Omdömen

3.0
Baserat på 7 omdömen och 60 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
20 jun 2023

Allmänt dåligt

Mycket kommentarer, mobbnings kultur
Annat
6 dec 2021

Önskar jag kunde byta skola

Jag tycker att skolan skulle kunna börja anpassa mera till folk med diagnoser, lyssna på eleverna när dom säger att en lärare är dålig eller något liknande, dom mesta stökiga elever blir lugnare genom åren men mobbning och kräkningar är fortfarande ett stort problem. Dom i 8an ska ha theori typ hela 8an bara för att dom inte har hittat en plats där dom kan ha hemkunskap i och sen kommer dom också ha theori hela 9an vilket gör att dom mesta eleverna när dom har hemkunskap blir uttråkade och börjar stöka i klassrummen. Jag tycker 7-9 har en bra rektor men 4-6 har inte så bra tack vare personlig upplevelse (story time) Två lärare öppnade min mobil som var en Samsung utan kod där det står att man måste dra upp för att öppna den Dom lärarna ringde inte min vårdnadshavare och frågade ifall dom fick öppna min mobil och dom frågade inte mig ifall dom fick göra det, dom gick också igenom mina sms bara för att mobilen hade tydligen öppnat sig. Det är mot lagen att gå igenom en minderårigs mobil utan att fråga deras vårdnadshavare eller fråga minderåringen. Jag pratade med rektorn som sa att det inte var mot lagen då bad jag henne att visa mig och skriva ut vars det står det, efter att jag hade frågat henne om papperna 2 gånger så började hon bara ignorera mig
Föredetta elev
31 dec 2020

Hertsöhills

Ganska mittemellan skola. Den som sköter sig får det betyg den förtjänar, dagens barn tror att betyg kommer utan att kämpa. Roliga turneringar. Själv tycker jag skolan gör barnen street smart på ett bra sätt. Jag kan tycka att andra ungdomar från andra skolor har missat livsviktiga händelser i livet. Deras skola har för platt medan Hertsöskolan har konstant kommit med olika sorters drama som gjort det motiverande att gå till skolan. Tobak och rökning är ett stort problem men tack och lov röker de iallafall inte Weed som andra skolor i området. Jätteduktiga lärare som gör en redo för gymnasiets undervisningar. Det som drar ner skolan rejält är det materiella. Trasiga möbler, trasiga idrottsobjekt. I helhet en skola man kan BERÖTTA många historier om.
Elev
9 jan 2020

Skolan är usch

Jag har gått här sen fyran önskar jag hade bytt det är alldeles för mycket favorisering alldeles för mycket mobbning och kränkningar! Dom kan inte anpassa sig för folk med diagnoser!
Elev
11 dec 2019

Skolan är mycket trevlig!

Bra skola som ses ner på alldeles för mycket och jag själv tycker att skolan är på att arbeta mot mobbning, lärarna är trevliga.
Föredetta elev
17 okt 2019

Bra skola! Bra lärare!

Bra skola i ett område som ofta ses ner på. Lärarna gör ett bra jobb inte minst med akyiviter efter skolan. Hif, turneringar osv.
Förälder / Vårdnadshavare
13 sep 2019

Bra skola men

Varit struligt med mobbing och favorisering bland lärarna.
Ny rektor.. Igen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen