Omdömen

2.6
Baserat på 10 omdömen och 82 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
22 dec 2023

Nej tack!

Mycket otäck koncern. Ta era barn härifrån.
Förälder / Vårdnadshavare
12 sep 2023

0/5 Dålig

0/5
Jag vet och förvaltningen vet att de inte bryr sig om någon åsikt och inte kommer att läsa elevernas åsikter, men jag kanske undrar om det finns en fördel med närvaron av en HR avdelning och vikten av rekryteringsprocesser.
Hur går rekryterings- och urvalsprocessen till? 😥
Förälder / Vårdnadshavare
13 aug 2023

Bra skola

En skola som bryr sig om sina elever.
Elev
3 jul 2023

BÖRJA INTE

skolan visar två olika sidor på sociala medier och när det väl är skoltid och beter sig väldigt fake när andra stora namn kommer till skolan, jag hade 4 vikare och ingen so lärare hela höstterminen vilket ledde till att 80 % fick F i so.det finns bra lärare men de flesta är en mardröm detta kommer från en ändå bra elev som inte har något under C. Dina barn kommer inte lära sig på lektionen utan kommer behöva ta det på fritid. Varje vecka minst 3 prov och för många strikta regler. Personalen i admin är det värsta som finns elever vågar knappt gå ditt. BÖRJA INTE HÄR. Kvarsittning om du kommer sent eller tuggar tuggummi och så har de något som heter Sdt som är vuxna människor som jagar runt elever om de ”skolkar” min lillasysters lärare är det värsta av allt måste jag ändå säga . Hon går i 1an och får FÖR mycket hemläxor och uppgifter hon hinner knappt. De är jätte otrevliga och favoritserar barn bara för min syster inte är svensk
Personal
10 okt 2022

Dålig stämning och nedtystande om brott

Skolutrymmet är trångt. 36 elever vardera, vilket orsakar bristen på lärare och de närvarandes professionella inkompetens. mycket dålig hygienen.
Dålig stämning och nedtystande om brott
Elev
2 okt 2022

dåligt och skadligt för barnens skolgång, utveckling och mående

Dåligt på allt, inget som fungerar normalt och mobbning, elevförnedring och skrämsel av föräldrar som gäller på denna skola.
Elev
2 jan 2022

Honestly…

I en helhet så är denna skola helt okej. Om du vill gå en skola där du får plugga i engelska och vill lära dig mer om språket så har du kommit i bra händer. Det finns några saker som jag stör mig på dock.
Jag fattar inte hur det händer, men skolan kommer på med de dummaste reglerna. Första året så gick allting galant, men det andra året så tar de bort alla datorer. Man får inte ta datorerna hem, utan man måste ’låna en dator’ från en data vagn och sedan lämna tillbaka den i slutet av lektionen. Helt värdelöst. Det är strikt mobilförbud också.
Lärarna, lärarna, lärarna. Det finns vissa lärare som är de snällaste som du träffat och som kommer stötta dig så mycket de kan, men de andra… tja.
Och sen det största problemet: nästan alla elever i skolan är självupptagna och störda. Man kan inte gå igenom korridorerna från klassrum till klassrum utan att bli kallad fula ord av andra elever.
Föredetta elev
8 mar 2021

Hemskt

Hemsk skola, på alla sätt
Föredetta elev
25 jan 2020

bra skols

helt ok skola trivdes bra och bra mat typ brist på lärare men bra lärare ändå
Casandra Larsson
Elev
23 jan 2020

Bästa skolan i stan!!!

I den Internationella Engelska Skolan i Eskilstuna så är det jätte bra. Det är den bästa skolan i stan och om du gått där en gång så kommer du aldrig ångra dig. Lunch och frukost buffé, Green Room som är där för eleverna om man behöver hjälp med något. Fantastiskt generös lärare och kuratorer som alltid är där för att prata. Ett samband mellan alla på skolan från 6 - 9.
I och med nybygget framöver så tror jag och många andra att alla i från 1 upp till 9 kommer att vara jätte tajta.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen