Omdömen

2.9
Baserat på 12 omdömen och 108 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
20 jun 2024

Hemsk skola!

Var säkerligen en riktigt bra skola tidigare med tanke på kommentarerna om det nu inte är personal som skrivit dom men denna skola är långt ifrån bra numera, att dom inte är anmälda till skolinspektionen är en gåta.
Förälder / Vårdnadshavare
20 jun 2024

Förvånad att dom får bedriva skolverksamhet?

Är väldigt besviken på denna skola, inkompetensen lyser genom från rektor ner till lärare som är både okunniga, nonchalanta och oengagerande. Barnen är inte det minsta i fokus överhuvudtaget.

Kommunikation med föräldrar är lika med noll

Läste tidigare positiva kommentarer och dom är gamla och stämmer säkert då men inte nu längre, är förvånad att denna skola ens får ha öppet överhuvudtaget, dom bedriver inte skolverksamhet längre.

Nej, välj en annan skola för era barn...
Förälder / Vårdnadshavare
20 jun 2024

Riktigt dålig skola..

Väldigt missnöjd med denna skola efter att vår dotter gått där i 4 år. Alla lärare har sagt att det går så bra men det visar sig i slutändan på nationella prov och betyg att det inte alls gått så bra, man har låtsas att det gått bra fast det inte har det. Väldigt dålig kommunikation och är väldigt missnöjd med lärare som inte verkar kompetenta, många har flytt skolan och det är inte konstigt för det verkar som att lära barnen är ingen man prioriterar längre. Betyg skickar man ut ett par dagar efter att man stängt skolan för att undvika diskussioner, ingen går att få tag på. Vill man att ens barn skall lära sig nåt, sätt dom inte i denna skola, dom lär sig tyvärr i ingenting. Vi skulle haft modersmål finska med vår dotter men hon har knappt haft lektioner och har inte lärt sig nånting. Riktigt dålig skola som jag absolut inte kan rekommendera till någon.
Förälder / Vårdnadshavare
20 jun 2024

Undvik denna skola!

Katastrofskola, mobbning, dåliga okunniga lärare, stor personalomsättning, alla flyr denna skola så gör det du också. Otroligt dålig skola, barnen far illa på denna skola och framförallt så får dom inte lära sig nånting. Skenet bedrar...
Förälder / Vårdnadshavare
20 jun 2024

Fritt fall på Innovitaskolan i Kalix

Var tidigare en bra skola men har senaste åren haft fritt fall och är nu tyvärr ingen skola man längre kan rekommendera. Lärarna är oengagerande och de flesta har redan flytt skolan, man har bytt rektor flertalet gånger, det är ingen som vill jobba där. Barnen får inte lära sig grundläggande kunskaper ens, vår son har gått i finska i 3 år och kan fortfarande inte fler ord än 2-3 st. Det är en riktigt dålig skola som inte ens klarar av att utbilda grundläggande kunskaper till barnen, välj en annan skola. Mobbning förekommer i stor utsträckning men det finns ingen som tar tag i nånting, man ger ett sken av att allt fungerar bra men det är ingenting som fungerar. Maten lagas på folkhögskolan så det är ett plus men även där är det bytt ägare och den har blivit sämre.
Förälder / Vårdnadshavare
19 jun 2024

Kalix sämsta skola!

Kanske sämsta skolan i Norrbotten. Inkompetenta lärare, inga krav på eleverna alls överhuvudtaget. Ljuger hur eleverna ligger till läromässigt, följer ej skolplanen. Rekommenderas absolut inte om ni vill att era barn skall lära sig nånting, en riktig flumskola. Det enda som är positivt är att skolmaten lagas på plats.
Föredetta elev
10 jul 2023

Innovita

En väldigt trevlig skola, man känner gemenskap. Lokalerna är fina och man trivs med lärarna.
Förälder / Vårdnadshavare
12 mar 2023

Bästa

Jättefin skola där eleverna är i fokus. Bra kommunikation med oss vårdnadshavare. Bra stämning, värme, glädje. Känns som att personalen tycker om sitt jobb och varandra.
Av vår erfarenhet är detta Kalix absolut bästa skola (vi har testat andra).
Förälder / Vårdnadshavare
4 jun 2022

Fantastiskt trevlig skola!

Grymt bra skola med fantastisk skolmat, all mat lagas från början av riktiga kockar varje dag. Bra lärare och trevlig skola överlag!
Förälder / Vårdnadshavare
15 maj 2021

Kalix bästa

Fantastisk atmosfär och kompetent personal. Enda minus är att landets bästa och mest engagerade rektor (Emma) flyttat och slutat på skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
18 sep 2020

Kalix bästa skola

Jättefin skola. Superduktiga lärare och mycket engagerad rektor. De ser alla elever & gör det där lilla extra som sätter guldkant i vardagen.
Elev
30 dec 2019

Skolan är super trevlig

Den är väldigt bra! Mysig skola!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen