Omdömen

3.3
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
8 mar 2023

Fin skola

Otroligt fin skola. Haft 2 barn här från förskoleklass till 6an och trivts mycket bra hela tiden. Det har så klart varit upp och nergångar i skolgången men de problem som uppstått har alltid mötts med engagemang och empati för barnen. Upplever personalen som enormt engagerade och de verkar trivas med sitt arbete och har kul med barnen. Stort pluss för ett kul upplägg för fritids där de engagerar även de äldre eleverna till att vara kvar efter skolan istället för att bara dra hem. Gott mellis och lite kul aktiviteter eller läxhjälp har gjort att båda mina barn alltid stannat kvar med sina vänner efter skolan. Mysig skolmiljö i många olika lokaler nära parken gör det till en trygg omgivning för barn!
Personal
13 dec 2022

Rörigt

Förskolans verksamhet är väldigt rörig med dåligt rektorsstöd. Rektorn för förskolan är otroligt empatilös. Rekommenderar verkligen inte. /fd anställd
Förälder / Vårdnadshavare
22 jun 2022

Gå INTE på den här skolan!!!!!!!!

Mitt barn gick i skolan till 6an,när jag frågade henne så tyckte hon att de va en jätte dålig skola,hon rekommenderar den inte.Lärarna kunde inte hjälpa när man behövde de som mest.En gång blev hon mobbad i skolan av en kille.Ingen hjälpte henne hon grät jätte mycket varje dag.Ingen hjälpte henne.Ni som läser detta,jag och min dotter rekommenderar inte Banerporten.Lärarna lär inte bra.Och mitt barn fick jätte dåliga betyg pågrund av lärarna.
Elev
20 mar 2022

Mycket bra skola.

Alla minnen stannar kvar jag gick där från dagis till 6:an. Det var väldigt bra nu har de bytt ägare men försök sätta dina barn här!!
Föredetta elev
19 maj 2021

Älskar

Älskar denna skola så otroligt mycket den är jätte bra. Jag är en föredetta elev på banerporten. Det enda som är dåligt är maten som ibland inte var så god. Till er föräldrarna som letar skolor åt era 6-åriga barn välj denna och byt sen i sexan till en annan skola. Jag hoppas verkligen att ni kommer in❤️❤️
Förälder / Vårdnadshavare
19 sep 2020

Rekommenderar verkligen denna skola .

Underbar skola med engagerade och bra lärare. Man märker att personalen trivs. Bra arbete för att skapa en bra miljö med minimala problem med mobbning och utanförskap. Underbar ledning som brinner för skolan.
Kan verkligen rekommendera denna skola

Minus att den bara går till årskurs 6. Kanske inte den bästa maten och de saknar matsal.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen