Omdömen

4.5
Baserat på 79 omdömen och 622 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 jun 2023

Bra skola

Bra om du gillar en liten skola med omtänksamma klasskamrater.
Elev
29 nov 2022

Samhäll

Ingrid - bästa skolan i Göteborg!

Bästa gymnasieskolan i Göteborg!
Ingrid Segerstedts Gymnasium är en mysig liten skola med go stämning. Skolan var jätte bra samhällslinjer med intressanta kurser.
FN och mänskliga rättigheter är något som skolan pratar mycket om, så om du är intresserad av det är detta den rätta skolan.
Lärarna är så himla duktiga och kunniga, de sätter alltid elevernas hälsa och mående först.
Rekommenderar verkligen Ingrid Segerstedts Gymnasium för de som ska välja skola.
Elev
29 nov 2022

Samhäll

Bästa skolan i Göteborg

Verkligen den bästa skolan i hela Göteborg. Skolan är mysig och har go stämning. Bra samhällslinjer med intressanta kurser. Skolan pratar mycket om FN och mänskliga rättigheter, så om du är lite intresserad av det är detta den rätta skolan. Skolan har även de bästa lärarna, de är så himla duktiga och kunniga och sätter alltid elevernas hälsa och mående först.
Rekommenderar verkligen Ingrid Segerstedts Gymnasium för dig som ska välja skola.
Föredetta elev
15 okt 2022

Bäst i världen!

Världens bästa skola!
Elev
7 okt 2022

Samhäll

Bästa skolan i gbg

Tog studenten detta året och kan ärligt säga att det var dem bästa åren i mitt liv. Ingrid Segerstedt är en fantastisk skola med så mycket engagerade, sociala och öppna elever. Träffade riktigt fina människor där. Sedan vill jag också ge en stor eloge till lärarna! Herregud vilka duktiga lärare som finns på denna skolan. Så engagerade och duktiga på sina respektive ämnen!
Elev
21 sep 2022

Ekonomi juridik

Gbg's bästa gymnasium

Helt underbar skola! Accepterande och välkomnande miljö från både lärare, elever och mentorer. Mycket eget ansvar då mycket av bedömningsmaterialet är inlämningsuppgifter som man förväntas skriva på utanför skolan, alla årskurser har en extra ledig dag i veckan där vi får tid till att skriva på våra uppgifter hemma. Lärarna är tydliga med vad som krävs för ett visst betyg vilket är lätt att anpassa sig efter då. Undervisningen är både rolig och lärande. Ingen status eller märkeshets förekommer och upplever inte heller att man blir dömd på något sätt gällande utseende eller bakgrund.
Relativt vänster skola dock så om du är moderat/sd/kd skulle jag rekomendera att söka någon annan skola eller inte uttrycka dina konservativa åsikter allt för starkt.
Är själv inte speciellt höger eller vänster och att ha neutrala åsikter politiskt klarar man sig långt på. Det var otroligt lätt att komma in i klassen även fast jag kom in lite senare och det var lätt att skapa nya band och få kompisar. Ångrar inte för en sekund att jag började här, världens bästa isgy <3
Elev
20 sep 2022

Samhälle

Älskar Ingrid!!!

Jag har ny gått cirka en månad på skolan och jag älskar det!!!
Allar så trevliga lärarna är fantastiska och väldigt engagerade i sina ämnen!
Bamba är väldigt speciell men väldigt mysig ändå!
Så om du tycker Ingrid verkar bra:
SÖK SÖK SÖK!
// En etta på Ingrid
Elev
20 sep 2022

Samhäll

Bästa skolan!

Den bästa samhällsskolan i alla fall i Göteborg och kanske i hela Sverige. Trevliga elever och engagerade lärare som man kan vara trygg med. Det finns en gemenskap mellan elever i olika klasser och årskurser.

Skolan har ett rykte för att vara ganska vänster, vilket är sant, men inte en nackdel. Det gör skolan väldigt accepterande för HBTQ-personer. Det är också väääldigt många tjejer på skolan, vilket både kan tyckas vara bra eller dåligt.
Elev
20 sep 2022

Bästa skolan

Bästa skolan - mysig, bra lärare, intressanta lektioner, börja här!
Elev
20 sep 2022

Beteendevetenskap

kalasbra skola

ISGY är den bästa samhällsskolan! Den är väldigt engagerad i mänskliga rättigheter. ISGY är den enda skolan i hela Göteborg som är HBTQ certifierad.
Elev
31 aug 2022

Samhäll

BÖRJA HÄR!!!!

världens bästa skola!!!!! Är väldigt intresserad av politik och denna skola passar mig perfekt! Alla är supersnälla och accepterande
Elev
31 aug 2022

finaste isgy

Har gått här i några veckor och det är det bästa som har hänt mig. Alla är så snälla, och skolan är så mysig och hemtrevlig!

Börja här om du vill må bra under din gymnasietid.
Föredetta elev
26 aug 2022

Samhäll

Efter tre år på Ingrid

Ingrid är var trygg skola, personligen kände jag att atmosfären var förstående och positiv. Lokalerna är mysiga, nästan alla lärare är väl utbildade, bra på att lära ut men också otroligt stöttande, förstående och har mental hälsa i fokus. Mådde man dåligt var det inte något som förlöjligades eller bortprioriterades. Eleverna har dock en väldigt fast världssyn vilket var både bra och dåligt. Då mänskliga rättigheter var i fokus nästan hela tiden, både mellan elever men också på lektionerna var ju de flesta välkomnande men det kunde ju ibland bli lite väl kraftigt. Det som var lite tråkigt dock är hur skolan främjar mångfald men i princip alla i min klass åtminstone var blonda tjejer, vilket såklart inte är fel men då kanske man inte ska skylta med att man är en mångkulturell skola. Dock så var alla inkluderande och det skedde ingen mobbning, trakasserier eller diskriminering så vitt jag vet.
Elev
20 aug 2022

Samhäll

isgy i mitt <3

asbra skola, bra lärare och människorna e fantastiska. man kan vara sig själv utan att behöva känna sig dömd. fina lokaler. det ända negativa är matsalen men tror de ska byta matsal snart.
Elev
15 jun 2022

Varning

Vetskapen att jag ska behöva gå kvar här 2 år till ger ångest. Lärare som är flummiga, klasskompisar utan medmänsklighet och utfrysning. Det enda samtalsämnet är politik, och är du inte vänster kommer du bli illa behandlad och brunstämplad.
Att ”göra skillnad i världen” och ”skolan för dig med dom stora vyerna” är ren lögn. Människor bryr sig inte om hur du mår, så länge de får pluspoäng hos lärarna. Inte fått tillräckligt mycket hjälp och innehållet i kurserna är för det mesta vänstervridet.
Hade hört så mycket bra om skolan och var så exalterad inför skolstart. Nu står jag här med depression och ångest dagligen.
Skolan är ett misslyckande.
Elev
28 apr 2022

Samhäll

En lycklig etta

Helt fantastisk! Om man gillar politik ska man gå här 100%
Elev
14 okt 2021

Finaste isgy

Lätt ett av Göteborgs mysigaste gymnasium. Ingrid bara skriker trygghet och hemma, och jag kan inte se mig själv gå någon annan stans. Alla elever och lärare är ute efter att skapa en bekväm miljö och det märks så tydligt att alla vill alla väl. Ingrid är ett av de bästa valen jag gjort!
Elev
1 okt 2021

Ekonomi juridik

En fin skola

Skolan är liten och fin. Bra gemenskap och alla är snälla. Fin skol miljö men fina lokaler och bra lärare. Det enda är att skol maten är skit dålig
Elev
30 sep 2021

överskattad

eleverna tas inte på allvar
Föredetta elev
9 sep 2021

Beteendevetenskap

En skola som du inte vill missa!

Jag tog nyligen studenten och rekommenderar framförallt denna skolan för elever som är intresserade av t.ex. politik, psykologi, juridik, ekonomi eller journalistik. Mycket bra och snälla lärare och mysiga lokaler! Sök sök sök!

Jag läste beteendevetenskap vilket var riktigt intressant, faktiskt riktigt kul att plugga!
Elev
4 sep 2021

Samhäll

Bästa ISGY!

Fantastisk skola! Det är alltid lika roligt att gå till skolan. Lärarna är underbara och eleverna är supertrevliga. Det enda negativa är att skolmaten inte alltid är på top och att det är väldigt få killar. Däremot så skapas en härlig sammanhållning mellan eleverna som jag tror är svår att hitta på någon annan skola. Bästa ISGY! Viktigt att tillägga är att lärarna är mycket förstående, som elev förväntas du att prestera men det är ingen jobbig betygshetts, utan ett accepterande klimat där alla kan vara sig själva.
Elev
14 maj 2021

Fina ISGY <3

Jag tar snart studenten efter tre fantastiska år på ISGY och kommer verkligen att sakna stället. Lärarna är några av de finaste människor jag träffat och eleverna är så härliga och snälla mot varandra! Som elev förväntas du göra bra ifrån dig och de flesta är väldigt studiemotiverade, men jag har inte upplevt den betygshets som finns på andra skolor.


Mångfalden lämnar en del att önska men låt inte det avskräcka, här är alla välkomna! :)
Elev
10 jan 2021

Isgy, gott och inte blandat

Bra skola. Dock är det bara medel/högklassig vita tjejer som går där. Underbart klimat men inte någon mångfald och det är tråkigt..
Elev
27 dec 2020

Jättebra!!!

Liten, Mysig och personlig!
Finns inga större fel med skolan, alla håller ihop, väldigt accepterande och skolan ligger centralt ( Lidl🤩🤩)
Elev
24 dec 2020

Allt du kan önska

Wow! Jag hade höga förväntningar i somras när jag skulle börja ettan och jag va rädd att jag skulle bli besviken, men tvärtom! Hade inte kunnat önskan mig något bättre! Kände mig trygg från första dagen. Tar såklart alltid lite tid att hitta någon man klickar med men alla är verkligen super trevliga och öppna!
Elev
22 dec 2020

Isgy = bäst!

Har precis gått klart första terminen i ettan och måste säga att jag är väldigt nöjd! Jag har fått jättefina vänner och lärarna är hur bra som helst. Många tror att skolan är extremvänster, vilket absolut inte stämmer, skulle snarare säga att oavsett vad folk tycker politiskt sätt är de öppna för att lära sig mer om annan politik. Det gäller att våga prata om det bara! Har rekommenderat skolan till de som väljer gymnasium nu och kommer fortsätta göra. Bästa skolan!
Elev
20 dec 2020

ISGY i mitt hjärta!

Är SÅ tacksam över att jag valde Ingrid! En så mysig och bra skola, lärarna och eleverna har verkligen gjort mina gymnasieår heeelt fantastiska. Är riktigt ledsen över att behöva lämna nu till våren, efter studenten. Rekommenderar!
Elev
3 dec 2020

Supermysig skola!

Jag går mitt tredje och sista år på skolan. Lärarna är de finaste, bryr sig om alla och anpassa undervisningen efter behov osv.

Dock finns de få killar på skolan vilket är tråkigt, men alla är välkomnade och man kan prata med alla om precis vad som helst.

Är att rekommendera om du vill gå på en liten men otroligt mysig skola med studiemotiverade elever, samt engagerade lärare.
Elev
25 nov 2020

Bästa skolan

Lärarna är väldigt engagerade i sitt arbete vilket gör det roligt att lära sig. Eleverna är jätte trevliga
Elev
25 nov 2020

Älskar Ingrid Segerstedts!

Snart gått klart min första termin och älskar skolan. Superbra lärare, fina lokaler och en bra aura! ❤️❤️
Visar 30 av totalt 79 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen