Omdömen

2.0
Baserat på 11 omdömen och 88 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
1 nov 2022

Ekonomi

Välj inte hvilan

Skolan e katastrof tror ingen kommer därifrån utan urdåliga betyg!
Välj annan skola
Elev
27 maj 2022

natur

Undvik!

Riktigt dålig skola!
Elev
27 maj 2022

Börja på någon annan skola!

Riktigt dålig skola. Marionetten av lärarna är mycket dåliga och bryr sig inte om eleverna. Maten är riktigt dålig och utemiljön är undermålig. Många lärar byten under året och jag är tveksam till att lärarna faktiskt har någon licens. Och i Sydsvenskan så finns det många artiklar som beskriver hur dålig skolan är.
Elev
20 maj 2022

natur

Rekommenderar bara om du inte har medel eller höga mål i livet

Konstant kaos och usel studiero är spritt över hela skolan, bara toaletterna är lugna. Generellt är lärarna dåliga. Jag märkte stora svårigheter i matematiken som jag aldrig tidigare har haft. det finns några få undantag då det förekommer bra lärare. Maten är rent sagt oätbar, själv har jag inte ätit i skolans matsal sedan början av läsåret.
En till sak som jag har märkt är att skolan inte fokuserar på att få fram ”A-barn” utan lägger nästan bara fokus på att se till att eleverna är godkända utan större mål. Anläggningen kurser i 1:an skiljer sig från de på andra skolor då man inte läser fysik i förrän i 2:an, jag antar att det är för att hindra elever den att byta skola då de skulle ligga bakom i kursen efter bytet.
Elev
29 mar 2022

natur

Undvik!!!

Dålig skolmat, dåliga lärare och den sämsta byggnaden.
Elev
27 dec 2021

natur

Dålig skola

Vidrig skolmat, dåliga lärare och hemsk utemiljö.
Elev
29 nov 2021

natur

saknar struktur

skola saknar ordning överhuvudtaget det är också väldigt vanligt att lärare är sjuka under en hel vecka ibland två. många av lärarna är också otydliga om vad man kommer bli bedömd på. skolan saknar också platser för eleverna att umgås.
Elev
28 sep 2021

Kaos

Ingen ordning under lektionerna, lärarna bryr sig inte om resultaten eller att allt kursinnehåll täcks. Frekventa lärarbyten. Rekommenderar inte denna skolan om du faktiskt vill lära dig något.
Elev
27 dec 2020

Omdöme

Konstant lärarbyte. Har bytt mattelärare ett flertal gånger. Skolan säger att de endast har legitimerade lärare vilket inte stämmer. Maten är god men allt annat är under all kritik. Idrotten borde istället heta fysisk teori. Tänk 2 eller kanske 5 gånger INNAN ni väljer denna skolan
Elev
23 dec 2020

Helt ok skola

Väldigt lite ordning på skolan och lärarna verkar inte ha någon kontakt med varandra. Men vi har en utmärkt specialpedagog som gör allt för att hjälpa än. Maten är i bra skick men inte direkt det som ungdomar föredrar. Många av lärarna gör allt för att se till så vi känner oss bekväma och hjälper till väldigt mycket om det finns behov. Dock är det jobbigt att byta lärare så pass ofta som det gjorts på 2 år. Har nu ingen lärare kvar från 1an utan alla är utbytta och några av de nya slutade också.
Elev
16 dec 2020

Självförhärligande

Bra lärare med lugn skolmiljön. Rektorer som bryr sig och ett elevhälso team som gör allt för att förbättra elevhälsan. Trots att det är en helt ny skola så har de lyckats få in flera kompetenta lärare med mycket erfarenhet och de gör att man får en bra överblick över samhället. Skolmaten kommer ifrån vår systerskolan i Åkarp som själva lagar mat på egnes sådda råvaror.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen