Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

22 Omdömen

4.1
Bra
13
6
2
1
0

Bra och dålig

3.7
Elev · 16 mars 2020
Elev · 16 mars 2020
Bra skola, trivsam miljö, bra stämning! Bra ryckte för utomlands studier efter! Där i mot är lärarna svin och ser på en som skräp i korridoren har aldrig haft en genuin konversation med någon av dom, känns som att skol ledningen uppmanar lärans att va kalla till och med utanför klassrummen. Det synd

Stressssss

2.7
Elev · 12 mars 2020
Elev · 12 mars 2020
Bedrövligt planerande av läxor. 5 elever har slutat i min klass pga aldeless för hög press och flera planerar att byta nästa termin.

Hög press

2.7
Elev · 7 mars 2020
Elev · 7 mars 2020
Aldelles för hög press

Super mysigt!

4.7
Elev · 9 februari 2020
Elev · 9 februari 2020
Jag går i ettan (teater-linjen), och hittills så har jag haft det underbart! Lärarna bryr sig verkligen hur det går för dig!

Ansträngande skola

1.9
Elev · 29 januari 2020
Elev · 29 januari 2020
Väldigt snåla med betyg, intensiv och mycket plugg.

Superbra skola

4.3
Elev · 24 januari 2020
Elev · 24 januari 2020
Bästa skolan! Superbra lärare som alla har en ”tutorial time” varje vecka där man kan få extra hjälp om man vill/behöver. Skolan är mer som ett amerikanskt high school med många roliga aktiviteter, såsom House Days, idrottstävlingar och assemblies. Rekommenderar verkligen.

Väldigt bra skola

4.9
Föredetta elev · 9 december 2019
Föredetta elev · 9 december 2019
Väldigt bra skola! Är inte som en vanlig svensk skola utan mer som en amerikansk. Atmosfären på skolan är väldigt trivsam och upplever att det är extremt lite bråk och ingen mobbning. Undervisningen kan vara tuff och på hög nivå men det är värt om man vill utmanas och plugga vidare. Känns lärorikt att endast lära sig på engelska då man vet att man kommer ha nytta av det i framtiden.

Väldigt nöjd

4.9
Elev · 9 december 2019
Elev · 9 december 2019
Går just nu ekonomilinjen på skolan och är verkligen nöjd! Gillar verkligen skolandan och att vi har elevhus då det skapar gemenskap bland eleverna men även gör vardagen I skolan roligare. Är jättenöjd med lärarna även om de kan ha väldigt hög ribba ibland. Skulle säga att skolan är en ”pluggskola” så passar nog inte om man vill ha det slappt. Sen måste man också ha i åtanke att plugga allt på engelska kan vara kämpigt om man inte har bra engelskakunskaper sedan innan men det är värt då ens engelska verkligen utvecklas! Är Även mer regler än andra skolor men det gör samtidigt att miljön blir lugnare så det är det värt.

Toppen!!

4.9
Elev · 4 december 2019
Elev · 4 december 2019
Jag går just nu i ettan på IEGS. En bättre skolmiljö går inte att hitta! Det är rent överallt och en super trevlig, bekväm och lugn stämning överallt. INGEN i denna skola blir utfryst! Jag älskar house systemet då det skapar en otrolig gemenskap mellan alla elever. Jag går ekonomi juridik och lärarna är overall bra. Vissa lärare är sämre än andra men de flesta är super!!

Skolan håller väldigt hög standard

3.9
Föredetta elev · 30 november 2019
Föredetta elev · 30 november 2019
Bra skola, förberedande inför universitetsstudier om man väljer rätt program. Naturvetenskapliga programmet håller väldigt hög standard och lärarna är engagerade och välutbildade.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Allhelgonagatan 4, 11858, Stockholm
Rachel Heimeier
08-56228700

Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm - gymnasium helt på engelska!

Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm, eller IEGS erbjuder 4 nationella program och International Baccalaureate (IB), där nästan all undervisning på skolan sker på Engelska. IEGS vilar på en akademisk och multikulturell tradition och ämnar att se en intellektuell och moralisk utveckling hos alla elever. Här kommer både elever och lärare från flera olika hörn av världen, vilket tillför en varierad och världsvan kultur till skolan.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  16.1
 • Antal elever
  714
 • Antal lärare
  51
 • Antal behöriga lärare
  -
 • Elever per lärare
  14.0