Omdömen

3.1
Baserat på 6 omdömen och 47 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 mar 2023

lite över avrage

om man lyckas hitta vänner e de skoj :)
Förälder / Vårdnadshavare
12 feb 2023

Bluff

En tydlig bluffskola där man är mer mån om sitt rykte än att eleverna ska få stöd.
Elev
11 jun 2022

Friggaskolan

Gått på skolan från förskoleklass och går ut nian i år. Generellt relativt bra skola.
Många bra och för det mesta engagerade lärare dock anser jag att rektor borde ta mer ansvar samt stötta upp på ett bättre sätt, han gömmer sig alltid bakom något större och som elev känner man sig sällan hörd. Trots det har min skoltid varit relativt bra.
Det bästa är nog stödet som jag och andra har haft möjlighet till, utan att gå in på detaljer kan jag säga att de senaste två åren varit otroligt tuffa för mig och började vara på skolan mindre och mindre, detta såg lärarna och de såg till att fånga upp mig och jag har nu fått mycket stöd och möjlighet att sitta i en studio med en mindre grupp för att skolan inte ska bli allt för överväldigande. Dock skulle jag inte säga att det är skolans förtjänst att jag lyckades fortsätta utan snarare helt fantastiska lärare som många av dem tyvärr slutar till hösten :(

I princip alla klasser har haft stora problem med kommentarer under lektioner och raster något som skolan säger sig jobba på men har själv inte riktigt sett några förändringar, dessa kommentarer är också en grej som gör att många mår dåligt och spenderar mindre tid i klassrummet. Sedan är skolmaten också rätt så kass, har dock blivit bättre i år.

Skulle nog inte direkt rekommendera skolan till nya elever över någon annan skola i kommunen men skulle heller inte säga till någon att hålla sitt barn borta från skolan.
Föredetta elev
15 sep 2021

Det var bättre förr.

Det var bättre förut. Gick hela grundskolan där och märkte hur det blev sämre och sämre. Röriga klasser, dålig arbetsro och lärare som inte har tillräckligt med resurser.
Förälder / Vårdnadshavare
9 nov 2020

Bästa skolan i Östersund

Engagerad rektor och fantastiska lärare.
Elev
11 okt 2019

Var så bra men föll som en fura

Vissa fantastiska lärare, men andra urdåliga. Inga tydliga riktlinjer och metoder för att hantera exempelvis trakasserier. Stressad rektor och personal. Svårt att få tydliga svar på frågor. Fint område. Har haft bra rykte från starten när 3 personer drog igång skolan. Sedan dess har skolan expanderats mycket och liknar inte den gamla skolan på något sätt. Många elever per behörig lärare (19). Svårt att få stöd för elever med extra behov. Allmänt stressig stämning.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen