Omdömen

3.5
Baserat på 7 omdömen och 35 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
1 sep 2021

Media & kommunikation

Jönköping University

JU är en trevlig skola med bra läge i centrala Jönköping. Jag gillade min utbildning som var dynamisk, spännande och en bra grund för min framtid.
Elev
17 okt 2020

Professorerna är inte de bästa

Denna skolan har bra klasser sköna människor, något som är mindre bra är att läraren skiter fullständigt i hur det går för dig och dina kurser. Alltså föreläsarna har ingen kommunikation med varandra och de tror man bara läser deras kurs.
Elev
10 okt 2020

Fina vyer men medioker Högskola

Mycket går att säga om skolan. Vissa lärare tar på sig ett otroligt ansvar och är riktigt bra. Rättar uppgifter snabbt och ger feedback på ett bra sätt. Då blir skolan kul och man lär sig mycket.

Sedan kommer vi till lärare som inte är engagerade alls i att lära ut. Som inte rättar något förrän kursen är slut och som varken vill svara på mejl eller genom Zoom. Dessa lärare förlitar sig på uråldriga föreläsningar från 2006-2015 och hänvisar allt ansvar till dem. Detta lär man sig ingenting ifrån, och det hade varit mer givande att kolla på Youtube om dessa ämnen än att gå en dedikerad utbildning om det.

Sedan är det fullt möjligt att nulägets distans-lektioner inte är optimalt för lärarna. Men jag tvivlar på att detta är anledningen på att det brister.

Skolan överlag har bra kontakter med arbetsmarknaden. Atmosfären i skolan är väldigt bra, lokalerna är stora, ytor är rena, sittplatser och arbetsplatser (grupprum, bänkar, bord & soffor) finns i överflöd. System för att boka grupprum finns också i JU-appen.

Byggnaderna har bra luftsystem och det är bra utsikt från de flesta fönstren. Hade de bristande lärarna haft mer passion i sitt yrke så hade hela högskoleupplevelsen varit mycket bättre.
Elev
13 sep 2020

Woke skola

Woke skola, dåligt pålästa lärare, man lär sig inte mycket.
Elev
21 aug 2020

Högskola som kallar sig ”University”

Högskola som kallar sig ”University” för att vinna status. Mestadels urusla lärare, ett fåtal bra. Väldigt ”woke”.
Föredetta elev
18 maj 2020

Fantastisk

Mycket bra skola med engagerade professorer
Föredetta elev
27 jan 2020

Framåtanda och nytänkande

En högskola som har många drivna och kompetenta lärare. Arbetar för nära kontakt med näringsliv, företag och organisationer.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen