Omdömen

2.8
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
6 aug 2022

Väldigt bra skola

Jag gick på skolan från förskoleklass till femman (2012-2018). Nu var det ju dock ett par år sen jag slutade. Jag tyckte att skolan var väldigt bra. Jag skulle inte vilja gått på någon annan skola. Mina lärare (många jobbar fortfarande kvar) var trevliga och jag tyckte om dem. Hela fritidspersonalen är ny men de verkar vara duktiga. Det är en väldigt liten skola. Till slut så känner man alla och man blir som en stor familj. Ett stort plus är att skolan delar byggnad med en förskola. Man kan alltså gå ner till förskolan på rasterna och leka med de små barnen.
Elev
2 jun 2022

Tänk dig för …

Denna skolan passar vissa men absolut inte alla. Extremt segregerad skola, har bara sett ett eller två svarta barn under hela min skoltid. Det leder till mycket rasism, och det finns liknande problem med t.ex. homofobi. De flesta lärarna är bra, och känns ofta för bra för skolan. Fritidspersonalen byts hela tiden, så man känner inte de som jobbar där. Det känns som att skolan inte gör något åt den stora mängden mobbning, bråk och diskriminering som sker på skolan. Flera lärare har, när t.ex ett barn har berättat om någon som förstör arbetsron, så säger lärarna typ ’ignorera hen då’. Kuratorn finns vad jag vet inte anträffbar för kuratorsaker utan är hela tiden på ÖKG, samma med skolsköterskan. Kuratorn känns även som att hon hittar på problem som inte finns, istället för att ta itu med det som behöver göras. Eleverna har inget inflytande alls, det är bara elevråd typ två gånger om året och lärarna bryr sig inte om vad eleverna säger. Matråd har vi inte haft än … klass 1-5 har en mattebok som många elever tycker inte lär de någonting, och som de har försökt framföra till matteläraren, men hjälper det? Nej. I min klass är det typ 5 personer som tycker att den är bra, och det är de som behöver extra hjälp. Möjligheten till särskilt stöd finns knappt. Dessutom tog de in två förskoleklasser vilket gjorde att ett pyttelitet klassrum måste användas som klassrum av en klass på typ 25 pers! Skolan passar de som vill ha en mycket liten skola, men annars borde den undvikas.
Elev
26 aug 2021

lille katten

Så jävla bra skola!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elev
31 maj 2021

Hemsk skola

Tråkig skola med dåliga lärare och dålig skolmat.
Karolina Strömkvist
Förälder / Vårdnadshavare
28 maj 2021

Min dotter blev mobbad

Mycket mobbning och rasistiska barn. Skolan är väldigt avstängd från omvärlden och lärarna ger barnen inga utmanande uppgifter.
Elev
6 feb 2020

Sämsta skolan i Nyköping

Sämst lärarna kommer ej till lektionen och finns ingen mat i matsalen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen