Omdömen

3.0
Baserat på 9 omdömen och 68 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
16 jun 2023

Bästa skolan jag gått på

Helt fantastiska lärare, de är bra på att undervisa och de bryr sig om elevernas mående.
Annat
22 mar 2023

Utanförskap och mobbing

Tråkigt att lärarna inte är observanta på att någon ny elev blir mobbad. Har skolan över huvudtaget något aktivt arbete att upptäcka utanförskap och mobbing??
Elev
18 maj 2022

Håller inte med de andra omdömena😳✋

Jag tror att mycket beror på vilken klass man går i. Jag upplever inte att det finns särskilt mycket hat. Ser ingen som blir mobbad. Det har dock förekommit mycket mer förstörelse det här året jämfört med hur det var tidigare. Vissa lärare är allmänt lättirriterade men verkligen inte alla. Tycker att folk är lite för kritiska och kanske lite bortskämda. Det gäller vissa lärare också. De klagar och säger att klasserna är stökiga men de har ingenting att jämföra med. Jämfört med klasserna i de större högstadieskolorna så är klasserna här lugna. Jag tror att denna skola är en av de bästa högstadieskolorna i Nyköping. Det finns definitivt värre skolor!
Elev
17 maj 2022

börja ej här.

Mycket Rasism, homofobi som lärarna ej bryr sig om. Typ alla är moderater och SD:are.
Elev
5 jan 2022

Skolan är bra :)

Lärarna är trevliga och det är skönt att det är en liten skola. Det har dock känts lite trångt i lokalerna sen vi kom tillbaka efter sommarlovet. Det finns knappt någon skolgård men ifall det skulle finnas så skulle majoriteten av eleverna ändå spendera rasterna inomhus.
Föredetta elev
13 okt 2021

Gå inte här

Dåliga gamla lärare man får inte göra något utan någon lärare blir arg. Ingen bra utomhus miljö. Dom gör inget mot mobbing.
Föredetta elev
5 mar 2020

Dåligt skola

Dåliga lärare, mycket grupper i klasserna och mycket hat i form av både racism och nazism ( med det kanske inte är så konstigt när skolan är fylld med vita rikemansbarn)
Föredetta elev
20 nov 2019

Skolan är bra!

Bra lärare men dåligt bemötande och mycket grupper bland eleverna i klassen
Elev
10 jun 2019

Jättebra, bra kontakt med lärare

Jättebra skola med få elever vilket gör att man lär känna alla och man blir sedd av och får bra kontakt med lärarna, som även tar tag i konflikter, om folk mår dåligt etc. Fantastisk undervisning, roliga och lärorika uppgifter och man får tydligt förklarat vad man skall lära sig

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen