Omdömen

2.6
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
24 maj 2023

Ingen skola för elever med annan bakgrund

Ingen bra skola. Många svenska elever och är du inte som de så platsar du ej här. Mobbing och kränkningar
Föredetta elev
27 mar 2023

Hidinge skola är inte så bra som den låter!

Jag är föredetta elev på Hidinge skola.

Utbildningen är helt okej. Inget speciellt vanligt jobb i vanliga skolböcker. Dock hade man kunnat köpa nya böcker när vissa var trasiga. Lärandet är helt olika på olika lektioner. Men i min klass var studieron ganska dålig mycket prat under långa lektioner och det var inte ofta nån lärare sa till. Man fick inte veta mycket om hur det låg till i sina ämnen, endast under utvecklings samtal som varade 1 gånger per termin.

Personalen var olika. Vissa var trevliga, snälla, roliga och kunniga medans andra i personalen var dryga och otrevliga. Det var ju förstås inte många lärare men några. Till exempel så svor städerskorna åt mig och mitt kompisgäng flera gånger vi hade inte gjort vissa gånger.

Tryggheten och trivseln var oftast bra men dock måste jag sätta den på medel eftersom det ibland inträffade saker som stöld, slagsmål, kränkningar eller att man skickar otrygga filmer till klasskompisar. Stölden var oftast att eleverna snodde saker från varandra men en gång kom det in en vuxen/vuxna och tog en massa saker. Mobiltelefoner, bankkort, hörlurar och klädesplagg som några elever hade hängt upp på nedervåningen. I vissa delar i skolgården är det inga vuxna där uppkommer det lätt bråk och slagsmål.

Inomhusmiljön är fin och så inget att klaga på. Men däremot allt skräp och smuts! Även fast Hidinge skola är en skofri skola. Städerskorna är några av dem otrevliga som jag skrev tidigare. Dem städskorna gick väl mest runt och klaga på elever istället för att städa! Alla inristningar på väggen med kränkande ord också.

Utomhusmiljön är bra. Jag skulle vilja säga att skolgården är det bästa men jag tänker på en sak eftersom personalen inte håller koll överallt kan det bli bråk och slagsmål i vissa delar av utomhusmiljön mycket lätt.

Skolmaten. Vart ska man börja. Insekter, hårstrån och rötter. Är saker jag hittat i min mat. Maten är inte alls god och matpersonalen diskar väldigt slarvigt. Det har hänt att jag hittat mat i glaset jag ska dricka ur.

Informationen man får ifrån skolan har inte jag så mycket koll på eftersom jag var elev och inte förälder.

Aktiviteterna har jag hört av gamla klasskamrater har blivit bättre men innan var det nästan aldrig nån aktivitet och vi åkte till samma ställe nästan varje gång eller så var vi på skolgården.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen