Omdömen

3.1
Baserat på 7 omdömen och 63 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 maj 2024

jag älskar husum skolan

Husum skolan är den bästa skolan jag har varit i, och jag skulle kunna gå om husum skolan om jag fick för att lärare är så snälla och så bra och jag vill inte lämna skolan
Elev
23 maj 2024

Husumskolan review

Lätt en av dem bästa skolorna genom tiderna
Elev
23 maj 2024

KUNG SKOLA

LÄÄTTT Den bästa skolan jag har gått på. Jag hade aldrig kunnat tänka mig en bättre skola. Den bästa engelska läraren och no läraren är riktigt bra. Rekomenderar denhär skolan. Vi har dagar som är inriktade på mobbning osv. 100% den bästa skolan i kommunen.
Elev
23 maj 2024

jävligt bra skola

väldigt bra skola, bra lärare och snälla
Elev
19 feb 2024

Jag tycker inte om detta

Skolan är fett sunkig
Elev
14 maj 2023

Hemskheter

Skolan är riktigt sunkig, städerskorna gör inte sitt jobb. Folk kletar använda toaborstar på väggar och dörrar. Så nu är väggarna bruna på vissa ställen och ingen städerska kör av dom. När jag skulle börjar visste rektorn om det, han informerade ingen lärare om det, vi var till och med på besök och snackade med honom sen igga han oss totalt. Det har han gjort med fler elever än bara mig. Han bytte klass på mig två dagar innan vi börja, jag visste inte vilken klass jag skulle gå i utan en som gick på skolan fick visa mig klasslistan. Jag visste inte vilket klassrum, vilken enhet, vilken dag eller vilken tid jag skulle börja. Att börja på husumskolan var de värsta jag gjort. Vi har inte vanlig betygsättning då vi måste ha triathlon och slitvarg skidor och skridskor om vi inte är med på detta får vi lägre betyg vilket inte alls gäller i södra Sverige.
Föredetta elev
3 maj 2023

Sämsta skolan i världshistorien.

Lärarna kan inte sitt jobb, och ingen av de bryr sig om mobbningen som pågår där. Trygghetsteamet gör elever mer obekväma än mobbningen, och både rasistiska skällsord, eller till och med hakkors kan hittas lite här och där på den här skolan.
Rekommenderar fan inte att gå här, eller att låta era barn gå här,, inte om ni vill att barnen ska bli mentalt fucking störd av hur jävla dålig den här skolan är.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen