Omdömen

1.9
Baserat på 11 omdömen och 91 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 mar 2023

Samhäll

Börja inte om du vill ha bra framtid

Skit skola
Sämsta skola i hela gbg,man får inte bra undervisning och lärarna är inte utbildade för vissa ämne,matkoret räcker inte för att äta,och de finns bara onyttigt mat !!! Om ***** lärare är kvar springggggg,skolan erbjuder ingenting till elever och ställer massa krav på de.
Elev
1 feb 2023

Sämsta skolan man kan välja

Penningtvätt skola

Skolan är verkligen inte ett bra val till någon !!det enda som rektor bryr sig om är pengar inget mer,skolan har ej jämfört aktiviteter elle något för elever.Riktigt snål skola me allt,möbler,undervisning etc.Elever blir avstängda ifall rektorn gillar inte de!! De katastrofala regler och miljö!
Elev
1 feb 2023

Skit skola

Göteborgs sämsta skola,ändra eran val innan de försent,skolan har inte studie ro,polisen är oftast i skolan och massa bråk sker varje dag.Skolan lärare är absolut inte bra utbildade förutom 2-3 av de.För många som elever håller på byta skolan pga dålig miljön och undervisning dessutom det man sliter sig i hjäl för att få bra betyg.Rekommenderar inte !!
Föredetta elev
8 jul 2022

Samhäll

BÖRJA INTE HÄR

Hej! Jag slutade nyligen på denna skola. Jag kan ärligt säga att detta var det absolut värsta året i mitt liv, denna skola är dålig på ALLA aspekten. Det är som en mardröm som man aldrig kan vakna upp ifrån. Det är usel utbildning och finns ingen kommunikation mellan lärarna. Och lärarna är under all kritik och bryr sig inte om eleverna förutom en lärare kommer inte nämna några namn men hon är matte och engelska lärare, hon var den ända som faktiskt brydde sig och tog hänsyn. Det är en otrygg miljö i skolan och inte bara det så luktar det äckligt i korridorerna och det är även väldigt dystert i alla lokaler. Har du chansen så tycker jag inte att du borde börja på denna skolan

Mvh Föredetta elev.
Elev
15 okt 2021

Ingen ljus framtid

Börja inte här för er egen framtid. Lärare gör massa misstag i bedömningen och vägrar ändra på det eller ens lyssna. Vi har matkort där man endast kan äta onyttig snabbmat. restaurangerna är så fulla att man inte hinner äta upp maten inan lektionen börjar. De följer även inte läroplanen. I gen arbetsro, bara ett få tal bra lärare, om ************ ****** kvar när just ni börjat är det kört för er. Hon ger instruktioner som hon sedan ändrar på efter att man är färdig med en uppgift. Det finns aldrig något att göra på rasterna och inte tillräckligt med sittplatser. Dr snackar mycket om en engelska profil för att lura hit elever men de har helt vanliga engelsk lektioner.******* är oseriös och det sker inga beslut. Lärarna gör inget åt mobbning alls. Jag skulle kunna fortsätta, men jag varnar er. Går du på denna skola har du ingen ljus framtid!!
Föredetta elev
2 feb 2021

Rekommenderar INTE

Dålig studiero på lektionerna, helt ok lärare. Mycket prat om engelska profil men det stämmer inte. Gick där i 1.5 år och ångrar verkligen att jag sökte dit. Mycket stök både i och utanför klassrummen. Små klasser vilket är de enda positiva med skolan enligt mig. Det var roligt med lunchkorten i ungefär en vecka men man tröttnar lätt på de få restauranger man kan välja mellan. Fick frånvaro på lektioner efter jag slutat trotts att jag var där och skrev under att jag slutat.
Elev
23 dec 2020

Börja inte i den här skolan

Sämsta skolan jag någonsin har gått på gick där i ungefär 1 år ville byta skola samma dag jag klev in i skolans entre. Den här skolan ger sina elever F för att hålla kvar dom på skolan så att dom kan få pengar från staten. En del lärare berättar redan första skoldagen vad du skall få för betyg utan att dom vet hur du ligger till utan dom har redan fördelat sina betyg. Skolan har långa dagar från 8 till 17 fett mycket plugg och man får tyvärr inte det man förtjänar. Dom ljuger väldigt mycket på öppet hus där dom säger att dom kommer ta er på språkresa till England samt ge er en dator men det är bara skit snack dom gör allt i sin makt för att få så mycket elever som möjligt. Börja aldrig här om du börjar är du fast för alltid. Jag hade turen att byta skola efter sommarlovet. Och om ni inte vill ha ångest och utveckla psykisk ohälsa så är detta ingen bra skola.
Elev
13 dec 2020

Dålig skola.

Har gått här i några månader nu och gillar verkligen inte skolan. Vissa lärare är bra men vissa är inte bra alls. De flesta eleverna är otrevliga och det går runt onödigt mycket drama på skolan. Och det är oftast inte studiero på lektionerna. Vi har matkort, vilket jag tyckte var bra i början men bara efter några månader har man tröttnat då det nästan bara finns pizzerior och ”onyttig” mat. Får ångest varje morgon för känner att jag inte kan spendera mina gymnasieåren på en skola som jag inte känner mig bekväm på. Gör inte samma misstag som jag och börja inte här!
Elev
31 aug 2020

Ganska bra skola

Bra skola. Lärarna är bra och man får den hjälp man behöver. Dock är dom andra eleverna inte så bra då det inte är en bra arbetsro eftersom nästan alla pratar även fast läraren sagt att man ska jobba enskilt.
Elev
10 dec 2019

Skolan är dålig, inte långvarig alls

Dålig skola , inte bra alls
Elev
4 jun 2019

Mycket mobbning, Bra lärare. Dåligt arbetsro!

Gick på skolan I nästan 4 månader.
Lärarna va väldigt bra men för mycket plugg och prov.
Vi hade nästan 3 prov varje vecka.
Estet-Linjen var inte bra alls!
Väldigt mycket mobbning och det är därför jag lämnade skolan, några elever hade el-pistol och knivar med sig till skolan.
Mobbningen var så dåligt att jag kunde knappt ta mig till skolan.
Vi fick lunch kort men vi fick bara gå på 3 restauranger och det gjorde att man blev väldigt trött på maten (pizzeria, thai och en vegansk restaurang varje fredag)
Elof Lindälvs gata 13, 41455, Göteborg
Veronica Glanzelius
031-157650

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen