Omdömen

2.8
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 okt 2023

HÖGALID SUGER

Denna skola suger, man får inte den hjälp man behöver, går i 8an och lärarna är dumma i skallen å dom förklarar dåligare än en förskoleklassare å tror att man ska förstå, skolan har gett mig psykisk ohälsa, lärarna skriker på en fast man inte har gjort nått. SÅ BÖRJA INTE PÅ HÖGALID
Föredetta elev
19 maj 2023

Stökig skola med dålig extra hjälp

Skolan är stökig och man får ingen extra hjälp om det behövs. Gick där från förskoleklass-åk 7 och under mellanstadiet och högstadiet började jag få svårt med skolan pga min mentala del. Jag fick ingen hjälp, var kanske i skolan en gång i månaden och dom anmälde inte ens nått, dom brydde sig inte att mina betyg var på botten (hade inga betyg alls). När vi försökte då hjälp från skolan så att jag skulle klara av att vara där så sa dom att dom skulle fixa ett annat schema samt att jag fick vara i specialklassen vars det är lugnare och mindre folk. Det hände aldrig och mina betyg stannade som dom var. Vi hade flera möten med skolan för att försöka komma fram med något men i slutändan så hände absolut ingenting🙃 Klasserna är stökiga och man får ingen arbetsro.
Elev
5 maj 2023

Bästa av tre skolor jag gått på

Toppen lärare! Stor skola och bra personal. Bra fik och rasthall. Toppen!
Elev
25 apr 2023

Det kan bli bättre i skolan

Skolan är bra och allt men ganska stökig, när lärarna bara sitter i lärarrummet under tiderna då dom inte har lektioner så blir de ganska stökigt ibland

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen