Omdömen

3.7
Baserat på 4 omdömen och 17 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
4 jan 2022

Digitala medier 2021

Högskolan Väst var en besvikelse

Hej, den här skolan har inte dem bästa lärarna. Iallafall inte på det programmet jag gick på. Jag gick digitala medier, mina tidigare studier bestod av endast gymnasiet och en tidigare kurs i psykologi på högskolan väst, den kursen var väldigt bra och jag lärde mig mycket!

Så när jag skulle börja ett program på högskolan väst var jag övertygad om att det skulle bli bra! Jag är kanske inte den bästa studenten men jag gör mitt bästa och kämpar på. Så när jag började digitala medier blev jag väldigt fort besviken. Lärarna lärde inte ut utan var väldigt bra på att hänvisa till videos och annat material. Jag upplevde även en stor frustration av att gå på detta programmet eftersom jag fick väldigt lite information om kurser och kursernas upplägg! Jag kunde fråga lärarna om vi hade mer uppgifter i denna delen av kursen och dem sa nej. Lektion därefter sa han nu ska ni göra en uppgift på 1 vecka och skriva 3 sidor i en reflektionstext också. (Detta var samma lärare i samma del av kursen, det var två lärare i en kurs med varsin kursdel). Väldigt rörigt men så var det på digitala medier.

Mycket strul och flera kursuppgifter i luften samtidigt, och sen ingenting alls för att sedan få 3 uppgifter på en gång.
Strul från lärarna var vanligt. Jag lämnade in en omexamination och fick svar 5 veckor efter. Max antal dagar är 15… Det var heller inga kommenterar på dem 5 uppgifterna vi lämnat in.

Det fanns däremot lärare som var bra, jag tyckte väldigt om mycket läraren som vi hade i digital formgivning, hon var tydlig och klar och hade mycket att säga och lära oss. Svarade på frågor tydligt.

Förutom hur lärarna ordnade upp allt så var det även programmets upplägg som gjorde mig väldigt överväldigad kanske för jag inte studerat på 1år men mina klasskompisar upplevde samma sak.

Tyvärr blev helheten väldigt tråkig och efter 1 termin så blev jag väldigt besviken efter att ha gått här. Jag funderar nu på att byta skola om inget förändras. Jag ska kontakta rektor och hoppas verkligen att det blir bättre eftersom jag vill jobba med detta.

Hoppas denna recension hjälper framtida sökande.
/Student
Föredetta elev
25 mar 2020

Högskolan Väst - är BÄST!

Kanonbra högskola som jag utbildade mig till förskollärare på i tre och ett halvt år.

Engagerade lärare, nära kontakt mellan elever och lärare, lagom stor skola och trots att det är en högskola blir det lite familjärt där och alla lärarna på min utbildning visste vem jag var och hälsade alltid glatt, även ute i staden.

Man kände sig alltid sedd.

Fick förtur till studentlägenhet av HV när jag flyttade till staden. Kanonfina lägenheter man hyr av Eidar.

Rekommenderas!
Elev
11 okt 2019

Mysig skola som inte är för stor

En skola som jag trivdes på. Den fanns i flera byggnader och det var bra lokaler. Två resturanger.
Elev
11 jul 2019

Skolan är toppen

Fantastiskt skola med nära kontakt mellan studenter och lärare.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen