Omdömen

3.4
Baserat på 1 omdömen och 8 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
17 mar 2022

Naturvetenskaps programet

Tänk till innan du byter/väljer denna gymnasium!!

Lärarna på skolan är typ okej men ingen gymnasium man riktigt vill gå till. Nu finns det bara totalt 9 elever kvar av hela 15 som det var när man började i den här gymnasiet. Rektorn på skolan är snäll när man väljer att inte byta skola, flera elever har frågat om en blankett där man kan fylla i för att byta gymnasium skola och då blir rektorn arg och ibland vägrar ge den. Den enda gången hon kommer ge dig den blanketten när du frågar flera gånger. Men annars så är skolan lugn, säkert för att det bara är 9 elever på skolan just nu. Om du göreställer dig ett fint gymnasium med många elever där man har det roligt tillsammans och lever sin high-school dröm så är denna tvärtemot. Förutom att man har det kul med sina kompisar.

Men såklart så är detta bara min åsikt om skolan, även de andra eleverna sol går på denna skola. Du kanske kommer gilla det men alla har inte samma åsikter om saker och ting.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen