Omdömen

3.3
Baserat på 18 omdömen och 140 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
19 apr 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet

Helt ok

Lärarna är jättebra och skolan är väldigt fin. Dock avråder jag dig från att börja på hersby ifall du inte känner folk sen innan, de allra flesta är väldigt ytliga och håller sig bara i kretsen de redan känner folk, det finns ingen riktig vilja att lära känna nya. Svårt att känna en trygghet pga detta!
Elev
16 apr 2022

Natur natur

Hersby

Trevlig moderatskola med sossemat.
Elev
18 feb 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet

Bra skola, engagerade lärare

Mitt första år på Hersby har än sålänge varit väldigt bra, och klart att det finns en ”Hersbyanda” men den är inte lika utbredd som andra säger. Enda negativa jag har att säga är att vissa lärare är mindre engagerande än andra, men så är det väl på alla skolor. Om du funderar på att gå Hersby, så gör det, du kommer inte ångra dig!
Elev
21 jan 2022

Ekonomi, ekonomi

Rolig skola dålig undervisning

Ingen bra undervisning. Lärarna är gamla och omotiverade. Det finns ingen stämning. Man får inte heller lära sig om framtiden eller hopp.
Elev
26 nov 2021

Ekonomi, ekonomi

Alla som bor på Lidingö måste överväga hersby!

Mycket bra skola! Har ingen gymnasieskola att jämföra med eftersom att jag endast gått på hersby men är extremt nöjd med mitt val. Mycket fina lokaler med tanke på åldern, fin skolgård och idrottssal. Många EXTREMT bra lärare som är mer engagerade och drivna än man kan tänka sig! Självklart finns det mindre engagerade och drivna lärare men man får hoppas på att slippa dom:) Bra stämning mellan lärare och elever samt bland elever. Fint bibliotek, fina klassrum, fin matsal och bra utbud i kafeterian. Bra med aktiviteter såsom inspark, basketmatch och andra aktiviteter. Kan inte komma på någonting som är väldigt negativt med skolan :)
Elev
22 aug 2021

eko

Skön skola

HERSBY 2021!!! de dåliga omdömen stämmer inte detta är en as skön skola ba at maten suger
Elev
5 jun 2021

Ytligt

De allra flesta lärare är grymma och undervisningen är fantastiskt. Men det är extremt ytligt och kommer du utifrån Lidingö och framförallt om du inte känner någon blir det ensamt. Folk har svårt att vilja lära känna nya människor och man hänger med dom man känner sen innan. Börja inte här om du inte känner nån!
Föredetta elev
1 jun 2021

Ima

Bra. Dock finns det vissa saker man bör förändra.

Fina lokaler. Bra undervisning.
Föredetta elev
1 jun 2021

Ima

Bra. Men finns vissa saker som bör förbättras.

Fina lokaler. Bra undervisning.
Elev
17 apr 2021

Natur

Hemsk

Hetsby skolanda är vidrig. Är du inte den stereotypiska Lidingö-braten är du körd. Folk kan inte hälsa om man inte har samma status. Kommittéerna är endast ett urval av alla elever som går på skolan så bemöda dig inte att söka om du inte vet att du är ”poppis”.
Lärarna är ett stort skämt och rektorn detsamma
Elev
5 feb 2021

Toppen

Super bra! Alla lärare är engagerade och glada
Elev
19 dec 2020

En bra skola

Hersby är en mycket bra skola med mycket bra värdegrunder. Kunniga lärare men ibland skulle man önska att dom skulle stötta en i tuffa perioder vilket de flesta ej gör. "Då kanske du skulle fundera på att byta program för detta kommer ej fungera".
Elev
1 nov 2020

Hersby är bra

Jättebra, duktiga lärare och fina lokaler.
Elev
20 sep 2020

Börja bara ifall du bor i Lidingö

Börja inte i den här skolan ifall du inte bor i Lidingö eller redan känner folk sen innan. Det är svårt att få kompisar eftersom alla redan har sina vänner. Alla snusar och dricker och ettorna får inte sitta i kafeterian.
Föredetta elev
31 aug 2020

Dåligt

Orättvis prioritering av elever.
Kan min lärare ens mitt namn?
Stökig parkering som representerar oordningen på hela skolan.
Inga konsekvenser på dåligt beteende tex.mobbning, ljuga till lärare, uthängning.
Mycket droger bland elever. Har även sett langning av alkohol på skolan mellan omyndiga elever.
Hade det svårt i min klass och kan ärligt säga att det va hemskt att gå dit. Träffade dock några vänner för livet (vi led tillsammans :))
Elev
28 maj 2020

Hersby Gymnasium

Superbra lärare! Allt ifrån cafeteria till lokaler är jättebra! Synd bara att ledningen som satt 2017-2020 var Sveriges sämsta någonsin. Rektorn 2020 var inte en bra rektor över huvudtaget.
Elev
29 dec 2019

Gör mopedbilsparkeringen större! Hej då

Hersby e en bra skola med bra lärare. Dålig skolmat men vi har ju gavvan. Att parkera mopedbilen är inte så lätt då det finns dåligt med parkering.
Elev
11 dec 2019

Det är en bra skola som är lätt att ta sig till

Jätte bra skola, speciellt om man bor på Lidingö. Vissa lärare är bättre än andra och kan vara ganska stor variation men måttet håller ändå ganska högt.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen