Omdömen

2.9
Baserat på 9 omdömen och 81 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
22 mar 2024

Vem vet

Det är jätte dålig mat. Men vi får en fjärdedels äppelbit och vi har proffsiga lärare ex. So och bildläraren. Vi har en cool spanskalärare och vi har super bra schema. Men våran proffsiga engelskalärare slutade. Det finns coola koridorer att utforska. Och ett bårhus. Det finns en varningskylt om att det finns lemmeltåg
Elev
22 mar 2024

skolmaten suger

Maten suger väldigt mycket och den är väldigt äcklig!!! Man vill ju spy så fort man tänker på den, rosa kyckling, ris som luktar hö, halv-rå falukorv som är sladdrig och GRÖN! Maten har jättedålig kvalitet och man kan knappt äta den. Jag har ingen energi för att jag inte äter något på lunchen, men vi får dock EN LITEN äppelbit som vi ska klara oss på varje dag tydligen. Man kan ju bli missbildad utan mat då man växer.

Mvh Oliv är gott
Elev
26 jan 2023

De är dålig skola innevits

DEn är dålig för att vi får inte lera oss nå maten är äckig och det lever jur i skolan jag år i niaaan och jag hete muffins om domm kräks behöver jag städa uppp det det är prov varje dag,,.
Elev
26 jan 2023

dålig skola

maten är sämst. och 5 stycken svenskalärare på 3 år. ingen fast rektor förens i höstas 2022. ingen lärare lyssnar på oss inte rektorn heller. vi är för många i klassen så det blir jättestökigt och dem vill inte ta in fler lärare. rektorn skriker att eleverna har problem(det var idag). svenska läraren hejar på a.i.k.
Förälder / Vårdnadshavare
30 apr 2021

Nöjd är bara förnamnet!

En toppen fin skola. Vi är super nöjda! Våra barn trivs. Pedagogerna är engagerade, ser alla elever, och ser till så att miljön är trygg. Eleverna lär sig massor, på många olika sätt.
Förälder / Vårdnadshavare
6 dec 2020

Kaos!

Pysslingen Norrskenet Luleå. Tyvärr har jag som förälder inget gott att säga om grundskolan (7-9) här utan det kan lättast beskrivas med ett ord och det är ”Kaos”. Ledningen tar inte hand om mobbing, outbildade vikarier, nya lärare hela tiden och det känns bara totalt hopplöst. Blir att byta skola. Känns som att tidigare inlägg är vackert fabricerade med namngivna personer, ser ut att vara placerade där av någon som kan ha något att vinna på det? Håller inte alls med. Håll er undan!!!
Förälder / Vårdnadshavare
20 mar 2020

En nöjd förälder

Bra värdegrund och elevsyn. En engagerad elevhälsa. Hälsa och lust till lärande präglar verksamheten från förskola till skola. De ”fångar” elevernas intressen och bygger bra grund till elevens egen motivation. ständigt efterfrågar dialog med föräldrar för utveckling av verksamheten. Fantastisk rektor Jens P som är närvarande och lyhörd för vårdnadshavare och bemöter barnen på ett bra sätt. Kul med olika tema dagari stort och smått. De prioriterar sociala frågor och tar minsta kränkning och integritetsöverskridande beteende på största allvar. Bra med fadderverksamher på lågstadiet för att skapa god sammanhållning. Kul med 2 öppet hus /skolår. Bra aktiviteter på fritids och trevliga utflykter/friluftsdagar. Suuupernöjd på förskola och i förskoleklass. Skolgården är bättre nu och blir successivt bättre hela tiden.
Elev
27 nov 2019

Bra skola och lärare, men DÅLIG mat!

Bra skola, med små grupper (i de flesta klasser) och bra lärare. Lite tråkig skolgård. Skolmaten är INTE (!!!) bra.
Förälder / Vårdnadshavare
25 sep 2019

Toppen på alla sätt o vis!

Bästa skolan som tänker utanför ramarna och gör undervisningen kul på helt annat sätt!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen