Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

14 Omdömen

4.4
Utmärkt
12
1
1
0
0

Allt som kan tänkas behövas på en skola finns

4.5
Elev · 19 mars 2020
Elev · 19 mars 2020
Najs skola, go mat o trevliga lärare iaf på natur

Fd elev

4.7
Föredetta elev · 29 februari 2020
Föredetta elev · 29 februari 2020
Mysig, inkluderande och bra skola.

Toppklass

5.0
Föredetta elev · 19 februari 2020
Föredetta elev · 19 februari 2020
En trivsam miljö med god samanhållning på skolan.
Mycket bra elevaktiviteter vid sidan av skolarbetet.

Stor skola med stora möjligheter att utvecklas!

4.3
Föredetta elev · 19 januari 2020
Föredetta elev · 19 januari 2020
Jag tog studenten år 2019. Skolan är väldigt stor men uppdelad på ett bra sätt mellan olika program så det inte blir för stökigt. Lokalerna är fräscha och likaså toaletterna. Det finns en stor yta i mitten av skolan där alla program möts, främst på lunchrasterna. Mindre ytor på de enskilda programmen finns också. Bra studieytor, i korridorer, grupprum men även i tysta studierum.Ibland blir det dock väldigt stökigt och högljutt i korridorerna. Maten är okej, inget att klaga på där och finns alltid olika alternativ. Dock kan det bli långa köer till matsalen.

Det anordnas flertalet temadagar på skolan. Till exempel kärleksdag, arbetslivsdag och andra intressanta och lärorika dagar. Närhet till kollektivtrafik direkt in till stan och butiker såsom Coop. En vacker sjö och skog finns precis utanför skolan, bra om man vill få lite frisk luft en rast. Det finns även en idrottsplan och slingor i skogen som används på idrottslektionerna. Även en stor idrottshall precis intill skolan med mycket möjligheter och utröstning.

På samhällsprogrammet jobbar bra och engagerade lärare. Finns stor variation på lärare dock, vissa som tar sitt jobb på största allvar och lärare som tar det lugnare. Överlag är lärarna bra. Övrig personal på skolan är hjälpsamma och trevliga.

Ett stort plus med skolan är elevkåren som man även kan engagera sig i om man vill påverka sin skoltid. Den är väldigt aktiv och ordnar bra saker både i skolan såsom fika vid speciella tillfällen och en stor aktivietsdag med hela skolan. Även utanför med fester och aktiviteter t.ex insparksfest för 1orna. De har även mycket samarbeten med rabatter på t.ex gym, körskola och hemmakväll. Mycket aktiviteter i trean kring studenten anordnas ifall man är intresserad av det, till exempel 100-dagars och en festlig bal.

Det har förekommit oroligheter runt skolan men det har hanterats på bästa sätt av lärare och övrig personal, och är därför tryggt.

Skolan är väldigt bra!

4.3
Elev · 10 december 2019
Elev · 10 december 2019
Skolan har bra lärare som man har en god relation med och som är duktiga i sina ämnen. Lugn miljö på skolan då den är uppdelad i program runt om i skolan. Skolmaten är helt okej men blir ofta långa köer.

Recommend

4.3
Elev · 6 december 2019
Elev · 6 december 2019
trivs riktigt bra, för det mesta bra lärare som verkligen vill att eleverna ska lyckas och en otroligt aktiv elevkår så det alltid händer nya saker, typ godis regn osv.

10/10 skola. Ta med egen mat. Se upp för gäng.

4.6
Föredetta elev · 21 november 2019
Föredetta elev · 21 november 2019
Tog studenten 2019, har aldrig känt mig så hemma som på hulebäck. Tyvärr så var den vegetariska maten extremt dålig. Man fick antingen en biff eller en gryta, det var det. Man fick sällan något annat och det känns som om kreativiteten är död hos kökspersonalen. Salladen är ofräsch med vattniga, bleka tomater och brun sallad. Arbetsron var fantastisk i klasserna men tyvärr så finns det alltid många idioter som konstant måste gapa/skrika och kasta saker i korridorerna, ett gäng med killar kastade biljardbollarna på varandra vilket gjorde så att biljardbordet i gatan fick tas bort permanent. Sedan så var det någon kille som sålde knark och fick dödshot från 435-gänget så att polisen var tvungen att konstant vara på skolan under hela sista året, men det bryr sig ingen om. Tyvärr ingen ventilation på tredje våningen så de som går på estetiska programmen svettas ihjäl under sommaren.

Skolan är fantastisk! Estetlinjen är bäst!

4.7
Elev · 19 november 2019
Elev · 19 november 2019
Skolan är fantastisk. Bra lärare, bra administration och bra käk. Estetlinjen är såklart lite extra bra:)

Fräsch och jättebra!!

4.8
Elev · 3 oktober 2019
Elev · 3 oktober 2019
Riktigt bra skola med lärare som bryr sig om en och fräscha välutrustade klassrum!

Väldigt professionell skola för växande elever

3.8
Elev · 7 september 2019
Elev · 7 september 2019
Hulebäcksgymnasiet är en bra och strukturerar skola. Lärarna är bra och kompetenta och på Natur där jag fick var flers av dem även doktor i sina ämnen. Miljön är bra att studera i och att ta det lugnt på rasterna.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Idrottsvägen 2, 43535, Mölnlycke
Anna-My Zetterberg
031-7246601

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  14.8
 • Antal elever
  1722
 • Antal lärare
  123
 • Antal behöriga lärare
  118
 • Elever per lärare
  14.0