Omdömen

2.9
Baserat på 12 omdömen och 108 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 mar 2023

Inte bra alls

Lite personal. Personalen får för lite lön, stressigt, eleverna är deprimerad och ingen bryr sig, korta raster, inga telefoner även om det är för att ringa föräldrar, måste betala helt själv för klassresor, hjälper inte barn med adhd, depression eller självmords tankar. så mycket jobb. Bryter mot skollagar om elevhälsan, maten stinker, många lärare är inte utbildade
Föredetta elev
17 jun 2022

Hemskt

Man lär sig mycket men det är ingen som helst arbetsro och det är väldigt stökigt!
Annat
16 apr 2022

Boom boom

Jag intenbra betyg väldigt ledsen mamma
Elev
30 mar 2020

BRa skol

Den är bra men lite för strängt och man har typ prov varje dag svårt.
Förälder / Vårdnadshavare
26 feb 2020

Väldig bra

Jag tycka skola inte bra min dotter säga hon inte bra betyg. Maten väldig bra
Annat
26 feb 2020

Åren 2015-2018

Study Time, surgery, maten, kuratorn var det bästa med skolan.

Skolan är väldigt segregread alla "gäng" för sig mobbning & trakasserier är skolan och företaget blinda över. Det tas bara på fullersta allvar om det skulle kunna skada skolans rykte. Blev flertal gånger hotade av andra elever och även mobbad & lärarna påstod att dem pratade med dem om det men dem fortsatte ändå och man fick höra hela tiden att man ska inte gö si o så (Som att det är ens egen fel) Favoritseringen märks bland många lärare. Vikarier som kan inget om det ämnet som dem ska ha så hela klassen får skäll & ligger efter. Arbetsron var halvt bra halvt kass ibland var det totalt kaos men aldrig helt lugnt bara under prov. Ordningsreglerna är bra men är ni seriöst blinda över att så många bryter dem?? Kunde alltid få höra kommentarer om mig när jag gick förbi någon eller höra någon svordom inkl mina klasskamrater, vänner.
Föredetta elev
26 feb 2020

Bra skola

Skolan var bra men det fanns vissa lärare som behandlade elever orättvist. Dock var maten väldigt god.
Elev
19 feb 2020

Engelska skolan (junior) 5B 2020

Jag älskar denna skola för att den har ordning och reda, lärarna har inga så kallade favoriter och de gör undervisning roligare! Det är inte lika strängt som ryktet säger men det finns regler som jag tycker borde vara i en skola. I skolgården har de alltid rastvakter och minst 2 rätter inklusive Mackor och ibland frukt! De har noggrant organiserat så att det ska passa alla, de har roliga ”tävlingar” tex. Ha på dig din kultur. Om man gör de ”tävlingarna” så får man något som kallas house points, som delas in i sina hus som har blivit indelade i
färger, det hus som har mest house points på slutet får ett pris. Så då blir skolan mycket roligare!
Föredetta elev
5 jan 2020

Skolan var bra

Mycket bra skola med ordning och reda!
Elev
21 dec 2019

Skolan har för och nackdelar

Skolmaten är bra, 3 olika måltider per dag så alla ska gilla något. Undervisningen är alldeles för snabb, de trycker in otroligt mycket på en gång så jag har fått suttit uppe till 4 på natten flera kvällar för att få bra betyg (då pluggar jag ändå flera timmar PER DAG) I slutet av terminen så får vissa elever awards, men konstigt nog (eller så är det riggat kanske...) så är det SAMMA ELEVER VARJE ÅR som vinner priser, man vet vem som de kommer ropa ut då det verkligen är SAMMA varje år.... Det tycker inte jag är så bra då det finns personer som höjt sin betyg otroligt mycket men ändå inte får awards då det är samma varje år! Kuratorn är otroligt bra och det finns några personer som hjälper en. Men som sagt så går skolgången för fort och man hinner helt enkelt inte med. Är man sjuk en vecka så är det kört! Man kommer aldrig komma ikapp, då kommer man ha missat 2/3 prov och ca 2 inlämningar + alla nya sakerna i andra ämnen som man ska kunna till kommande prov.

Skolan är sådär, längtar tills jag slutar!
Personal
1 nov 2019

skolan är semst de inte rolig

jag inte fik bra betyg
Förälder / Vårdnadshavare
4 okt 2019

Helt suverän skola!

Engagerad personal på alla tjänster vi har haft kontakt med. Helt suveränt upplägg att ha personal anställda för att vara i korridorer och ute på raster och att lärarna i klassrummen är där för att lära ut och inte ska ta eventuella störningar i klassrummet utan ska ringa korridorspersonalen som kommer och tar ut berörda elever i korridoren och reder upp situationer så undervisningen kan fortgå i klassrummet.
Om något händer i skolan som berör ens barn så blir man kontaktad omgående, oavsett om barnet gjort något eller blivit drabbad av något. De tar tag i bekymmer medans bekymren fortfarande är små istället för att vifta bort. Som förälder är man, och förväntas vara, involverad i skolarbetet och ingenting mörkas för en.
De har resurser för att hjälpa alla barn att få ut det bästa möjliga av skolan och anpassningar kan göras på individnivå. Det finns speciallärare, kurator, skolsköterska, rektor mm på plats i skolan hela tiden. Mycket i skolan är npf anpassat fast för alla barnen hela tiden. Det finns tydliga regler och konsekvenser så barnen vet vad som gäller. Det är en stor skola med många barn men de stunder jag tillbringar i skolan har jag aldrig upplevt det som en stor skola. Det springs inte i korridorer, det bråkas inte, det skriks inte. I klasserna är det ca 30 elever lite varierande beroende på årskurs men det märks inte att det är så pass många. Mitt barn är nu inne på sitt tredje år på skolan och jag har fortfarande inget negativt att säga om skolan mer än att den ligger långt ifrån vårt hem. :)

Mitt barn som aldrig var trygg i sin förra skola kände redan sin första dag här att han blev lyssnad på och bemött med respekt.
Skolmaten är också strålande. Den serveras på Ångkökets restaurang som ligger bredvid skolan. Väldigt bra att de får äta mat som är lagad på plats.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen