Omdömen

2.8
Baserat på 7 omdömen och 56 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
14 nov 2022

Mediokert

Hovstaskolan 4-6 är en skola jag gick från 2018-2021. Skolan har gett mig blandade åsikter, personalen jag hade i min klass var generellt bra. Fast vissa lärare gjorde en på så dåligt humör att man ville gå hem. Skolmaten var inte direkt bra, fast det var bättre än Skolmaten som man får på Lillåns Skola 7-9. Jag gillade att vi fick gå en gång varannan vecka för att låna böcker i skolbiblioteket, vilket uppmuntrade tyst läsning under vissa lektioner. Jag tyckte personligen att det flesta lektionerna lärde man sig mycket av, förutom ämnen som Matematik, fast jag klagar på läraren.


Arbetsron var lite si och så, vissa lektioner var det bra. Fast i vissa lektioner så var det sämre. Tjatades mycket under mattelektionerna, väldigt svårt att räkna då.

I slutsats, Hovstaskolan 4-6 är en helt okej skola och jag tror att anledningen varför många elever som går där ogillar det är för att det har inte sett hur sämre de andra skolorna inne i staden är.
Elev
2 jul 2022

Skit #spränghovstaskolan2023

fyfaaaaan vilken skit skola den e ju för i helvete urdålig min son som heter Jesse pinkman kom hem helt gråtandes och sa att det var pork hasch i pyttipannan och att en lärare hade spottan på han! kommer fan polisanmäla er så in åt helvete och pressa ut varenda jävla peng ni har Jesse sa också att en lärare kasta plastpåse på han med en kruvmejsel i. han hade ett stort jävla hål i pannan så att man kunde se hjärnan på han
Föredetta elev
27 apr 2022

Älskar

Jätte mysig lokal o fina lärare
Föredetta elev
20 jan 2022

Värsta skolan jag gått på

När jag gick här så utsattes jag för mobbning och utfrysning av elever i min klass. Jag gick till min lärare och bad om hjälp, och hon så att hon skulle fixa det. Dagen efter som tvingade hon mig att umgås med de elaka tjejerna i klassen som behandlade mig illa. Det märktes tydligt att de inte ville. Det slutade med att vi stod ute i regnet, tills de bad mig att gå där ifrån. Mina 2 år på skolan var hemska då jag inte blev välkomnad in i klassen, och lärarna inte visste hur man skulle lösa bråk mellan elever. Elever i 6an (!!!) rökte och lämnade skolans område. Det var dem sämsta skolan jag någonsin gått på.
Elev
18 jan 2022

Hemskt gå inte på hovstaskolan

Hemskt man får äcklig mat och alla lärare är helt dumma i huvudet
Föredetta elev
1 jun 2021

bra bra bra

bara bra grejer där kan jag gott säga lalalalalalalalal
Föredetta elev
5 sep 2020

Okej men försök att förbättra litegrann

Maten är inte så god det är morötter i varenda maträtt, allting är ekologiskt, det gillar jag inte, jag gillar kyckling köttbullarna väldigt mycket. Slöjden är väll okej, försök att prata lite mer om rasicm.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen