Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
24 omdömen
Resultat omdömen
4.4
Utmärkt
19
3
2
0
0

Rekommenderar starkt

5.0
Elev · 3 januari 2021
Elev · 3 januari 2021
Jag är supernöjd men Hulebäcksgymnasiet. Jag gick inte på hulebäck från början men jag kom in i klassen väldigt snabbt.

Det finns många aktiviteter att gå med i och det är en fin gemenskap mellan klasser och elever.

Lärarna har stor förståelse för eleverna och låter oss hjälpa till och planera skolarbetet. Man hat stor chans att utvecklas på här.

Däremot hade distansundervisningen kunnat ske på bättre sätt men för hoppningsvis får vi återkomma till vanlig skola så snart som möjligt.

Hulebäck

4.9
Elev · 28 december 2020
Elev · 28 december 2020
Rekommenderar Hulebäck starkt!! Det en en skola som man trivs på där elever o lärare kommer bra överens. Trivs alltid när jag går in på Hulebäck och är väldigt nöjd med mitt gymnasieval.

Jättenöjd!!

4.4
Elev · 14 december 2020
Elev · 14 december 2020
Skolan i sig har varit väldigt bra på att få en att känna sig välkommen! Tycker att det är en väldigt mysig skola som har många aktiviteter året om för eleverna :) för att inte tala om kåren som är störtskön och får allt att bli ännu roligare! Lokalerna utanför klassrummen är väldigt mysiga och skolmaten är superbra! Nybakat bröd och tre olika rätter varje dag. Välj huleeee!!
78%
ger betyget bra eller utmärkt till
Lärarna
Visa alla resultat

Skum skola

2.6
Elev · 11 december 2020
Elev · 11 december 2020
Skolan är ok men lärarna är dåliga ngl. Så många elever som berättar för sina mentorer och lärare om pågående mobbning och trakasserier och inget görs. Istället skrattar de och struntar blankt i det. Lektioner fungerar ok men folk och lärare är totala as. De preachar om att maten ska vara bra men matsalen är så full att man inte kommer in och därför struntar man i lunch för att hinna till sin lektion. Ingen tas på allvar.

Jätte bra skola!

4.2
Elev · 9 december 2020
Elev · 9 december 2020
Den är bra, mycket aktiviteter att göra. Men pga så stor skola och så många olika inriktningar blir det många olika människor med många olika åsikter och kan gör att minoriteter kan utsättas av kränkningar av elever. Finns inte heller så gott veganskt alternativ.
Tripanzo

Perfekt för alla

4.9
Elev · 4 december 2020
Elev · 4 december 2020
Fin skola. Lärana är bra och kritiska till allt man gör. På det här sättet utvecklar man sin egna förmåga. Man kan alltid prata och ställa frågor till lärana, både i skolan och på mobilen. Planeringen är välgjord och stukturerad så du vet alltid vad nästa prov/inlämning är. Programen är indelade i olika delar av skolan vilket leder till att det blir mer organiserat och bättre miljö. Skolan ligger strax utanför Göteborg och då blir det en lugnare stämning runt omkring skolan. Finns även bra affärer som t.ex Coop, Hemma kväll och La vera nära skolan. En sjö finns också bakom skolan och den tillbringar redan till den lugna stämmningen. Skolan i sig ser bra ut. En stor ingång som leder till huvudhallen där kiosken och entréerna för alla program ligger. Maten är det enda som är mindre bra. Oftast får man något gått och de gånger det är sämre mat så går man bara ut och äter istället.

10/10 REKOMMENDERAR STARKT<3

5.0
Elev · 4 december 2020
Elev · 4 december 2020
Lärarna, lokalerna, schemat, skolmaten, ALLT är 10/10. Alla lärare är så sjukt förstående och tack vare dem fick jag ej F i flera ämnen under en period jag mådde psykiskt dåligt. Fick istället chansen att göra klart allt efter betygen satts och därefter få betyg.

Lokalerna är stora med massor av fönster överallt. Det känns aldrig instängt. Varje linje har sin del av byggnaden vilket känns väldigt bra och organiserat. Huvudkoridoren i mitten utav allt har flera meter till tak. Där finns café, mysiga soffgrupper och andra sittplatser. Även jättemånga toaletter och sedan stora dörröppningar och trappor som leder till de olika klassrummen och matsal.

Schemat är välstrukturerat utan massa onödiga håltimmar utan istället 5 minuters paus mellan lektionerna + längre lunchrast. Det gör att dagarna ej blir så långa.

Skolmaten är så sjukt bra, aldrig sett någon bättre. Det finns två stora salladsbord med allt möjligt (ex. Majs, fetaost, paprika, morot, ärtor, ananas, små tapas, frön, nötter och såser). Sedan finns det olika val utav mat varje dag. Brukar vara ett vegetariskt alternativ, ett med kött/fisk och sedan någon typ utav streatfood.

Dessutom har skolan en elevkår som gör skolan så mycket roligare. De hittar alltid på nya saker. Tillexempel godisregn, kanelbulleätartävling eller så bjuder de på olika saker till alla. De håller även i fester och andra arrangemang.

Bra skola

4.9
Elev · 2 december 2020
Elev · 2 december 2020
Bra skola som har mycket resurser och har bra mat
74%
ger betyget bra eller utmärkt till
Utomhusmiljö
Visa alla resultat

Bra skola

4.7
Elev · 25 november 2020
Elev · 25 november 2020
Bra skola, bra lokaler, god mat. Går natur, är nöjd med både lärarna och klasskompisarna. Bra syv, kurator, skolsköterska osv. Överlag bara bra skola.

hulebäck

3.8
Elev · 22 november 2020
Elev · 22 november 2020
bra
god bambamat
tycker lärarna är bra och människorna där är för det mesta snälla
Verksamheten använder inte SchoolParrot ännu. Tipsa dem gärna om oss!
  • Ej användare
  • Ej verifierade uppgifter
  • Kan ej besvara eller bemöta
Kom igång med SchoolParrotLäs mer om SchoolParrot

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Idrottsvägen 2, 43535, Mölnlycke
031-7246601