Omdömen

2.7
Baserat på 8 omdömen och 58 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
3 jun 2021

Naturbruk

Skippa den

Väll inte denna bara om ni måste
Elev
7 jan 2021

Besviken

Hej! Har går nu mitt sista år på denna skolan och kan säga dig att det är en katastrof.
Gör inte samma misstag som mig att välja denna skolan för tro mig, du kommer att ångra det! Ungefär 25 lärare har slutat på denna skolan under den tiden jag gått på denna skolan. Men om det är något som jag tycker är det sämsta på denna skolan skulle det vara planeringen och information till eleverna.
Elev
7 jan 2021

Besviken

Hej! Har går nu mitt sista år på denna skolan och kan säga dig att det är en katastrof.
Gör inte samma misstag som mig att välja denna skolan för tro mig, du kommer att ångra det! Ungefär 25 lärare har slutat på denna skolan under den tid jag gått här. Men det mest frustrerade på denna skolan är att det finns ingen som helst planering till något. Ett exempel på hur dålig skolan är när vi i 2:an inte hade simning på schemat som står i kunskapskraven för min gymnasieutbildning. Det ändå jag är nöjd med är maten. Snälla, om du väljer att gå på denna skolan bli inte förvånad av hur dålig den är. Det är inte bara jag som tycker detta näst intill alla elever och lärare tycker det samma. Bli inte lurad av deras marknadsföring för där framstår de som en väldigt bra skola vilket de inte är.
Elev
22 dec 2020

Oherregud......

Ledningen lyssnar inte, bryr sig ej om eleverna eller anställda. Dåliga förhållanden. Ändringar gjorda som gör att utbildningen har blivit sämre. Har dock bra lärare. Men nonchalant ledning. Falsk marknadsföring som utbildningslokalerna, om internatet, samt bussar
Elev
6 mar 2020

Riktigt dålig

Ingen klarhet någonsin, skolmaten är inte alls bra, lika dålig som på alla andra skolor, ligger lång ut, mitt ute i ingenstans, bussarna går 1 gång i timmen om du inte pallar gå en halvtimma till åkarp station, inget stöd om du behöver utmaning, äckliga vuxna som kollar in en (talar från erfarenhet som tjej), smutsigt, luktar cigarettrök överallt, dåliga ekonomiförhållanden vilket lett till utarbetade lärare, brist på resurser, inga aktiviteter what so ever. Och ändå bygger de nya skolor i Lund osv. Är i behov av att sparka lärare pga ekonomin. Internaten är RIKTIGT dåligt och blir bara sämre och sämre för tiden som går. De har höjt bokostnaden, sparkat den ansvariga för internatet, inga aktiviteter alls längre jämfört med tidigare, vattnet smakar riktigt äckligt i, ostädade korridorer på internatet, äckligt allrum och inget bra köksutrymme, ej betalt körkort (som lovat), larver och andra kryp i maten, väldigt små rum på internatet, äcklig dusch som aldrig känns städad, BRA lärare faktiskt (de flesta) men inte rektorn då. skolsköterskan som aldrig är där, inga studieresor, och bor man 40min Ifrån(som jag) lär du behöva gå upp 5.00/5.30 varje morgon.

Alltså för att sammanfatta: professionell hemsida där allt bara är lögner för att locka dig till hålan Kabbarp.
Elev
24 feb 2020

Rekommenderar inte!

Ett skämt till skola! Går gymnasieutbildningen naturbruk-trädgård och bor på internat på skolan. I utbildning ingår väldigt mycket praktiskt arbete men eleverna underhålls inte med arbetskläder och många av de maskiner vi ska ha tillgång till i vår utbildning är trasiga men det läggs inga pengar på att laga dem. Vi har bl.a. endast fått ETT par handskar som är menade att vi ska ha i tre år men som i själva verket håller i max ett halvår innan dem är håliga och förbrukade. Dessutom får vi bekosta fodrade arbetskläder själva (vilket inte är lätt för en student) och förväntas att vara med på lektionerna utomhus på vintern (finns inga varmare kläder att låna heller). Internatet har även sina brister och dessutom har dem höjt bokostnaden samtidigt som budgeten till internatet och aktivitet för dem boende har sänkts markant.
Lärarna på skolan är verkligen jättebra! Dem kämpar för att göra vår utbildning så bra som möjligt med de resurser vi har och försöker verkligen att få ihop en så bra gymnasieutbildning som det går. Men det är inte lätt när pengarna läggs på vuxenutbildningar och när fokusen ligger på nästintill falsk marknadsföring och att öppna nya skolor istället för att ta hand om skolan som redan är igång och få den att fungera.
Rekommenderar inte någon till att välja Hvilan Utbildnings gymnasieprogram!
Elev
6 okt 2019

Riktigt bra skola, trevliga lärare och bra miljö

Bra skola, trevliga lärare. Bra miljö. Skit god skolmat. Vi får efterrätt ibland
Elev
27 jun 2019

Bästa skolan jag gått på!

De finaste miljöerna, frihet, lärare har denna skolan!! Skulle rekommendera 100 gånger om!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen