. Man trivs verkligen inte här.
Elev
17 dec 2019

Vi har kiosk

Bra skola, vissa elever är lite stökiga men så är det väl på alla skolor.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen