Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme

Om

Förbereder dig för universitetsstudier i Sverige och utomlands

International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med profiler i engelska och IT/Media. Hos oss får du en avancerad utbildning i engelska som förbereder dig för universitetsstudier i Sverige och utomlands. Om du är en seriös elev som vill förbereda dig för högre studier, då har du hittat rätt gymnasieskola.

Genom ett samarbete med University of Cambridge kan vi erbjuda eleverna möjligheten att ta engelska gymnasieexamina samt Cambridge Advanced och Cambridge Proficiency. Som första svenska gymnasieskola kan vi titulera oss Cambridge International School. Många kurser undervisas på engelska och skolan bjuder eleverna på en språkresa till London i årskurs 2.

Omdömen

4.0
Baserat på 35 omdömen och 627 svar
0
0
0
0
0
Elev
31 jul 2021
4.7

Naturvetenskap inriktning natur

Unik skola som levererar elever med höga resultat

Min upplevelse av skolan har varit väldigt positivt. Utbildningen håller en bra kvalité och många lärare är bra pedagoger. Samtliga lärare tar sitt jobb på allvar och elevernas åsikter om lärarna tas på allvar. Men för mig som högpresterande elev är den största fördelen att läraren ser mig kämpa och hjälper mig nå de betygen jag strävar efter. Är du en elev som strävar efter höga betyg är skolan för dig.

Det finns bra ordning och reda i skolan vilket ger en seriös studiero i skolan. Eleverna har olika bakgrund och kommer ifrån alla delar utav staden. Lokalerna kan upplevas som små och det kan bli lite trångt ibland. Matkorten har fungerat fantastiskt och man kan välja bland ett 20-tal restauranger.
Elev
31 mar 2021
5.0

Naturvetenskapsprogrammet

Helt okej

Bra skola där jag spenderat 3 viktiga år i mitt liv. Lite trångt i hallarna men märktes inte av lika mycket under pandemin då endast en klass åt gången närvarade i skolans lokaler.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
8 mar 2021
4.9

Naturvetenskapsprogrammet

En bra skola

En väldigt bra skola för dem som vill ha lugna också allvarliga gymnasieår. I skolan förberedas man till högre studier på bästa möjliga sätt. Lärarna är väldigt bra lärare som undervisar tills alla förstår.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
94%
ger betyget bra eller utmärkt till
Skolmaten
Elev
8 mar 2021
4.9

Ekonomiprogrammet

Härlig energi

En fantastisk liten skola med många möjligheter, med utlandsresa, roliga utflykter och bra gemenskap.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
11 feb 2021
4.2

Naturvetenskap inriktning natur

Relativt bra skola

Bra skola, men precis som alla andra skolor finns det alltid något som kan bli bättre.
Elev
11 feb 2021
1.0

Teknik

Rekommenderar inte

Urusel skola då man tröttnar på Maten efter första veckan. Alltid när man går ut brukar man hamna på snabbmaten då köerna är långa till resurangerna och man brukar inte hinna ära ordentligt.

Lärarna på skolan verkar inte gilla sitt jobb och känns som att de vore tvingade att undervisa.

Svar från International IT College of Sweden Stockholm

Hej Vad tråkigt att du inte gillar vår skola, kanske har detta en del att göra med situationen kring pandemin som hela världen just nu befinner sig i. Att lära sig på distans är inte något vi anser vara optimalt, vi förespråkar alltid katederundervisning. Angående maten så erbjuder INIT Stockholms lyxigaste lunchkort på 70kr/dag. Detta är en mycket hög summa som medför att man kan äta gott, varierat och nyttigt varje dag. Vi litar på våra elever och ger dem möjligheten att välja lunch helt själv på över 20 restauranger. Om du hamnat på snabbmatsställen är det för att du valt det, vi har avtal med massor av restauranger som serverar allt möjligt utöver snabbmat. Ta tex Dados kök där du varje dag kan välja mellan veg, kött och fisk. Dessa varierar varje dag och äter du där kommer det att ta lång tid innan du äter samma sak två ggr. Dessutom är det både gott, hälsosamt och vällagat. Hoppas att vi snart kan återgå till vår vanliga undervisning så du kan få en bättre bild av skolan och våra fantastiska lärare!
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
11 feb 2021
4.6

Naturvetenskapsprogrammet

Väldigt bra skola

Skolan är superbra. Stämningen i klassen och även mellan klasser är en av de bästa egenskaperna. Eftersom skolan är så lite gör det att man verkligen får möjlighet att lära känna varandra, och det bidrar verkligen till stämningen. Det gör också att man får en mer personlig relation till lärarna än vad man får på andra skolor. De bryr sig verkligen om en och ens betyg.

Matkortet är superbra och ger en möjlighet till en mycket varierad och hälsosam mat.

En sak möjligen är att det är jobbigt att gå i trapporna men om man inte orkar finns det hiss ;)

Jag är väldigt nöjd och glad. Går i trean nu och känner att jag fått ut det jag hade hoppats när jag började gymnasiet. Jag tror det finns få skolor i Stockholmsområdet som slår INIT!
Elev
10 feb 2021
4.7

Naturvetenskap inriktning natur

Bra trivsel i skolan

Det är väldigt bra skolmiljö som gör det lätt för eleverna att trivas i skolan. Skolpersonalen och eleverna är trevliga och välkommande. Dessutom är skolmaten otroligt bra. I helhet är jag supernöjd med mitt gymnasieval och skulle därför rekommendera skolan till andra.
83%
ger betyget bra eller utmärkt till
Säkerhet och Trygghet
Elev
10 feb 2021
4.1

sam

bra skola

den här skolan är mycket noggrann at eleverna inte håller på med dåliga saker, att de säger vad konsekvenserna är. detta tycker jag att det är bra.
Elev
10 feb 2021
4.5

samhälle

En grym skola för elever med höga ambitioner

Det är väldigt lugnt i skolan, både under lektionerna och i korridorerna. Lärarna 'r väldigt duktiga och hjälpsamma. Eleverna hjälps åt och är väldigt trevliga.

Verifierad

Organisationen har verifierat innehållet och arbetar aktivt med SchoolParrot.
Hälsobrunnsgatan 6, 11361, Stockholm
08-7042215
Daniel Stridsman

Kontakt

Använd formuläret för att kontakta direkt