Omdömen

3.4
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
31 jan 2024

Tyvärr

Efter att dottern gått i denna skola från 2015 så har det bara gått utför. Till en början var det en bra förskola/skola till att fallera totalt, alldeles för mycket barn till förhållande till pedagoger. Klassrummen är för små förhållandevis till antal elever och känslan är inte en bra miljö för varken barn eller pedagoger. Rektorer byts ut ofta och personalomsättningen är stor vilken för mig är en varningssignal, jag vet hur mycket personalen sliter och kämpar utan gehör och hjälpmedel. Detta resulterar i att barnens utveckling inte sker i den takt som den ska göra då den senaste utvecklingen som skett, man ska inte tjäna pengar på barns lärande och pumpa in fler elever utan ha det dom en gång hade och kunna lära ut och ha en dräglig arbetsmiljö, detta är inget sågande utan ren fakta då detta sprider sig mer och mer bland oroliga föräldrar då detta är barnens grund för att utvecklas. Vi valde att byta skola och ser en markant skillnad till att vilja lära sig nya uppgifter och inte ha ett barn som är helt slut på grund av trötthet av ljud som sker i dessa små klassrum som det ekar i under utvecklingssamtalen. Önskar denna skola all lycka då jag vet att det en gång fanns viljan att ha det mål som dom eftersträvar men i dess tid är detta inte möjligt.
Föredetta elev
19 dec 2022

Bästa skolan!

Allt är perfekt! Bästa lärarna, eleverna, klassrummen och allt annat. Får kunskap genom att gå till museer eller via experiment och andra sätt, istället för att bara sitta och skriva på papper. Skolan har även datorer vilket är super!
Elev
26 sep 2022

Värdens bästa skola

Värdens bästa skola. Fantastiska lärare som hittar på olika tekniker för att alla i klassen ska kunna ha det bra, ha bra arbetsro och kunna fokusera och lära sig väldigt mycket fast på ett bra sätt med många röres pauser så att man ska kunna fokusera längre. Älskar skolan mest av allt kommer sakna alla så mycket när jag slutar och jag har lärt mig så mycket från skolan. Och min lärare och min klass har blivit som en stor familj som samarbetar och hjälper till. Skolmaten är också väldigt bra. Jag går i en stökig klass men ändå så lär jag mig massor och våran bästa lärare Eleonore hjälper alla och hittar nya sätt för att få bättre arbetsro. Rekomederar väldigt, väldigt mycket att börja på denna skola.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen