Omdömen

3.5
Baserat på 2 omdömen och 10 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
27 nov 2021

Ärlig recenion om skolans utbildning.

Under den tid min skolgång har passerat i form av denna skola och andra, så är min åsikt och rekommendation i efterhand att ej låta denna skola undervisar er. Efter att faktiskt studerat vidare, har jag kommit fram till att lärarna på Heliås ej lär ut de områden i den skala som de ska, i form av att förbäreda elever för högstadiet. Lärarna på den tid som jag var elev på skolan, var ej i större del utbildade, och har ett visst sätt att lära ut som påverkar en negativt. Hur jag igentligen har kommit fram till denna slutsats och vill uppplysa er om detta, är i gemförelse av andra skoler. De föredetta elever i min närhet har t.ex. inte alls blivit upplysta om den kunskap inom fysiken, som eliktricetetens grunder. Däremot blev man undervisade i krafter, men när väl man börjar i den skola efter heliås räcker deras undervisning inte till gemfört med de kriterier som ska uppnås.

De sista som vill tillägas är att de lärare som undervisade under min skolgång förmodlingen jobbar kvar, om inte jag har haft inkorrekt information.

Skriver detta för att öpplysa er föräldrar att faktiskt överväga andra skoler, beroende på att jag inte anser deras metoder av betygsättning korrekt, och vill era barn det bästa.
Förälder / Vårdnadshavare
9 sep 2019

Engagerad personal, fin atmosfär

När byskolan skulle stängas blev Heliås räddningen, och en trygghet för alltfler barn. Lärande miljö, vänlig atmosfär och ett engagerat team i personalen.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen