Omdömen

3.7
Baserat på 7 omdömen och 25 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
12 apr 2022

Diplomerad HRBP

Tro inte på allt

Läste IHMs kurs diplomerad HRBP. Det bör förtydligas att en sådan kurs inte per automatik ger dig en roll efteråt som HRBP eller ens inom HR. Kolla bara själva vad som är sagt om kursen på deras hemsida och vad dessa (två!) personer arbetar som idag. Jag känner ingen som någonsin blivit HRBP efter den här kursen. HR-utbildade ser ner på personer som försökt ta den enkla vägen genom att betala för en 12 dagars kurs för något andra jobbar sig till genom år av studier + jobb. Det kan dock vara en bra kurs som komplement om du redan jobbar inom HR och vill lära dig mer grundläggande saker.
Föredetta elev
24 aug 2021

E-Commerce Logistiker

Just den här kursen hade kunnat blivit bättre.

Jag skulle säga att skolans koncept är ytterst tilltalande och att det funkade bra på föreläsningarna. Men i detta fall så kändes det som "E-Commerce Logistiker" var en utbildning som kändes ihopslängd i sista minuten och var förvirrande för flera av oss som studerade 2019-2021. Det tog lång tid innan någon av oss fick svar på vad våra studier skulle leda till för roll när vi var klara och när kurserna var slut så hade flertalet av oss fler frågor än svar. 

Själva E-Commerce biten var extremt väl utformad. Här tycker jag att vi hade väldigt kunniga lärare bakom spakarna som presenterade bra information och lärde oss i detalj hur vi skulle använda våra verktyg. Men själva Logistiker biten var svår att definiera och det lades lite för lite tid på just den biten eftersom här fick vi oftast en massa verktyg men inte hur vi skulle använda dem praktiskt. 

Jag tror att denna utbildning kommer bli bättre med tiden när det blir bättre struktur och när mer exakta deadlines sätts, för jag gick en rörig teoretisk utbildning där inte mycket blev konkretiserat i slutändan. 

Men IHM är en bra skola. Men just E-Commerce Logistiker hade kunnat bli bättre. Men det är inget som hindrar mig från att söka dit i framtiden.
Föredetta elev
16 dec 2020

Två extremt välinvesterade år!

E-Commerce Manager. En mycket bra YH utbildning där man fick ett fantastiskt bra nätverk med klasskamrater, kontakter ute på praktikplatserna och genom inspirerande konsulter, föreläsare och lärare.
Framförallt möjligheten att så snabbt få förståelse och kunskap och få in en fot i en helt ny bransch, och som för de flesta stå vid examen och veta att man har en anställning som väntar. Rekommenderar för alla som är sugna på en ny bransch eller bara lära sig något nytt!
Föredetta elev
15 dec 2020

E-commerce Manager

Läste det tvååriga programmet e-commerce manager på IHM i Stockholm och är riktigt nöjd med utbildningen. Riktigt bra skola med bra mentorer och studievägledare. Kurserna är relevanta för arbetslivet vilket jag tyckte var väldigt bra och varenda kurs jag läst har jag fått användning av på något sätt i mitt arbete. Alla IHMs kurser och program känns fräscha, moderna och förbereder en för ett framtida yrke. Toppskola och topputbildning. Fem av fem.
Elev
16 okt 2019

En lärorik plats!

Kan starkt rekommendera IHM för dig som söker en väg in i näringslivet. Du får ett gediget nätverk som har god relation till näringslivets olika branscher.
Elev
8 okt 2019

Rekommenderas varmt

Härlig atmosfär men kunniga föreläsare direkt från branchen.
De skapar utbildningar utifrån vad marknaden efterfrågar, topp topp!
Elev
30 sep 2019

Rekommenderas starkt

En toppenskola och YH utblidningen rekommenderas verkligen. Praktikperioden är väldigt bra och man får även hjälp med att hitta praktikplats från skolan vilket underlättar en massa

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen