Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

9 Omdömen

4.4
Utmärkt
7
2
0
0
0

Trygg och ambitiös samhällsskola

3.9
Elev · 20 november 2019
Elev · 20 november 2019
En liten, mysig skola där man känner sig otroligt trygg. Riktigt bra lärare och alla är väldigt snälla. Som etta känner man sig accepterad och säker. Är aldrig rädd att någon ska vara otrevlig eller kolla snett på en. Älskar Ingrid!!

Älskar skolan!

4.7
Elev · 1 november 2019
Elev · 1 november 2019
Jag är supernöjd att jag valde att börja på Ingrid Segerstedts gymnasium. Skolan är väldigt mysig och den har det där lilla extra. Det lilla extra märks genom de små sakerna som till exempel pantfikan. Pantfikan är en gratis fika för eleverna ca varannan vecka. Det är supermysiga och fina lokaler. Dessutom så är elevkåren helt fantastisk! Rekommenderar skolan varmt! Vi äter på La Venue och fördelen med att äta där är att om man av någon laddning inte skulle tycka om maten så kan man alltid välja att ta en skål med yoghurt och flingor istället.

Världens bästa Isgy!

4.5
Elev · 26 juni 2019
Elev · 26 juni 2019
En otroligt mysig skola där alla får synas och höras. Jättetrevliga elever och lärare som gör det lilla extra för att eleverna ska trivas och må bra. Även övrig personal tar stor plats i skolan vilket skiljer sig från mina tidigare skolor. Skolpersonalen lyssnar på elevernas önskemål och gör sitt bästa för att uppfylla dessa. Skolan i allmänhet har en bra vision och sättet den drivs på är nytänkande och superbra!

Ingrid Segerstedts gymnasium är verkligen en superbra skola på alla sätt. En skola där man bara trivs!

Lilla söta ISGY

4.4
Elev · 7 juni 2019
Elev · 7 juni 2019
Hade andra förväntningar på isgy innan jag började men absolut en bra skola! Det bästa: Fantastiska lärare, fin miljö och man blir sedd som elev i och med att det är en liten skola. Lite sämre enligt mig är skolans arbete med sammanhållning mellan klasserna och årskullarna, hade gjort väldigt mycket tror jag om denna vore bättre!

Jättebra skola!!

4.7
Elev · 7 juni 2019
Elev · 7 juni 2019
Miljön och skolan är jättebra! Elever och lärare är väldigt trevliga.

Jättebra skola!!

4.7
Elev · 7 juni 2019
Elev · 7 juni 2019
Supermysig skola och alla elver och lärare är trevliga!

Trygg och mysig skola med stark gemenskap

4.8
Elev · 7 juni 2019
Elev · 7 juni 2019
Helt fantastisk skola med trevlig, omtänksam och rolig personal och elever. Stark gemenskap samt trygg och mysig skolmiljö. Man känner sig hemma varje dag man kommer till skolan.

Skolan är jättebra i det allra mesta!

3.9
Elev · 7 juni 2019
Elev · 7 juni 2019
Jag tycker att skolan är väldigt bra när det kommer till lärare, uppgifter och gemenskapen. Det jag tycker kan förbättras är dock gemenskapen mellan de olika klasserna. Det blir lätt uppdelat och att man endast håller sig till de i sin klass, vilket är tråkigt. Något annat som är tråkigt är att det är så få killar. Helst hade man velat gå i en klass med 50/50. Men i det allra mesta är skolan jättebra.

Älska Isgy

4.8
Elev · 7 juni 2019
Elev · 7 juni 2019
Typ världens mysigaste skola???? Jättefina lokaler, lärarna är så duktiga och bryr sig verkligen om sina elever! PANTFIKAN är nog världens bästa grej. Helt enkelt en väldigt söt skola. Love you Isgy

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Södra Vägen 25, 41135, Göteborg
031-408980

Beskrivning

Ingrid Segerstedts Gymnasium - här går framtidens världsmedborgare


På Södra Vägen i centrala Göteborg, i det ståtliga stenhuset från 1800-talet har vi Ingrid Segerstedts Gymnasium. En skola som erbjuder fyra högskoleförberedande program inom ekonomi och samhällsvetenskap, med olika inriktningar att välja från. På Ingrid Segerstedts Gymnasium ger man eleverna kunskaper och insikter om hur världen och det svenska samhället ser ut, och forma dem till modiga världsmedborgare som brinner för demokrati, yttrandefrihet och alla människors lika värde.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  15.9
 • Antal elever
  332
 • Antal lärare
  17
 • Antal behöriga lärare
  17
 • Elever per lärare
  19.5
 • Föräldrar med högre utbildning
  71.1%
 • Andel med utländsk bakgrund
  12.0%