Omdömen

4.0
Baserat på 11 omdömen och 88 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 maj 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet

Bra skola!

Jätte bra skola alla är jätte trevliga och lärarna är mycket hjälpsamma men maten är jätte dålig
Elev
5 maj 2021

Underbar skola MEN...

Världens bästa skola, har inget dåligt att säga. Skolmaten är dock under all kritik och matlådorna vi har fått nu under pandemin är förfärliga och bör egentligen inte kunna serveras (för gamla). Visst hade men velat skylta med att här serveras restaurangmat men jag äter mycket hellre på en kommunal skola då maten här håller så låg kvalitet. Den var mycket bättre förut innan de bytte personal.
Elev
3 feb 2021

En fin och mysig skola

En fantastisk skola med kompitent personal. Fina lokaler och man har en närhet och öppenhet till lärarna på ett sätt som inte går att få på de större gymnasieskolorna. Dock prioriteras de bästa eleverna och jag kan uppleva att nöden elever som har lätt för sig frontas och man lägger mer tid på, än på de elever som faktiskt behöver hjälp och stöttning - där måste skolan hitta nya sätt att jobba, faktiskt.
Elev
26 jan 2021

Helt okej

Det funkar, lärarna är hur bra som helst. Men ibland ifrågasätter jag vissa saker som skolan beslutar.
Elev
4 dec 2020

Världens bästa skola

Det är en jätte trevlig och lärorik skolmiljö. Trevliga och jättebra lärare. Alla känner sig välkommen och de flesta i alla årskurser känner varandra. Det är nära till resecentrum samt strandkajen. Man känner sig verkligen välkommen varje dag.
Föredetta elev
4 dec 2020

Okej skola.

Vissa elever favoriseras medan andra glöms bort, finns både underbara lärare som hjälpt mig och funnits där för mig under mina tre år på HKTG, men även lärare som varit otrevliga och sagt saker som inte passar sig och inte varit tillräcklig hjälp under studierna. Skolmaten var bra första året jag gick där men blev sedan vidrig när köket bytte personal.
Elev
26 nov 2020

super bra

den är jätte bra och alla lärare hjälper dig efter dina egna egenskaper och behov. det är en liten skola vilket är perfekt för en person med tex. socialfobi eller andra problem med stora folkgrupper eller mycket nya människor.
Föredetta elev
23 sep 2020

Ser inte eleverna

Bra lärare men verkar mest som att skolan fokuserar på marknadsföring än att faktiskt uppskatta dom elever som går där. Skolmaten som ska vara restaurangmat är sämre än kommunala grundskolans lunch och inte alls varierad hitta en levande mask i maten. Dom elever som inte trivs eller som är ensamma görs ingenting åt
Elev
12 feb 2020

Elever glömms bort

Skolan marknadsförs som en genuin skola som ser varje elev men bryr sig inte alls om dom personer som inte ger bra reklam Utåt!! Lunchen serveras på restaurang bellas men ger otroligt dålig och inte alls varierad kost. Dom elever som har svårt att passa in lämnas utanför och glömms bort
Elev
3 dec 2019

Bästa gymnasieskolan

Extremt bra skola, med roliga och personliga lärare som pushar och peppar. En skola med fina lokaler, bra mat och en allmänt bra.
Elev
29 maj 2019

Nöjd

Skulle säga att under min skoltid så jag jag nöjd med de som jag fick, maten, lärarna, eleverna, gemenskapen. På plus sidan så kan jag säga att gemenskapen mellan alla klasser leder till en mycket bättre aura runt i hela skolan!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen