Omdömen

2.0
Baserat på 4 omdömen och 33 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
28 nov 2023

Tra

Välj annan skola om du vill lyckas !

Skolans personal har ingen utbildning , vet inget om eleverna, de som behöver extra stöd får inte tillräckligt med stöd , de hjälper inte eleverna till att uppnå sina mål hjälper inte att motivera eleverna , konflikt rädda, samt elever som inte respekterar studieron, ju bråkigare elever = belöning att få köra lastbil/bil medan de som är tysta och tillbaka dragna och har svårt att förstå tex vid diagnoser inte får den uppmärksamhet som de borde de blir oftast missförstådda och orättvist behandlade av lärarna som saknar kompetens och ev empati ! Tyvärr rekommenderar inte jag denna skolan då många elever inte ens får sitt b körkort eller c /ce trots 3 årig skolgång och inriktning fordon eller transport det är uselt och under all kritik ! Lärarna , ja hela skolledningen borde gå utbildningar på hur man behandlar och respektera eleverna och speciellt om de har diagnoser ! Visst kan eleverna också behöva lite undervisning i hyfs och respekt gentemot andra elever och lärare med!
Tack för ordet!
Annat
14 nov 2022

Transport fordon sam bygg och anläggningsprogrammen

Hörby Yrkesgymnasium. Katastrof...

Katastrof med stora bokstäver. Skolan tar inte kritik. Skolan bryr sig inte om sina elever. Lärare som kränker elever. Även högste man kränker öppet och på lärarrummet sitter en och säger att viss elev är trög. En lärare som kränker, en annan lärare som inte ens har behörigheter på det den utbildar inom. Lärare som är fd elever anställs utan yrkesvana och kompetens. De vana empatiska lärarna slutar pga miljön och arbetsklimatet. Elever blir inte hörda. På skomans fb så har flertalet elever skrivet vad de utsatts för och att ledningen måste ta itu med problemen. Dessa kommentarer tar ledningen bort. De försöker övertala fd elever/nuvarande elever som skrivit under fb att ta bort sina kommentarer. När de inte "lyder" så tas kommentarer bort ändå och de blockas från att se fb-sidan. Denna skola borde stängas med stort hänglås på dörren. Skolinspektionen har flertalet anmälningar under utredning. Även arbetsmiljöverket och transportstyrelsen är involverade.
Annat
7 okt 2022

Transportprogrammet lastbil samt anläggning

Katastrof på HYG

Ledningen kränker och behandlar personal mycket illa. Rektorn tar inte emot kränkningsanmälningarna. Det finns inga skyddsombud, inga brandskyddsombud. Eleverna skickas ut på praktik utan att ha fått teorilektionerna pga att det saknas personal. Lärare kallar elever sopor och tjockisar. Elever på transportprogrammet har inte fått ens b-körkort i trean och de får inte ens köra lastbil. Vissa lärare har vare sig erfarenhet eller rätt kunskap i yrket. Skolledningen tar inte på allvar när det nästan händer grava olyckor. Personal tystas om att säga något. Och rescensionerna på deras fb-sida är bortplockad pga att sanningen inte ska komma fram. Rescensionerna på deras hemsida är inte helt sanningsenlig.
Föredetta elev
13 aug 2022

Transport

Ingen bra skola

Välj inte denna skolan om du vill bli något i framtiden.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen