Omdömen

2.2
Baserat på 13 omdömen och 117 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
12 nov 2023

väldigt dålig kultur

dålig kultur på skolan att alla säger vad de vill till vem som helst. Du kan bara sitta och göra ingenting medans du vänta utanför klassrummet och någon kan gå till dig och börja säga en massa elaka saker oavsett om du är äldre eller yngre än de. Lärarna gör inte heller någonting när de ser detta att hända + elever är också väldigt elaka mot lärarna. De filmar också personer som de inte känner/personer i deras klass och sickar det i snapchat utan att fråga eller läger ut på tiktok. Om du inte klär dig som de, har olika intressen eller bara inte är lika intensiva som de så är det en väldigt stor chans att du blir mobbad. De flesta är från mörarp och känner varandra sen innan, så jag misstänker att den här dåliga kulturen är med tagen från mörarps skola. det är lite svårt att förklara i text men detta är det bästa jag kan göra just nu, snälla börja inte på den här skolan förutom om du är en skit unge med ingen framtid.
Elev
31 maj 2022

Ungefär 5 bra lärare totalt.

Skolan är ett skämt.
Elev
18 apr 2022

Värsta skolan.

Rasism, sexism, mobbning, störd arbetsro, lektionerna går åt att lärare tjafsar med elever som stör. Särbehandling, mentorer ser inte till så att elever får den hjälp de behöver. KAOS - om jag ska beskriva skolan med ett ord.
Elev
14 jan 2022

såhär upplever jag skolan.

Dålig skola, läraren tar tag i elever och hotar eleverna med att slå dom. Träslöjds läraren har ingen respekt kommenterar folks utseende och är en allmänt dålig lärare,dålig skolmat finns inga bra alternativ.
Elev
24 okt 2021

rätt okej

blandade åsikter, många bra lärare som hjälper en att nå högre betyg. matsalen är dock fruktansvärd, dålig mat och ont om platser för att alla ska kunna äta. inte mycket mobbning, helt okej scheman och tider på rasterna.
Elev
9 feb 2021

Undvik denna skolan om den går.

Tacka Nej!! Jag önskar jag hade gjort det. Då elever lärde varandra om knark helt öppet i klassrummet vilket lärarna totalt ignorerade. Vissa lärare lämnade ibland bara lektionen och kom inte tillbaka..
Föredetta elev
28 okt 2020

Hemsk

Slutade på skolan för att jag blev mobbad och slagen framför lärarna utan att dem gjorde något. Dåliga lärare. Dålig skolmat som ibland inte räcker till alla även fast många går till mcDonalds istället på lunchtiden.
Elev
25 aug 2020

bästa skolvalet

bästa skolan man kan välja, det är bra lärare och bra antimobbning alla lärare är snälla iallafall i åttan jag trivs väldigt mycket där rekomenderar skolan mycket.
Förälder / Vårdnadshavare
2 jul 2020

Lägg ner skolan

Oerhört dålig skola. Lärarna försöker säkert så gott den kan men de bästa slutar snabbt, och majoriteten av eleverna saknar helt studiemotivation. Ledningen tycks ha accepterat hur dåligt det är, och orkar nog helt enkelt inte bry sig. Skolan borde läggas ner.
Elev
21 mar 2020

Tacka nej

Oätbar skolmat. Mobbning som lärarna skiter i. Lärarna kommer sent till alla sina lektioner.
Föredetta elev
10 dec 2019

Väldigt dålig!

Mobbning sker på skolområdet jämt. Lärarna är dåliga och skolmaten kan vara slut till dem sista eleverna. Det enda positiva är att man kan ha profil men det sker mobbning även där.
Emma Rosenberg
Elev
9 dec 2019

Bäst skolan

Det bästa som har hänt mig,bra lärare som lyssnar på oss elever. Det bästa med skolan är att man kan ha profil,villket betyder att har någon sport under skoltid.
Föredetta elev
2 dec 2019

Börja inte här

Sämsta misstaget jag gjort att börja här. Mobbning. Stökigt överallt. Ingen skolgård=näst intill inga raster.
Det enda positiva e att det e vissa trevliga lärare
Prästgatan 21, 25224, Helsingborg
Jessica Lundin Kristiansson
042-176700

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen