Omdömen

3.4
Baserat på 13 omdömen och 117 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
30 aug 2023

Ledningen är under all kritik

En av det dåligaste ledningar jag någonsin upplevt .
Våld , trakasserier och hårt språk i klassen och på raster . En ledning och lärare som håller för ögonen , en ledning som inte gör något åt våldet.
När man pratar med ledningen vill dom inte prata när man kommer in på misstag från deras sida . En ledning som ber utsatta barn att byta skola " om det inte passar " en ledning som bryter mot sekretess
Lärare som försöker dra ut från elever att det är dom det är fel på och att dom mår dåligt hemma ect , försöker hitta fel och lägga över på barnet istället för att ta tag i det verkliga problemet som hänger över skolan generellt . Denna skolans ledning är under all kritik .
Annat
29 maj 2023

sådär skola

jag tycker skolan är sådär
Elev
12 apr 2023

Elev som går i skolan precis nu

Asså den var inte helt perfekt att gå till om man var någon som inte identiferades som svesnk/balkan. Men framför allt så är lärarna fantastika! Det är mest bara eleverna som behöver lära sig respektera andra. Har alltid någon stanns att leka när jag har rast.
Elev
6 apr 2023

Pärforlife

Pär är såklart den bästa läraren ingen slår hannn!!!!!
Susan Petersen
Förälder / Vårdnadshavare
10 sep 2022

Några underbara lärare på denna skolan!

En liten skolan med stora drömmar som gör sitt bästa för varje elev.
Föredetta elev
2 jun 2022

tidigare elev

jag tyker att den har blivt bättre en innan alla lärare är snäll och trvliga det funkar i klassen och på rasterna maten är helt ok mvh en tidigare elev
Annat
2 jun 2022

okejokejokej

Ganska dålig skola.. Dock 50/50 av lärarna är bra. Skolmat kan lätt förbättra. Ingen vill ha keso och lignon.Eller marinderad tomat i senap.Fula klassrum. Inte så snälla klasskompisar. Mycket taskiga elever. Äcklig skolmat 3 gånger i veckan minst. Taskiga klasskopisar. Lärare e ju inte alltid bäst.
Föredetta elev
1 feb 2022

jutmärkt <33

Fam är den grymmaste läraren, ingen keps
Förälder / Vårdnadshavare
11 sep 2021

Husensjö skola

Skolans "ledning" känner och tycker en massa men saknar kompetens för vilka åtgärder de ska vidta. Lösningen får du komma på själv. Ett av de absolut mest oprofessionella möte jag någonsin varit med om. Inte konstigt att skolan accepterar mobbing då "ledningen" själva inte förmår att visa respekt, förståelse och hänsyn. De skyddar dessutom personal som beter sig olämpligt och av säkerhetsskäl definitivt inte borde vara i närheten av barn.
Förälder / Vårdnadshavare
29 jun 2021

Välj annan skola

Skolan är jättebra så länge eleverna fungerar så som skolan tycker att de ska. Om barnet däremot behöver stöd och åtgärder för att fungera är skolan inte lika samarbetsvillig. Lärarna gör ett bra jobb men får tyvärr inte rätt förutsättningar från ledningen. Och barnen kommer i kläm.
Har du barn med diagnos är det bättre att från början söka en annan skola.
Förälder / Vårdnadshavare
22 jan 2021

Dålig ledning .

Skolans ledning är inte garvade nog att sitta och ta ansvar. Ansvaret faller bort och de ord man allt mer ofta använder är "Vi gör så gott vi kan". Det är mobbing på skolan bland eleverna och det gör man inga åtgärder på. Det heter vi har nolltolerans och trappan men elever som mobbar fortsätter gå på skolan medans elever som är mobbade byter skola. En hel de lärare är bra medans ledningen tyvärr borde bytas ut och lära sig att ta ansvar istället för att tycka att de tar ansvar. Att planerar åtgärder vid krisläge borde vara bra att börja med utan att påstå en massa. Arbetsro i klasserna är uteslutet och för många elever på skolan.Tyvärr så har inte skolan blivit bättre. Sämre mat och ingen anser att de är skylldiga till mobbing som sker på skolan, svårt att få hjälp med stöd för elev vid behov, ingen koll på matpersonalens beteende och dessutom skulle det vara bra med en undersöking om, Vad föräldrar och elever tycker om skolmaten.
Föredetta elev
14 jan 2021

Inga klagomål här inte

Sjukt bra skola. Älskade att gå där. Skolgården är stor och fanns alltid något att göra på rasterna. Lärarna är också toppen. Dock har man inte haft alla lärare men tycker det generellt är en bra skola. De lärarna jag hade anpassade lektioner och uppgifter efter nivå och gav specifika uppgifter till de som hade det lättare/svårare.
Förälder / Vårdnadshavare
23 jan 2020

Utmärkt skola med perfekt miljö

En utmärkt skola med bra lärare som sätter barnets utveckling i fokus och jobbar för barnets bästa :)

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen