Om

Förbereder dig för universitetsstudier i Sverige och utomlands

Arena Academy är en fristående gymnasieskola med särskild inriktning på avancerad utbildning i engelska. Hos oss får du studera engelska som förbereder dig för universitetsstudier i Sverige och utomlands. Om du är en seriös elev som vill förbereda dig för högre studier, då har du hittat rätt gymnasieskola.

Genom ett samarbete med University of Cambridge kan vi erbjuda eleverna möjligheten att ta engelska gymnasieexamina samt Cambridge Advanced och Cambridge Proficiency. Som första svenska gymnasieskola kan vi titulera oss Cambridge International School. Många kurser undervisas på engelska och skolan bjuder eleverna på en språk-och kulturresa i Europa.

Alla våra program är högskoleförberedande.
Ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi
Naturvetenskapliga programmet med inriktning natur
Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning media
Teknikprogrammet med inriktning informations-och medieteknik
Estetiska programmet med inriktning media

Omdömen

3.9
Baserat på 40 omdömen och 320 svar
0
0
0
0
0
Elev
23 maj 2023

Teknik

Bra skola

Allmänt är det en bra skola med bra lärare och bra undervisning. En sak många elever kan hålla med om är att dem är dåliga på att ge ut information ibland. Till exempel när vi planerar utflykter, (romme, Katrineholm,) etc…
Elev
27 okt 2022

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

Rekommenderar starkt

Jag älskar denna skola. Definitionen av mycket duktiga och presterande elever. Du ser folk sitta och plugga på rasterna…Alla elever i skolan är duktiga speciellt de som går natur. Men alla andra linjers elver också. Det är en skola som inte syns så mycket (hade gissat på grund av namnet på skolan). Lärarna är högutbildade och kunniga och faktiskt väldigt hjälpsamma. Betygen som de ger ut är rättvisa enligt mig. Rektorn på skolan är också väldigt kunnig och tar elevernas åsikter på allvar. Han är med andra ord på elevernas sida. När jag till exempel hade problem med en lärare så pratade han med läraren och gjorde allt för att jag skulle få det så rättvist som möjligt. Skolmaten är 80kr lunchkort vilket är bra däremot lite kallt på vintern att gå ut och äta varjedag. Sedan är skolan ganska så liten, skulle gissa på 350 elever totalt. Det är väldigt rent och fina lokaler däremot lite stökigt bland hyllorna… Skolan erbjuder en veckas resa till London på sommaren. Jag rekommenderar denna skola till dig som siktar högt och faktiskt kommer lägga ner din tid. Hade jag behövt välja skola igen hade jag valt denna igen.
Elev
6 okt 2022

2022

Skolan är väldigt bra och ångrar inte mitt gymnasieval.

jag har fått en relativt bra upplevelse utav skolan då alla är jättesnälla och välkomnande som till exempel 3orna och 2orna. Matkortet har dem höjt till 80kr vilket vi är jättenöjda och glada över, men såklart är det stressigare med matkort då man inte direkt hinner gå till de lyxigare restaurangerna, ett tips till de som vill hinna och ha så lång rast som möjligt är att köpa lunchen på morgonen och äta den när det är lunch då vi ändå har mikro.
Skolan är liten vilket jag inte gillar så jättemycket och att gå upp för trapporna varje dag från våning 3 till 7 är verkligen en jobbig grej, då hissen bara får plats med 3 människor, men att den går sönder ofta osv.
Lärarna är jättebra, vissa lärare har man lite svårare att förstå då vissa använder lite advancerande läromedel etc men jag tror att man kommer vänja sig.

Det är även mycket diciplin i klasserna och lärarna skickar ut dem som pratar, vilket jag hade en dåligare upplevelse på i min grundskola.
Skolan är jättebra om man vill gå i en skola med stort fokus på att lära sig, men inte så mycket läxor heller (tror det beror på vilken linje man väljer)
Elev
6 okt 2022

första år update

Det är helt ok. Vi har en relativt bra schema osv. men det finns nackdelar som iblan kan det vara stressigt med mat tiden. Kortet har nu höjt med 10 så nu har vi 80kr. Dock man blir trött på snabb mat men annars är det het bra!
Elev
9 dec 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

Sluta lura gymnasieväljare

Lunchkort 70kr, gud det låter lyxigt, nackdelen är att det bara är kul i ettan, slappt schema, långa raster och enkla betyg. Man hade gott med tid på rasten att gå på de finare restaurangerna(som ligger längre bort än Ica, Subway och Burgerking. Långa raster var ett bra sätt att hålla kvar ny elever i ettan med andra ord.

Tvåan är en helt annan historia. För naturlinjen är Varje rast 50 minuter prick, ibland drar lärarna över på lektionen så att man får ännu kortare rast. Har man sina grejor i skåpet försvinner minst 5 minuter av rasten om man är snabb med att lämna böcker osv. Närmaste restaurangen heter Dados Kök och ligger 5 minuter bort. Där kan man få den lite nyttigare maten, dock ingen dryck och man får heller inte sitta och äta i restaurangen även om det inte sitter en enda kotte i restaurangen. Det finns fler restauranger som inte låter oss äta maten i restaurangen.

Eftersom rasterna är korta och man inte hinner gå på någon annan restaurang än blir det alltid att man går på de närmaste : Ica, Subway och Burgerking.

Det är sorgligt att man har "20 restauranger att välja" på men ändå inte har något annat val än att äta mikromat från ICA i en sunkig liten matsal eller slafsa i sig så mycket man kan från Subway eller Burgerking.

Det bokstavligen kryper i huden när man tänker på hur lurad man blev av skolans fasad. Inget händer med rasterna, oavsett hur många som klagar och hur många vågar där hemma börjar visa tresiffriga tal.

På tala om skolans pengar och vad dem går till; av någon anledning fick rektorns kontor Monter-bokhyllor och en ny charmig och lyxig inredning, var detta möjligtvis(100%) ett försök till att visa en klassig fasad för nya elever och de som har möte

+ med skolan:
Lärarna är tipptopp

Svar från Arena Academy

Hej
Arena Academy's lunchkort på 70kr/dag är det högsta beloppet i hela Stockholm. Jämför med en vanlig skolmatsal ligger det på ca 30-40kr. Andra skolor i området har matkort på mellan 50-60kr att handla för. Tråkigt att det roliga med matkorten försvann i tvåan, så är det kanske med ”nyhetens behag”. Förhoppningsvis, vilket verkar stämma, tycker du att undervisningen är bra och det är det allra viktigaste. Gymnasiet är också en krävande tid och vi på Arena Academy tar studier på allvar.

I dagens 2:a klassare, Natur Natur har ett fåtal 50 min lunch 2 ggr i veckan och längre tid de resterande tre dagarna. 50 minuter är dock inte en kort lunch utan räcker gott och väl för att gå till många av våra restauranger och även ICA. Schemaläggaren gör allt denne kan för att luncherna ska bli tillräckligt långa för att handlande, ätande och vila ska ingå.

Du nämner tex Dados kök som ligger fem min bort. De serverar varje dag tre vällagade maträtter, en kött, en fisk och en vegetarisk måltid. Maten här är betydligt bättre än i en skolmatsal och dessutom ingår saft, bröd och salladsbuffé. De roterar rätterna med så långa mellanrum att du inte kan få samma rätt mer än 1-2ggr/år. Att elever inte får sitta i matsalen är något nytt och har med Corona att göra. Matsalen ligger som bekant i entrén till ett sjukhus och det är av den anledningen elever inte får sitta där. Förhoppningsvis med det nuvarande låga smittotalet kommer våra elever än en gång få njuta av maten på plats i deras kafeteria.

Till sist vill vi på skolan påpeka att rektorn nya inredning är en del i hela skolans uppfräschning som vi jobbat med under hela pandemin (då det varit distansundervisning och vi därför tagit vara på den unika chansen att ha en tom skola att renovera). Det har kanske undgått dig att innan rektorns rum fräschades upp gjordes detta i hela skolan, inklusive kansli, matsal, datarum och alla studierum. Rektorns rum var det absolut sista som gjordes. På Arena Academy anser vi det nödvändigt att elever ska vistas i trivsamma lokaler och har därför lagt stora resurser på, konst, möblemang, växter, tapeter, soffor, belysning, mm.

Hoppas du, trots åsikter om lunchen har en god utbildning, och en stimulerande tid hos oss. Så kul att du gillar våra fantastiska lärare, de är verkligen bäst!
Med vänlig hälsning
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
31 jul 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

Unik skola som levererar elever med höga resultat

Min upplevelse av skolan har varit väldigt positivt. Utbildningen håller en bra kvalité och många lärare är bra pedagoger. Samtliga lärare tar sitt jobb på allvar och elevernas åsikter om lärarna tas på allvar. Men för mig som högpresterande elev är den största fördelen att läraren ser mig kämpa och hjälper mig nå de betygen jag strävar efter. Är du en elev som strävar efter höga betyg är skolan för dig.

Det finns bra ordning och reda i skolan vilket ger en seriös studiero i skolan. Eleverna har olika bakgrund och kommer ifrån alla delar utav staden. Lokalerna kan upplevas som små och det kan bli lite trångt ibland. Matkorten har fungerat fantastiskt och man kan välja bland ett 20-tal restauranger.
Elev
31 mar 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

Helt okej

Bra skola där jag spenderat 3 viktiga år i mitt liv. Lite trångt i hallarna men märktes inte av lika mycket under pandemin då endast en klass åt gången närvarade i skolans lokaler.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
8 mar 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

En bra skola

En väldigt bra skola för dem som vill ha lugna också allvarliga gymnasieår. I skolan förberedas man till högre studier på bästa möjliga sätt. Lärarna är väldigt bra lärare som undervisar tills alla förstår.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
8 mar 2021

Ekonomiprogrammet​ ​med​ ​inriktning​ ​ekonomi

Härlig energi

En fantastisk liten skola med många möjligheter, med utlandsresa, roliga utflykter och bra gemenskap.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
11 feb 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

Relativt bra skola

Bra skola, men precis som alla andra skolor finns det alltid något som kan bli bättre.
Elev
11 feb 2021

​Teknikprogrammet med​​ inriktning​​ informations-​​och​​ medieteknik

Rekommenderar inte

Urusel skola då man tröttnar på Maten efter första veckan. Alltid när man går ut brukar man hamna på snabbmaten då köerna är långa till resurangerna och man brukar inte hinna ära ordentligt.

Lärarna på skolan verkar inte gilla sitt jobb och känns som att de vore tvingade att undervisa.

Svar från Arena Academy

Hej
Vad tråkigt att du inte gillar vår skola, kanske har detta en del att göra med situationen kring pandemin som hela världen just nu befinner sig i. Att lära sig på distans är inte något vi anser vara optimalt, vi förespråkar alltid katederundervisning.

Angående maten så erbjuder Arena Academy Stockholms lyxigaste lunchkort på 70kr/dag. Detta är en mycket hög summa som medför att man kan äta gott, varierat och nyttigt varje dag. Vi litar på våra elever och ger dem möjligheten att välja lunch helt själv på över 20 restauranger. Om du hamnat på snabbmatsställen är det för att du valt det, vi har avtal med massor av restauranger som serverar allt möjligt utöver snabbmat. Ta tex Dados kök där du varje dag kan välja mellan veg, kött och fisk. Dessa varierar varje dag och äter du där kommer det att ta lång tid innan du äter samma sak två ggr. Dessutom är det både gott, hälsosamt och vällagat.

Hoppas att vi snart kan återgå till vår vanliga undervisning så du kan få en bättre bild av skolan och våra fantastiska lärare!
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
11 feb 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

Väldigt bra skola

Skolan är superbra. Stämningen i klassen och även mellan klasser är en av de bästa egenskaperna. Eftersom skolan är så lite gör det att man verkligen får möjlighet att lära känna varandra, och det bidrar verkligen till stämningen. Det gör också att man får en mer personlig relation till lärarna än vad man får på andra skolor. De bryr sig verkligen om en och ens betyg.

Matkortet är superbra och ger en möjlighet till en mycket varierad och hälsosam mat.

En sak möjligen är att det är jobbigt att gå i trapporna men om man inte orkar finns det hiss ;)

Jag är väldigt nöjd och glad. Går i trean nu och känner att jag fått ut det jag hade hoppats när jag började gymnasiet. Jag tror det finns få skolor i Stockholmsområdet som slår INIT!
Elev
10 feb 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

Bra trivsel i skolan

Det är väldigt bra skolmiljö som gör det lätt för eleverna att trivas i skolan. Skolpersonalen och eleverna är trevliga och välkommande. Dessutom är skolmaten otroligt bra. I helhet är jag supernöjd med mitt gymnasieval och skulle därför rekommendera skolan till andra.
Elev
10 feb 2021

​​Estetiska​​programmet​ ​med ​​inriktning media

bra skola

den här skolan är mycket noggrann at eleverna inte håller på med dåliga saker, att de säger vad konsekvenserna är. detta tycker jag att det är bra.
Elev
10 feb 2021

​​Estetiska​​programmet​ ​med ​​inriktning media

En grym skola för elever med höga ambitioner

Det är väldigt lugnt i skolan, både under lektionerna och i korridorerna. Lärarna 'r väldigt duktiga och hjälpsamma. Eleverna hjälps åt och är väldigt trevliga.
Elev
10 feb 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

Perfect match!

Så fort jag började skolan insåg jag att detta var skolan som passade mig perfekt! Alla i min klass är hjälpsamma och snälla, vi alla har gruppchatter där vi alla kan vara med och dela med oss om länkar och anteckningar inför prov och jag är säker att alla som hamnar i en sådan klass kan göra liknande gruppchatter md klasskompisarna. Lärarna är trevliga och många är överlag väldigt charmiga så det blir ännu roligare att vara delaktig på lektionen. Allting som jag fått göra med skolan har varit jättekul och är så tacksam för alla möjligheter som den gett mig :D
Elev
10 feb 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

En stor fördel med vår skola

Det bästa med vår skola är nog den gemensamma känslan av tillhörighet och vänskap. Det är nog fördelen med en lite skola. Samt är det alltid intressant att få lära sig ämnena från kunniga lärare, som på ett förståeligt sätt lär ut till oss elever. Detta är otroligt viktigt, för då blir det roligt och lätt att lära sig.
Elev
10 feb 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

En stor fördel med vår skola

Jag tycker om den gemensamma känslan av tillhörighet och vänskap. Det är troligen fördelen med en liten skola. Samt, så är det alltid roligt att få lära sig om nya ämnen från lärare som kan mycket om ämnena och kan på ett förståeligt sätt förmedla det till eleverna, vilket är otroligt viktigt i en skola, för då blir det lätt och roligt att lära sig.
Elev
10 feb 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

En lugn och trygg skola

Hej, jag är en elev som gått i INIT College i snart 3 år. Helt ärligt kan jag inte vara gladare över att jag just valde denna skola att tillbringa mina gymnasieår i. Skolan har en disciplinerad miljö där både elever och lärare är fina människor. När det gäller lektioner och kurser i skolan så är dem lite krävande dock är det så ett gymnasieskola ska vara, genom att hålla undervisningsnivån hög förbereder skolan eleverna till högskola och universitet på bästa sätt. Det är mycket man kan säga, men jag sammanfattar lite här med att säga att jag verkligen rekommenderar skolan till en person som vill ha en lugn och lärorik skolmiljö.
Förälder / Vårdnadshavare
10 feb 2021

Naturvetenskapliga​ ​programmet​ ​med inriktning​ ​natur

Mycket nöjd vårdnadshavare

Jag är glad att mina döttrar har valt denna skola. Bra utbildning, trygg miljö, engelskprofil, seriösa elever och kompetent personal.
Elev
8 feb 2021

Bästa skola i Stockholm

Jag är tacksam att jag valde INIT. Den har gett mig så mycket. Jag trivdes verkligen i den här skolan och jag kommer alltid att bära med mig mina vänner och lärarna där i hjärtat. Kompetenta lärare, bra kamrater och sjyst stämning. Jag kan verkligen rekommendera skolan för den som vill ha en bra utbildning!
Föredetta elev
12 jan 2021

En dålig friskola helt enkelt

Tänkte beskriva min uppfattning om den här förskräckliga friskolan. Om vi börjar med matsituationen: man har matkort, dock serverar 9 av 10 av restaurangerna "onyttig" mat som en växande tonåring inte kan få i sig rätt näring genom. Om vi sedan går vidare till kvalitén på lektionerna så var den ju inte så hög, vissa lärare planerade och höll sig till de som står i läroplanen (jag har läst den) medans flera struntade totalt i den och undervisade långt över det vi behövde kunna, komplicerade flera ämnen i onödan och gav orimliga mängder läsning inför prov. Sedan så fanns det ju också de som presterade långt under läroplanen och efter att ha gått naturvetenskapsprogrammet så har jag fortfarande stora brister i naturämnena jämfört med kompisar från andra skolor. Flera lärare verkar inte hålla sig till de bedömningsunderlag som finns för gymnasiet. Det blev ojämna betyg i flera ämnen, vissa lärare var "snälla" med betygen och krävde väldigt lite för höga betyg medans andra lärare hade orimliga krav för att kunna nå de högre betygen. Ett exempel: en elev i min klass som hade hög frånvaro hela året och inte gjorde några av de prov som alla vi andra behövde göra, fick godkänt av lärarna i nästan alla ämnen. Det kändes som ett stort svek, där hade jag kämpat in i det sista med omprov och kämpat för att möta alla deadlines sedan så bara glider den här eleven igenom och får godkänt i allt. Endast för att rektorn inte vill ha elever som går ut utan en examen. När vi ändå är inne på ledning och rektor så kan jag vittna om att flera av de positiva omdömena som skrivits här är inte genuina, pratade med några som tog studenten samtidigt som mig, de hade alla fått mail från rektorn som BAD dom skriva bra recensioner om skolan. Kändes helt absurt. Tyvärr får man ju inte lägga till bilder i dessa recensioner men jag lovar att bilder på dessa mail finns och det är helt förskräckligt att det ens får gå till såhär. För att avsluta så är klassrummen superkalla och detta tog vi upp med ledningen flera gånger men de gjorde inget.

Svar från Arena Academy

Hej
Det är så tråkigt att du känner så här. Gymnasiet ska vara en kul tid och inte som du beskriver, vi beklagar detta.

Arena Academy har ett matkort på 70kr och avtal med över 20 restauranger. Detta skapar en både lyxig och hälsosam lunch. Att välja ett onyttigt alternativ på de ställen som erbjuds är endast ett val från din sida. Som exempel finns restaurangen Dados kök precis intill vår skola. Där kan eleverna välja mellan tre olika rätter varje dag, fisk, kött eller veg. Här äter de flesta elever och maten är verkligen nyttig och god. Det finns även sushi, Indiskt och om inget av detta passar kan du alltid komponera din egen sallad eller rätt på ICA där du fritt kan handla för hela beloppet.

Angående lärarna och betygsunderlag så är det självklart svårt att uttala sig om denna specifika situation. Ibland kan skolans upplägg upplevas som orättvist. Prov, närvaro, förkunskaper och hjälp hemifrån kan alla ge en orättvis fördel eller nackdel till eleverna. Dessutom finns andra faktorer som eleverna ofta inte känner till. Din klasskompis kanske hade en särskild anledning till sin höga frånvaro och kompenserade detta på något annat sätt. Kanske hade eleven varit sjuk eller haft problem i hemmet vilket ledde till att eleven skrev proven hos kuratorn eller liknande. Att som elev jämföra sig med andra elever på detta sätt kan vara en negativ upplevelse eftersom Du som elev inte har all fakta i handen utan gissar och antar. INIT College följer alla regler och betygskrav som skolverket satt upp.

Det sista du skriver är ett märkligt och osant påstående. Arena Academy uppmanar ibland elever att skriva recensioner på google, facebook eller här på Schoolparrot. Detta är inte alls konstigt. Vi anser att skolan mår bra av elever recenserar oss. Ibland krävs det dock att man får påminna elever om detta, särskilt eftersom det är allmänt känt att det i högre grad är personer som är missnöjda som betygssätter. Det kan därför bli en missvisande bild. Vi skulle ALDRIG tvinga, trycka på eller bestämma att elever ska ge skolan en positiv recension. Däremot kan vi som sagt uppmana elever att recensera precis som vi uppmanar våra elever att kritisera skolan så vi kan göra den bättre. Dock är det lättare att ge god kritik när man går på skolan. Då kan vi fråga och följa upp kritiken, något vi i hög grad gör idag.
Hoppas du trots allt kommer att se tillbaka på tiden hos oss som något annat än du skriver. Att du med tiden endast får de mest positiva minnena. Gymnasiet ska vara kul och givande!
Allt gott med allt du tar dig ann!
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
10 dec 2020

Kritisk elev

Skolan är bra men det finns vissa lärare som man kanske borde byta ut då dom har vissa svårigheter med lite segare elever men annars är det en skit bra skola med sköna människor

Svar från Arena Academy

Hej
Vad kul att du gillar skolan. Arena Academy har under en längre tid haft, kurator, SYV och specialpedagog anställda på heltid för att kunna hjälpa elever som har behov av extra stöd. Detta är mycket för en så liten skolan. Vi arbetar hårt för att alla elever ska känna att de kan nyttja sin fulla potential under gymnasietiden och att de kan gå ut med de betyg de satt som mål. Självklart går denna målsättning inte alltid in men våra resultat är goda, mycket pga av de otroliga lärare och stödpedagoger vi har.
Allt gott till dig och lycka till med allt du tar dig ann!
Elev
22 nov 2020

Nöjd elev i årskurs 2-Teknik

Går nu i årskurs 2 i teknikprogrammet. Med tanke på att skolan valde att mixa linjen med alla dess inriktningar, så skulle jag säga att de gjorde ett bra jobb för man får lära sig programmering, webbutveckling, datorteknik osv. Matten är på engelska och jag själv hade medelbetyg i engelska i år 9 men jag förstår allt min mattelärare säger. Vissa lärare har ett sämre uttal än andra men det är lite svårt att ändra på. Kemin är lite svår då kemiläraren har svårt med uttalet men annars är det ganska lätt att förstå. Lärarna är engagerade i arbetet och vill elevernas bästa. Mycket disciplin och regler men du har frihet. Matkortet gör vardagen roligare då du kan planera EXAKT vad du vill äta. Det finns allt från Mcdonalds till kebabkungen till Ica. Om du vill ett nyttigare alternativ, kan du gå till Sabbatsbergs sjukhus, har själv ätit där och det är husmanskost fast godare än skolmat. Med tanke på Corona kommer troligtvis englandsresan ställas in, vilket de flesta är väldigt taggade på. Är väldigt nöjd med skolan, den är liten och mysig och du har chansen att lära känna fler i skolan.
Elev
21 nov 2020

Bra skola

Mycket bra skola!! :)
Föredetta elev
21 nov 2020

Perfekt för en ambitiös elev

Perfekt skola för dig som är ambitiös student. Väldigt förberedande för dig som vill plugga och nå högre utbildning.
Elev
21 nov 2020

Överlag en bra skola!

Jag är nöjd med mitt val av skola då den levde upp till förväntningarna. Lärarna är kompetenta och kan sina ämnen, dock kan vissa lärare vara lite virriga. Det är jobbigt med trapporna som man måste gå upp och ner för ett antal gånger varje dag.

Matkortet är ett stort plus. Det finns något som passar alla.

Rekommenderar skolan om du är motiverad och har mycket disciplin för att plugga själv då det finns krav på oss elever, precis som på alla andra gymnasier.
Elev
21 nov 2020

En bra skola för ambitiösa elever

Väldigt bra! Lärarna är så inspirerande och det finns alltid någonstans att plugga i lugn och ro och någon som kan hjälpa en.
Elev
21 nov 2020

Bra skola!

Överlag en bra skola. Lärarna är mycket kunniga och arbetron är bra. Det bästa enligt mig är att skolan är relativt liten så alla känner varandra och blir en jättebra stämning.
Matkorten fungerar också väldigt bra, det finns mycket att välja på och man kan alltid testa nya ställen.
Studietiderna som varje lärare har en gång i veckan är också en jättebra resurs.
Trapporna kan dock vara jobbiga ibland.
Elev
21 nov 2020

tredje året

Skolan har otroligt genuina, entusiastiska och engagerade elever som ser individ för individ.
Visar 30 av totalt 40 omdömen

Net Promotor Score (NPS)

NPS (Net Promoter Score) är en mätning av kundnöjdhet och lojalitet gentemot skolan, baserad på en enkel fråga om rekommendation.
1
Aktuellt NPS värde
Värdet beräknas var 24:e timme och tar endast med publicerade omdömen i beräkningen
+33
20
Ambassadörer
50.0%
13
Passiva
32.5%
7
Kritiker
17.5%

Poängtrend

Genomsnittlig SchoolParrot poäng på årsbasis
2
Poäng per år
Datan baseras på aktiva omdömen aktuellt år. Vid ett värde på 0 saknas data för året.

Undersökning

Svarsfördelning på varje område
3
Utbildning / Lärande
Besvarad av 40 användare
50.0%
Utmärkt
32.5%
Bra
0.0%
Medel
5.0%
Undermålig
12.5%
Dålig
4
Personal & Lärare
Besvarad av 40 användare
35.0%
Utmärkt
35.0%
Bra
25.0%
Medel
2.5%
Undermålig
2.5%
Dålig
5
Säkerhet & trygghet
Besvarad av 40 användare
72.5%
Utmärkt
12.5%
Bra
5.0%
Medel
5.0%
Undermålig
5.0%
Dålig
6
Inomhusmiljö
Besvarad av 40 användare
50.0%
Utmärkt
22.5%
Bra
10.0%
Medel
7.5%
Undermålig
10.0%
Dålig
7
Utomhusmiljö
Besvarad av 40 användare
35.0%
Utmärkt
22.5%
Bra
22.5%
Medel
0.0%
Undermålig
20.0%
Dålig
8
Skolmaten
Besvarad av 39 användare
84.6%
Utmärkt
2.6%
Bra
2.6%
Medel
5.1%
Undermålig
5.1%
Dålig
9
Skolinformation
Besvarad av 1 användare
0.0%
Utmärkt
0.0%
Bra
0.0%
Medel
0.0%
Undermålig
100.0%
Dålig
10
Aktiviteter
Besvarad av 40 användare
35.0%
Utmärkt
20.0%
Bra
20.0%
Medel
7.5%
Undermålig
17.5%
Dålig

Verifierad

Organisationen har verifierat innehållet och arbetar aktivt med SchoolParrot.

Fakta om skolan

  • Antal elever
    370
  • Antal lärare
    15
  • Antal behöriga lärare
    11
  • Elever per lärare
    24.7
Hälsobrunnsgatan 6, 11361, Stockholm
08-7042215
Cecilia Kviberg

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen

Ansök till skolan

Följ länken nedan för att starta en intresseanmälan och ansöka till skolan.
Intresseanmälan