Omdömen

2.9
Baserat på 7 omdömen och 61 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
12 nov 2023

väldigt dålig kultur

dålig kultur på skolan att alla säger vad de vill till vem som helst. Du kan bara sitta och göra ingenting medans du vänta utanför klassrummet och någon kan gå till dig och börja säga en massa elaka saker oavsett om du är äldre eller yngre än de. Lärarna gör inte heller någonting när de ser detta att hända + elever är också väldigt elaka mot lärarna. De filmar också personer som de inte känner/personer i deras klass och sickar det i snapchat utan att fråga eller läger ut på tiktok. Om du inte klär dig som de, har olika intressen eller bara inte är lika intensiva som de så är det en väldigt stor chans att du blir mobbad. De flesta är från mörarp och känner varandra sen innan, så jag misstänker att den här dåliga kulturen är med tagen från mörarps skola. det är lite svårt att förklara i text men detta är det bästa jag kan göra just nu, snälla börja inte på den här skolan förutom om du är en skit unge med ingen framtid.
Föredetta elev
10 jul 2023

Min tid på Innovitaskolan i Helsingborg!

När jag började på skolan så var det en väldigt kaotiskt för att vi skulle tydligen veta alla klassrum alla namnen på alla lärarna.

Men.. när vi skulle äta i matsalen. USCH USCH USCH!! Maten är nästa oätlig och alla korvar och kött+kyckling är rosa inuti det är helt oacceptabelt att vi elever ska få sån oätlig mat till LUNCH men vi kan ju inte äta den ens. Plus maten i skolan ska ge oss mer energi för att vi ska köra av resten av dagen. Detta är oacceptabelt och de måste sättas ett stopp för att nu räcker det med denna oacceptabla och vidriga maten dem ger oss!

OCH lärarna är helt dumma i huvudet dem kallar oss idioter, råttor, vi är ingenting+ mer

Jag kan säga en sak till börja aldrig i denna skolan glöm inte de okej börja aldrig här!!
Elev
6 maj 2023

Börja på den skolan

Älskar den börja på den och få många bra men skumma lärare
Förälder / Vårdnadshavare
29 aug 2022

Vi är nöjda som föräldrar.

En mycket bra skola på alla sätt. Blir så glad över att dottern är så nöjd och lärarna är så engagerade. Dotterns mentor upplever jag som mycket insatt och omtänksam. Lärarna är lyhörda , har sett min dotters behov och vidtagit åtgärder samt involverat oss föräldrar.
Personal
17 feb 2020

Bra skola

Bra skola med en rättvis bedömning gällande betyg. Även bra säkerhet då entrédörren är låst med ett passeringssystem då alla elever på en bricka.
Elev
29 jan 2020

Välj inte om du är känslig

Världens sämsta lärare gällande personliga referenser. Gör inget för att eleven ska känna sig bekväm vid känsliga situationer. Annars en väldigt bra skola gällande de flesta lärarna och rättvisa betyg. Välj inte skolan ifall du har egna tankar om hur din undervisning ska se ut för då kommer du inte kunna ändra på det mesta.
Föredetta elev
24 jan 2020

Petersvenskolan 1

Dåligt med lärare, stökigt och mycket ljud överallt

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen