Omdömen

3.1
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
27 dec 2023

Hemsk förskola och dålig skola

Hemsk förskola och en dålig skola. Inskolningen var för kort, de försökte att bli av med föräldrarna så snart som möjligt, visade ingen hänsyn till barnet. Personalen var otrevliga, ville inte hjälpa barnet med något, han åt inte på nästan ett år eftersom de tvingade honom att använda bestick och han kunde inte än. Mitt barn blev slagen med knytnävar av andra pojkar flera gånger och det var ingen personal i närheten. Det var många andra problem med förskolan.

Nu är barnet i skolan och det är också väldigt stökigt, de saknar en lärare , det är olika vikarier hela tiden. Hämtade barnet utan mössa och vantar i minusgrader flera gånger , enligt barnet blev han påskyndad att gå ut. Hoppas att byta skolan, orkar inte mer.
Förälder / Vårdnadshavare
15 nov 2022

Dålig ledning

Tycker att det är svårt att nå de på telefonen, ringde x flera gånger för att prata med ngn lärare, inget svar. Svar efter två veckor!!
Skickar hem eleven i dåligt sikt (må illa, huvudvärk, ….) utan att ha ngn kontakt med föräldrar!!!!
Lovar att lösa problemet och gå återkoppling veckovis, inget ????
Svårt att få kontakt med rektor, lovar åtgärder/ återkoppling men ej gjort!!!!
Är väldigt missnöjd och oroligt att de tillåter på ett sätt att eleverna ska gå över sina gränser. Ha noll koll på vad eleverna gör!!!
Så klart elevernas ansvar i första hand , grunden/uppfostran ska vara hemifrån men ändå när saker händer måste de reagerar!!!
Förälder / Vårdnadshavare
9 okt 2022

Trygg och utvecklandemiljö

Mina barn har gått från förskolan och går nu i högstadiet - lågstadiet. Tycker att lärarna är engagerade, kunniga och omtänksamma. Vilket för mig som förälder är väldigt viktigt framförallt eftersom jag har barn med NPF-diagnos som är i behov av stöd. Samarbetet med skolan rörande stödinsatser har varit god, skolan har hittills kunnat anpassa och följa de anpassningar som behövt göras för att skolgången ska fungera väl.

Självklart finns det saker som kan bli bättre, man skulle kunna önska att skolmaten skulle tillagas på plats men tyvärr är detta en verklighet som även gäller för många skolor och förskolor i Göteborg.

Skolan har en vacker park och skogsmiljö där eleverna kan leka under rasterna och fritids, jag känner att denna närhet till naturen har utvecklat mina barns fantasi på ett positivt sätt. Det finns även innegårdar som förskolans barn använder, bla en teknikgård.

För mig som förälder har det varit en trygghet i att kunna ha mina barn i samma skola hela vägen från förskolan till högstadiet, samt att det har underlättat övergångar från ett stadie till ett annat, framförallt när det gällt barn med NPF. Har även märkt att barnen känt sig trygga och mått bra av det finns en naturlig kontinuitet.
Förälder / Vårdnadshavare
19 maj 2022

Mycket bra förskola

Pedagogerna är genuint intresserade av barnen och ser varje barn.
Har upplevt förskolan som väldigt bra för båda våra barn som båda har trivts väldigt bra!

Tyvärr kan man inte säga detsamma om grundskolan när de väl flyttas upp dit. :(
Förälder / Vårdnadshavare
18 okt 2020

Underbar förskola!

Har haft alla mina barn på denna förskola, och är jättenöjd. Personalen är trevlig och engagerade i barnens utvecklingen. Är själv förskollärare och anser att det pedagogiska arbetet/ledarskapet håller god kvalitet!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen