Omdömen

3.7
Baserat på 3 omdömen och 13 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
29 sep 2019

Helt ok

En helt ok skola, lärde känna nya vänner.
Många gånger kändes programmet och kurserna oseriöst, lärarna kom inte överens och pratade om varandra på föreläsningarna. Mycket som struntades i eller sköts på pga ”missförstånd” mellan lärare. Inte heller någon undervisning i redigeringsprogram. Lärarna som var seriösa hade dock hög kunskap inom ämnet vilket var kul. Läste medie- och kommunikationsvetenskap.
Elev
15 maj 2019

Bra och innovativ skola

Tyckte mycket om skolan. Visserligen fanns det säkert inom utbildningen som hade kunnat utvecklas men som jag förstår har de flesta barnsjukdomar tagits hand om inom det program jag läste. Staden är helt ljuvlig på sommaren.
Elev
20 feb 2019

Anno 2007

Högskolan i Halmstad var roligt och givande på många sätt. Att bo i Halmstad speciellt under våren, sommaren och sensommar är fantastiskt. Staden är också trevlig och lagom storlek.

Utbildningen var helt okej men vissa kurser kändes lite oseriösa. Det som var bra är att gå ett program där man får vänner under flera år. Många av dessa personer är kompisar även idag. Jag läste Marknadsföringsprogrammet 3 år.

Det man lär sig som är viktigast är att lära sig studera och plugga in ny information. Ett fenomen som dock går för alla högskolor och universitet.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen