Omdömen

1.7
Baserat på 47 omdömen och 380 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
24 feb 2024

Please change the SO teacher 🙏

Engelska skolan är jätte bra och allt, men läraren Ms.Höglund är jäkligt sträng, snälla byt SO läraren 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Förälder / Vårdnadshavare
4 feb 2024

GÅ INTE HÄR

Mitt barn har blivit misshandlats och blivit drogad vi har polisanmält.
Elev
19 aug 2023

dolig skoll

jag heten eliaw orellana jag ger på dena skoln jeg fikk f i svensk mjag hat den skol jeg komer knul al lerer jaag hat all!😡😡😡😡
Elev
30 jul 2023

Utmärkt

Jag gillar skolan. Ska bli tråkigt att lämna den sen.
Föredetta elev
27 jul 2023

Bra för dig

Fin miljö och centralt
Förälder / Vårdnadshavare
29 jun 2023

Varning för att välja IES Halmstad

Klasserna är stora och få lärare stannar längre än en till två terminer. Skolinspektionens senaste enkät visar på ett tydligt missnöje. Enligt personal på skolan görs det två polisanmälningar i veckan på elever. Ledningen på skolan använder sig av härskarteknik och om du som förälder ifrågasätter något drabbas ditt barn genom omotiverade bestraffningar.
Förälder / Vårdnadshavare
4 jun 2023

Dålig

Serösa problem som inte tas på allvar.
Inga reflektioner från skolledningen .
Dålig undervisning. Det enda fokus är på elevers uppförande och fel sätt.
Elev
3 jun 2023

Riktigt dålig

Sämsta skolan i Sverige
Förälder / Vårdnadshavare
20 maj 2023

Engelska skolan i Halmstad

Varning! Stora problem på skolan som inte reds ut. Vissa elever bestraffas för saker de inte gjort. Mer fokus på att hitta syndabockar bland elever än att ta tag i de övergripande problemen. Hög omsättning av personal som påverkar kvalitén på undervisningen. Låt inte era barn gå på denna skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
20 maj 2023

Engelska skolan Halmstad

Varning. Stökig skola med stora problem som inte kan redas ut. Hög omsättning på personal. Låt inte era barn gå här.
Elev
14 maj 2023

Den e sämst okej läs detta så fattar du om du it e helt puckad!!

Hatar den det går tyvärr inte att använda något ”vårdat språk” i denna recension den e SÄMST börja ALDRIG där om du inte vill Dö av uttråkning 🖕🏼🖕🏼🖕🏼IEfuckingS Halmstad 🤬🤬🤬🤬🤬 tråkig i allmänhet!!!!!!!!!!! Borde inte vara lagligt med privat skolor som den här
P.s den har ALDRIG studiedagar och på den så kallade ”julavslutningen” så skulle man sjunga men ingen ville det så dem fick locka med fucking pepparkakor för att nån överhuvudtaget skulle komma till övningarna (efter skoltid dessutom!!) men iallafall det var typ EN liten människa där så de så kallade ”lärarna” fick sjunga istället (dem var SÄMST)😤😤🤬🤯😡😡😑😑😑🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤢🤢🤢
Elev
14 maj 2023

Den e sämst för HELVETE🤬🤬🤬🤬🤬🤬🖕🏼IEfuckingS Halmstad

Jag tycker inte alls om denna skolan(jag går tyvärr där) när man har stått i kö i typ 8år och väl kommit in och inser att den är SÄMST så får man inte sluta för sina föräldrar för att dem har hört sååååå mycket gott om den skolan fast dem faktiskt aldrig varit där när det är folk där och för att man nu har stått i kö såååå himla länge så det vore onödigt att sluta för då kommer man inte in igen (det gör dock ingenting för mig att inte komma in igen till det där HELVETET!).
Sammanfattningsvis
1. Jag HATAR den skolan
2. Börja ALDRIG där!!!!!!
3.Sluta ljuga om att den är bra till alla föräldrar (det blir bara dåligt för deras stakars barn).
Elev
5 maj 2023

lyssnar lärarna på eleverna?

om du är ute efter en helvetesskola så ansök till engelska skolan halmstad. lärarna läser inte listorna för dem nya klasserna och typ lottar i vilken klass man ska bli i. jag, personligen, skulle hellre brännas i en ugn samtidigt som pirayor gnager på mig, men det är bara min åsikt än att börja om på denna skola. lärarna är sadister som njuter av att plåga barn. man får skita betyg. maten är skit. lärarna är skit. du är skit. aktieägarna vinner medans barnen brinner, så ansök för fan inte till engelska skolan om du värderar ditt liv.
Annat
1 maj 2023

Ändra nuuuuu

Mitt barn säger att alla i skolan beter sig konstigt och att ingen följer reglerna på skola. jag som vuxen tycker att lärarna på skolan måste ta och förenad detta för att de har går för långt nu.
Elev
25 apr 2023

Engelska skolan borde stängas ner

Ingen kontroll på barnen. Bryr sig mer om vilken sida man går på i trappan än om en tjej blir kallad någon riktigt dåligt.
Förälder / Vårdnadshavare
25 apr 2023

Börja INTE här!

Skolan borde brännas ner. Lärarna skriker bara på dig och vägrar att lyssna. Dom säger att vi inte ens skulle kunna få jobb på bencin macken. Lärarna dömmer din vikt. Dom är seriöst läskiga. Ingen vill vara här vi blir tvingade och typ alla lärare och elever är depprimerade. Dom undrar varför vi har dålig energi på lektionerna men det är ju skolans fel. Den borde seriöst stänga ner. Man får inte äns gå hem när skolan blir för varm. På choisen säger dom att de inte har mycket pengar i budjetten men det är bara för att dom ska tjäna mer. Dom bryr sig inte om dig börja inte här. Skulle alldrig rekomendera denna skolan till en ända levande själ. Bara låt inte era barn börja här det ger inte dom en framtid utan dom blir bara instängda i ett hål där dom inte kan ta sig ut.
Elev
25 apr 2023

bäää jag tycker bäää

jag såg get på bordet och jag började gråta
Förälder / Vårdnadshavare
21 apr 2023

IES Halmstad

Det märks tydligt att skolan styrs av ett vinstintresse vilket går ut över framförallt elever men också lärarna. Tyvärr stora problem på skolan som inte kan hanteras. Välj inte IES Halmstad!
Förälder / Vårdnadshavare
2 apr 2023

Illa skött skola

Problemfylld skola där skolans ledning utövar härskarteknik och inte tål att ifrågasättas. Välj en annan skola!
Elev
30 mar 2023

en bra skola för de smarta

Bra skola, sådär mat. något som är bra att om du inte gillar maten kan du ta soppa. Finns dåliga vikarier och outbildade lärare. tänker du på bra betyg svår skola och många prov/uppgifter så är det den här skolan. finns många stränga dåliga lärare som är väldigt snåla med betyg. väldigt tråkigt, det finns inget att göra under rasterna. Toan är väldigt smutsiga och luktar kiss dom är också helt smutsiga. det finns många dåliga elever/stökiga och lärarna pratar bara med dom och gör ingenting.
Elev
30 mar 2023

???!!==

Lärare flyr från sina problem genom att polis anmäla elever som inte förtjänar att bli polisanmälna. Istället kunde dom prata ed eleverna istället att ge dom en fet utskällning. Lärarna gör så elever inte vill gå till skolan. #Minmentelhelthneedstobesaves
Elev
30 mar 2023

Hejdå

Skolan har värsta och strängaste reglerna nånsin och lärarna bryr sig inte om elevermas mående dom bryr sig mer om man tuggar tuggummi än måendet
Elev
30 mar 2023

barnfängelse som skola

skolan är ett skämt till society och ingen borde dra dit för att läraren skriker på dig som om du har dödat deras föräldrar. iaf ingen förtjänar att gå på denna skitskolan.
Elev
29 mar 2023

IES Halmstad

IES Halmstad är en skola som endast vill tjäna pengar. De leker att de inte har råd för saker och är otroligt snåla med budgeten för skolan. Skolmaten är kass och vidrig, speciellt när man får ägg och pyttipanna då äggen är gröna och ser ut som mögel. Ibland får man bra mat men det är absolut inte ofta. Personerna som gillar maten har inte ätit riktig mat. Det var en vägg med ett hål i flera veckor bara för att en elev tog sönder en fönsterbräda. Det borde fixas efter max 1 vecka, speciellt med deras riktiga ekonomi de har. De anställer "lärare" utan riktig utbildning och som inte heller kan det svenska språket. 60 % av alla lärare är inkompetenta. De lärarna som faktisk är bra förtjänar inte ens skolans Ledning. Skolan rekommenderas ej. Detta är landsförräderi!
Föredetta elev
9 mar 2023

Mobbare

Öppen mobbning. Favoriserar vissa elever. Hemskt.
Förälder / Vårdnadshavare
9 mar 2023

TACKA NEJ !

Skulle aldrig sätta mina barn där. Har du fått intagningsbesked- Tacka nej!!!! Hierarkisk narcissistisk struktur. Värna barnen och gå kommunal skola 🙏
Elev
9 mar 2023

Dålig rektor

Skolan är jätte dålig, jag är elev och är rädd för rektorn. Hans ögon är snea och han är jätte taskig mot alla i 7an
Elev
9 mar 2023

Kass!!!!

Sämsta skolan någonsin och vet ingen som tycker att den är bra. Det går inte att koncentrera sig på lektioner för det är bara stökigt. Många vikarier och lärare flippar helt. Rektor och en del av lärarna lägger all energi på att sätta dit sina elever för allt möjligt skit och de kan även ljuga för föräldrar för att lyckas. Vet flera elever som mår dåligt för det men rektorn verkar tycka att det är det bästa han vet. Det är ren mobbing och ingen lyssnar på eleverna.
Elev
8 mar 2023

Kass skola!!!

Skulle inte ens rekommendera denna skolan till min värsta fiende. Sämsta någonsin och vet ingen som tycker att den är bra. Det går inte att koncentrera sig på lektioner för det är bara stökigt. Många vikarier och lärare flippar helt. Rektor och en del av lärarna lägger all energi på att sätta dit sina elever för allt möjligt skit och de kan även ljuga för föräldrar för att lyckas. Massor av elever mår dåligt för det men rektorn verkar tycka att det är det bästa han vet.
Elev
8 mar 2023

Kass skola!!!

Skulle inte ens rekommendera denna skolan till min värsta fiende. Sämsta någonsin och vet ingen som tycker att den är bra. Det går inte att koncentrera sig på lektioner för det är bara stökigt. Många vikarier och lärare flippar helt. Rektorn och en del av lärarna lägger all energi på att sätta dit elever för allt möjligt skit och de kan även ljuga för föräldrar för att lyckas. Massor av elever mår dåligt för det men rektorn verkar tycka att det är det bästa han vet. Han till och med mobbar en del elever.
Visar 30 av totalt 47 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen