Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

4 Omdömen

3.5
Bra
2
0
1
1
0

Riktigt dålig

1.8
Elev · 6 mars 2020
Elev · 6 mars 2020
Ingen klarhet någonsin, skolmaten är inte alls bra, lika dålig som på alla andra skolor, ligger lång ut, mitt ute i ingenstans, bussarna går 1 gång i timmen om du inte pallar gå en halvtimma till åkarp station, inget stöd om du behöver utmaning, äckliga vuxna som kollar in en (talar från erfarenhet som tjej), smutsigt, luktar cigarettrök överallt, dåliga ekonomiförhållanden vilket lett till utarbetade lärare, brist på resurser, inga aktiviteter what so ever. Och ändå bygger de nya skolor i Lund osv. Är i behov av att sparka lärare pga ekonomin. Internaten är RIKTIGT dåligt och blir bara sämre och sämre för tiden som går. De har höjt bokostnaden, sparkat den ansvariga för internatet, inga aktiviteter alls längre jämfört med tidigare, vattnet smakar riktigt äckligt i, ostädade korridorer på internatet, äckligt allrum och inget bra köksutrymme, ej betalt körkort (som lovat), larver och andra kryp i maten, väldigt små rum på internatet, äcklig dusch som aldrig känns städad, BRA lärare faktiskt (de flesta) men inte rektorn då. skolsköterskan som aldrig är där, inga studieresor, och bor man 40min Ifrån(som jag) lär du behöva gå upp 5.00/5.30 varje morgon.

Alltså för att sammanfatta: professionell hemsida där allt bara är lögner för att locka dig till hålan Kabbarp.

Rekommenderar inte!

2.6
Elev · 24 februari 2020
Elev · 24 februari 2020
Ett skämt till skola! Går gymnasieutbildningen naturbruk-trädgård och bor på internat på skolan. I utbildning ingår väldigt mycket praktiskt arbete men eleverna underhålls inte med arbetskläder och många av de maskiner vi ska ha tillgång till i vår utbildning är trasiga men det läggs inga pengar på att laga dem. Vi har bl.a. endast fått ETT par handskar som är menade att vi ska ha i tre år men som i själva verket håller i max ett halvår innan dem är håliga och förbrukade. Dessutom får vi bekosta fodrade arbetskläder själva (vilket inte är lätt för en student) och förväntas att vara med på lektionerna utomhus på vintern (finns inga varmare kläder att låna heller). Internatet har även sina brister och dessutom har dem höjt bokostnaden samtidigt som budgeten till internatet och aktivitet för dem boende har sänkts markant.
Lärarna på skolan är verkligen jättebra! Dem kämpar för att göra vår utbildning så bra som möjligt med de resurser vi har och försöker verkligen att få ihop en så bra gymnasieutbildning som det går. Men det är inte lätt när pengarna läggs på vuxenutbildningar och när fokusen ligger på nästintill falsk marknadsföring och att öppna nya skolor istället för att ta hand om skolan som redan är igång och få den att fungera.
Rekommenderar inte någon till att välja Hvilan Utbildnings gymnasieprogram!

Riktigt bra skola, trevliga lärare och bra miljö

4.3
Elev · 6 oktober 2019
Elev · 6 oktober 2019
Bra skola, trevliga lärare. Bra miljö. Skit god skolmat. Vi får efterrätt ibland

Bästa skolan jag gått på!

4.9
Elev · 27 juni 2019
Elev · 27 juni 2019
De finaste miljöerna, frihet, lärare har denna skolan!! Skulle rekommendera 100 gånger om!

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Kabbarpsvägen 126, 23252, Åkarp
Jimmy Sjöstedt
040-463700

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  14.7
 • Antal elever
  76
 • Antal lärare
  15
 • Antal behöriga lärare
  9
 • Elever per lärare
  5.1