Omdömen

3.7
Baserat på 12 omdömen och 108 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
10 okt 2023

Superbra skola

Otroligt bra skola och duktiga lärare. Perfekt skola för att lära sig Engelska!
Förälder / Vårdnadshavare
17 sep 2023

En riktigt bra skola med internationell atmosfär

En helt fantastisk skola. Bra lärare med mentorer som ringer en gång i månaden bara för att stämma av! Bra mat i en mysig matsal. Lokalerna är fixade och fina. Mina barn stormtrivs och kan varmt rekommendera.
Föredetta elev
21 jun 2023

älskar.

älskar denna skolan.
Slutade precis nian,mitt sista år på engelska skolan hässleholm. 6 år va jag där. Älskade inte varje dag där,men vem gör de i skolan direkt. Många gånger kände jag ett hat mot skolan men de va nog inte mot specifikt min skola utan snarare skola generellt för palla inte läxor osv. Men nu ser jag tillbaka o är så tacksam över alla fina o roliga lärare jag haft,bra miljö o intellektuella klasskamrater o vänner jag lärt känna.
Dock förstördes alltid toaletterna av folk. O hatade dress code. Men tbh dress coden va rätt chill o ingen brydde sig super mycket om jag e ärlig.
Jämfört med de flesta skolor fick vi fett god lunch. För mycket thaisoppa dock🥴
Kommer sakna denna skolan så mycket. Gick från fyran till nian,många år. Inte en perfekt skola definitivt bästa i området. Jätte roliga lärare,även dom man inte gillar så myvket e rätt underhållande. O finns så många chanser för extra plugg om man behöver hjälp med skol jobb o betyg osv.

kommer sakna starkt!!!!
Elev
27 apr 2023

chill skola

bra skola. Chill. Ibland suger den men de gör alla skolor. Snälla lärare o bra lunch jämfört med de flesta andra skolor.
Föredetta elev
21 jun 2022

Inte en bra skola!

Inte nöjd över mina år på IES Hässleholm.
Lokalerna är inte alls fina, det luktar illa i korridorerna, elementen fungerar knappt på vintern, det finns knappt sittplats på skolan då skolan tar bort alla möbler som vandaliseras/alla möbler och toaletterna är alltid ur funktion.
Skolmaten är ibland inte ätbart och det är ofta man hittar hår i maten.
En del lärare i skolan är riktigt bra, de är kunniga i sina ämnen och vill elevernas bästa. Synd att det även finns lärare som inte verka bry sig om eleverna alls och visar inte heller kunskap om det ämnet de lär ut.
Skolan har ingen ordning även om de vill få er att tro det och bryr sig endast om sin image och att tjäna pengar vilket tyvärr märks. Deras prioriteringar ligger inte på att förbättra elevernas hälsa eller skolgång utan mer åt att gå i vinst. Det har varit flera bränder på skolan vilket gör att man känner sig otrygg.
Glädjebetyg ges ut som inte baserats på elevernas presentation men så att skolan ska verka bättre än vad den egentligen är.

Till föräldrar: Ta era barn långt härifrån
Till elever: håll er borta, gör inte samma misstag som mig!
Elev
15 apr 2022

Rekommenderar ej

Skulle inte rekomendera denna skolan. Den var bra för några år sedan men under åren har den spårat. Tjejer får inte ha på sig vad dom vill, dom normaliserar sexism så det bara skriker om det. Lärarna bara kommer och går, kan inte anställa kompetenta lärare för yrkena utan dom bara slänger in lärare hit och dit som att det inte har någon betydelse om dom är utbildade eller ej. Vet ej vad som hänt med denna skolan. Dom har kallat hit vakter som går runt i korridoren, dom skyllde på vapning men det har nog att göra med något annat.
Annat
22 nov 2021

Skärp er!

Lärarna kan inte betygsätta, vet inte ens om de är utbildade känns som att de bara slänger in lärare som inte kan något om ämnet. Speciellt lärare som inte är svenska som inte känns utbildade. Absolut ingen arbetsro och trappuppgången luktar som att folk har kissat i den, väldigt snuskigt! Dessutom är favorisering i denna skolan otrolig! Aldrig varit med om något liknande. Annars är allt okej. Vill även säga att rasism förekommer då man hör rasistiska skämt här och där i korridoren. Speciellt av den svenska majoriteten.Rekommenderar ENDAST om man redan har bra betyg och vill lära sig saker på engelska.
Annat
9 sep 2021

Bra Skolan

Lärare med väldigt hög kompetens. Skolan hjälper så mycket att det kan kring anpassning. Lugnt i korridoren och klassrummet. Liten renovering i badrummet kanske det behövs men skolan är ren och fräsch.
Elev
7 sep 2021

IES är helt okej.

Bra skolan, lärare hjälp väldigt mycket pch Dee är snäll också
Förälder / Vårdnadshavare
15 feb 2021

Kan verkligen rekommendera skolan.

Mina barn trivs jättebra på IES Hässleholm.
Förälder / Vårdnadshavare
15 feb 2021

En utmärkt skola

En utmärkt skkola om du vill ha ordning och studiero samt bli bra på engelska.
Elev
9 dec 2020

Helt okej

Det är en bra skola den har bra lärare och lektionerna är roliga och lätta att förstå MEN dom lägger i princip inga resurser på barn med svårigheter och dom vägrar hjälpa någon lite extra om det inte finns på papper att den personen behöver det så gå på den här skolan om du inte behöver något extra hjälp och kan klara dig själv annars gå inte här

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen