Omdömen

2.8
Baserat på 35 omdömen och 283 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
6 maj 2024

Undvik skolan.

Utgående från min erfarenhet av att ha gått ut IESJ förra året, kan jag påstå utan tvekan att de fyra år jag tillbringade där var präglade av en oerhörd utmaning. Jag blev konfronterad med omfattande problem såsom utbredd sexism och favorisering, en överväldigande mängd prov under koncentrerade perioder, samt en otillfredsställande skolmat som inte bara ledde till att elever gick hungriga under dagens gång utan även hindrade deras förmåga att koncentrera sig på undervisningen.

Som tidigare nämnt framträder en uttalad tendens till favorisering inom skolan, där betyg tenderar att korrelera mer med personliga sympatier än med faktisk prestation på prov och andra bedömningar. Vidare är regelverket på skolan, vilket inkluderar förbud mot mobiltelefoner, huvudbonader och ibland även datoranvändning under raster, på gränsen till absurditet. Dessa restriktioner fråntar ungdomarna det lilla utrymme för självbestämmande de ännu har kvar och skapar en atmosfär som mer liknar ett fängelse än en läroinstitution.

Avslutningsvis kan jag konstatera att min tid på skolan var präglad av en betydande känslofylld påfrestning, och dagen då jag äntligen kunde lämna dess korridorer bakom mig betraktar jag som en av de mest befriande ögonblicken i mitt liv. Att jag nu studerar naturvetenskap på gymnasiet och känner mig mindre pressad än jag gjorde under högstadietiden talar i sig självt om den påfrestning som präglade min tid på IESJ.
Elev
8 mar 2024

Spring

Denna skola har allt. Sexistiska lärare, dålig ledning och schema som får oss vilja hoppa av en klippa. Våra mentorer bryr sig inte om dig ifall det inte kommer in klagomål på eleven.

Vi har lärare som säger att vi borde begå självmord och vägrar lära ut. En annan ville att vi skulle gå ner i vikt, uppmanade oss att vara "nice and thin", tvingade oss gå in på en hemsida där vi skulle kolla kalorier och baserade vår vikt baserat på vad vi åt.

Vi har flera gånger gått till skolledningen angående för många prov, brist i undervisningen och oseriösa lärare. De låtsas att det är ett stort problem, men gör inget åt det. Helt meningslöst att ens kontakta dem.
Personal
21 aug 2023

helt värdelös

skolan suger den funkar inte ens alla elever springer runt som djur lärarna suger kan inte sitt jobb de är som ett zoo jag vet inte var jag ska ta vägen, jag börja jobba här för jag inte hitta nåt annat men nu är de ända jag gör på friden är att gå på terapi efter skolan och leta nytt jobb. vet inte var alla dessa vildar kommer ifrån. helt usel
Förälder / Vårdnadshavare
26 feb 2023

Väl fungerande skola

Vi är mycket nöjda med denna skola. Ordning och reda. Personal som tar tag i problem direkt. Våra barn är mkt nöja med både undervisning och skolmat.
Elev
6 okt 2022

Internationella Engelska Skolan Järfälla

Min son går andra året på denna skola, han går årskurs 7. Han har verkligen hittat rätt.
Han känner sig trygg och välkommen.
Fantastiska pedagoger med världens tålamod. Tar sig tiden att fråga hur det går, ser individen, hjälper och förklarar. Det finns extra lärarledda lektioner för att ta igen det man missat eller för de som bara behöver lite extra stöd. Schema och planering skickas ut och finns tillgänglig på Skolplattformen.
Det är ordning på hög nivå, skolan kommunicerar ut all information, som förälder är man alltid delaktig och välkommen att höra av sig.
Jag har behövt ringa expeditionen några gånger och det är trevliga Christina som svarar vilket är så tacksamt när jag haft frågor eller behövt veta något om mitt barn under skoltiden.
Det finns ett aktivt samarbete mellan skolledningen och föräldrar gruppen/ PTA föreningen, som träffas ca en gång per månad, här kan elever och föräldrar göra skillnad. Ledningen finns alltid med och representerad på alla möten, mna får svar på sina frågor och det är så positivt att ledningen är mån om att främja elevernas välmående och åsikter.
Denna förening planerar även aktiviteter och bla resor för eleverna.
Vi är super nöjda och kan varmt rekommendera IES Järfälla om ni får en plats.
Min andra son står i kö och vi hoppas på en plats för honom.
Som förälder är det en härlig känsla att känna sig lugn med att ens barn har det bra i skolan.
Ska jag ge förslag på något som skulle kunna bli ännu bättre är det i så fall skolmaten.
Elev
16 aug 2022

Viktigt för föräldrar!

Denna skola är en väldigt annorlunda skola (inte på ett bra sätt). Lärarna förklara saker väldigt illa och ger knappast någon bra hjälp. Vissa av lärarna är sexistiska mot killar och ger bättre betyg till tjejer när vissa försöker mindre eller har gjort sämre av sig. Maten är så himla usel. Inte många elever äter ens maten.

Men den viktigaste nackdelen är all stress de lägger på eleverna. Elever (inklusive mig) kan knappast tänka på något annat. De tar bort vår frihet. Man hinner knappast göra något utanför skolan. Vi har haft upp mot 5 prov/inlämningar på en vecka. Helt absurt.

Om någon föräldrar läser detta, tänk inte ens tanken på att skicka era barn hit. De kommer hata er.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej! Det du beskriver är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra elever ska ha. Vi vill mycket gärna prata med dig om detta. Hör av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se så att vi kan samarbeta och hitta lösningar tillsammans. Mvh / IES Järfällas skolledning
Förälder / Vårdnadshavare
14 aug 2022

Ordning och reda, engagerade lärare

Vår son gick ut 9:an i våras och vi är mycket nöjda, känner inte igen bilden som ges i vissa kommentarer nedan.
Förälder / Vårdnadshavare
30 mar 2022

Bästa skolan

Mycket bra skola som håller ordning och reda på allt. Känner inte alls igen mig i övriga nedslående kommentarer. Efter att min dotter nu gått där fyra år är vi jätte nöjda
Föredetta elev
3 feb 2022

Föredetta elev som gick ut 2012

Blir så otroligt ledsen över den dramatiska förändringen som skett sedan jag slutade 9:an 2012. Jag tror inte att ni förstår hur bra skolan var då. Vi hade sån respekt för lärarna och lärarna respekterade oss. Vi kunde skratta, dela med oss utav våra djupaste hemligheter och vända oss till våra lärare när det behövdes. Skolan var fantastisk. God och mättande mat, givande lektioner och kompetenta lärare. Självklart var det disciplin och respekt. Men på ett sätt vi alla uppskattade. Lärare och elever. Vi grät floder när vi slutade 9an.

Nu på senare år har jag fått höra det ena och det andra om den här skolan och mitt hjärta går i bitar. VAD gick fel? HUR kunde det bli så fel? Vår älskade skola? Jag anser att alla involverade borde kontakta gamla elever för att komma ihåg hur skolan en gång var. Snälla. Ni måste bygga upp skolan till det den var.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Tack för att du delar med dig av dina fina minnen. Vi jobbar kontinuerligt med förbättring och uppskattar att du tar dig tid och kommenterar.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Förälder / Vårdnadshavare
25 jan 2022

Mycket bra skola!

Är så nöjd med denna skola! Har mitt 3:e barn på skolan just nu (de andra två har gått ut). Har/har haft en bra kommunikation med mina barns mentorer/lärare. Har det behövts extra stöd så har vi löst det med att kommunicera och komma överens tillsammans. Tycker om ordningen och disciplinen. Läser en del negativa kommentarer nedan och känner inte igen mig i något utav detta...mina barn säger själva att de är så nöjda med skolan (och de är väl inga fantaster av att "gå i skolan" :-)) och jag kan bara hålla med.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Tack för din fina återkoppling. Vi arbetar hela tiden för att förbättra oss och uppskattar verkligen din positiva feedback.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Elev
19 jan 2022

dåligt

usch äcklig mat sexistika lärare vi hörde ghäromdagen en lärare som sa jag kommer våldta dig fattar du!!!! Hewlt sjuk dom behandlar oss som slavar och är dumma i hubuderna!!!!
Elev
19 jan 2022

usch på denna skola

Jätte dålig skola vissa lärare hjälper inte till när det behövs, dåliga instruktioner, mobbning

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Det du beskriver är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra elever ska ha. Vi vill gärna prata med dig om detta. Hör av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se så att vi kan samarbeta och hitta lösningar tillsammans.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Föredetta elev
9 nov 2021

Urusel skola.

Hemsk skola som behandlar sin elever på ett väldigt dåligt sätt, bla sexism. Tjejer favoriseras av kvinnliga lärare, får mer beröm och får oftast gå först. Maten är i princip oätbar och mängder med elever går hungriga under hela dagen. Många elever lider av depression pga skolan. Skolmiljön är tråkig och det finns inget annat att göra än att sitta på en bänk och stirra in i sin datorskärm. IES Järfälla är en väldigt överskattad skola och jag rekommenderar dig att ut ditt barn ur kön för det finns mycket bättre skolor i området.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Vi vill gärna höra mer om dina upplevelser under din tid som elev hos oss. Hör gärna av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se

Mvh / IES Järfällas skolledning
Elev
30 okt 2021

Skolan är kaos

Skolan brukade vara bra, blev sen bara värre och värre varje år när vi fick en ny rektor. Lärarna brukar ofta bara stå där och kolla på eller skratta när mobbning och slagsmål sker, ingriper i princip aldrig. Jag hade en kompis som blev grovt mobbad i flera år som blev tillsagd att hon "borde försöka passa in mer".

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Det du beskriver är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra elever ska ha. Vi vill gärna prata med dig om allt du upplever på skolan. Hör av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se så att vi kan samarbeta och hitta lösningar tillsammans.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Förälder / Vårdnadshavare
27 okt 2021

Urusel

Hemsk skola som har sexistiska lärare och oätbar skolmat, de flesta eleverna går hungriga under dagen och kan inte koncentrera sig och lär sig inget. Skolan är extremt överskattad och absolut inte lika bra som den låter. Mitt barn var friskt innan det började här men nu har han blivit deprimerad och kan inte sova om nätterna för han blivit så dåligt behandlad.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Det du beskriver är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra elever ska ha. Vi vill gärna prata med dig som vårdnadshavare om era erfarenheter. Hör av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se så att vi kan samarbeta och hitta lösningar tillsammans.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Elev
27 okt 2021

så dåligt det blir

skolan har förstört mig, maten är den sämsta jag har ätit och lärarna är sexistiska.
om ni lägger ert barn i detta skola kommer de för evigt att hata er.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Det du beskriver är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra elever ska ha. Vi vill gärna prata med dig om allt du upplever på skolan. Hör av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se så att vi kan samarbeta och hitta lösningar tillsammans.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Föredetta elev
27 okt 2021

Överskattad

IESJ har förstört mig. Mådde mentalt dåligt och gick hungrig under dagarna. Få lärare bryr sig och vissa lärare är till och med sexistiska.

Maten, Maten är otroligt dålig. De bytte mat leverans och det blev bara värre och värre. Gick knappt att äta och de få gångerna vi fick vettig mat så var det slut. Många går iväg från skolan för att äta men sparade pengar just det så det var inget val.

Rekommenderar icke denna skola.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Vi vill gärna höra mer om dina upplevelser under din tid som elev hos oss. Hör gärna av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se

Mvh / IES Järfällas skolledning
Elev
27 okt 2021

Hemsk och extremt övreskattad skola.

Eleverna behandlas hemskt av lärarna och många lärare är även sexister. Dessutom är maten helt oätbar och många elever går hungriga under dagen och därmed kan de ej koncentrera sig under lektionerna och sedan klagar lärarna på att vi inte presterar bra. Lärarna bryr sig inte om elevernas mentala och fysiska hälsa och pressar alla väldigt hårt vilket leder till mycket onödig stress och sömnlösa nätter. Skolan är väldigt överskattad och det rekommenderas ej att lägga erat barn i kön till denna skola.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Det du beskriver är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra elever ska ha. Vi vill gärna prata med dig om allt du upplever på skolan. Hör av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se så att vi kan samarbeta och hitta lösningar tillsammans.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Föredetta elev
11 okt 2021

Review

Denna skola har några bra lärare, vissa lärare är väldigt partiska och sätter ut sina favoritelever de första dagarna. De lyssnar sedan blint på de eleverna. Förra rektorn gjorde lite konstiga val och skolan blev sämre för varje år. De har ny fått en ny rektor och skolan verkar gå åt rätt håll från vad jag har hört. Den är också väldigt sträng när det gäller betyg och förväntar sig väldigt mycket för toppbetyg. Mer än de flesta andra skolor.
De har också stränga ordningsregler. Den är också väldigt vinklad mot tjejer.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Vi vill gärna höra mer om dina upplevelser under din tid som elev hos oss. Hör av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se

Mvh / IES Järfällas skolledning
Förälder / Vårdnadshavare
17 aug 2021

Överreklamerad skola

Fruktansvärd skola för alla som inte har lätt för sig med skolarbete och/eller vänner.
Inget stöd eller hjälp samt dåligt eller okunnigt bemötande. Lugna och tysta elever glöms helt bort. De som mår dåligt ignoreras om de inte är utåtagerande. Den hjälp man har laglig rätt till ges ej. Klasser byts varje år och hänsyn tas ej till de elever som har svårt med byten eller känner oro och/eller har svårt med nya vänner. Dålig överlämning så som förälder behöver man varje år dra för alla nya lärare vilka behov som ens barn har för det har ingen koll på annars. Inget stöd finns heller vid bytena eller hjälp till de som behöver hjälp med att få vänner. Utfrysning accepteras på skolan. Överskattad och överreklamerad skola på de flesta sätt. Gillar dock att mobilerna samlas in och att man iallafall försöker att fokusera på arbetsmiljö/ljudvolym. Innan Google Classroom började användas fungerade information mm inför prov på Schoolsoft därefter är det bara några ur personalen som sköter kommunikationen på ett bra sätt. För duktiga elever finns en del extra utmaningar inom t.ex matematik och engelska.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Det du beskriver är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra elever ska ha. Vi vill gärna prata med dig som vårdnadshavare om era erfarenheter av skolan. Hör av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se så att vi kan samarbeta och hitta lösningar tillsammans.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Elev
16 maj 2021

Skolan

Svårt att få höga betyg men det är extremt lite mobbning och lärarna har väldigt mycket koll på eleverna. Lärarna har bra relationer med eleverna och miljön är trevlig

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Tack för din fina återkoppling. Vi arbetar hela tiden för att förbättra oss och uppskattar din positiva feedback.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Elev
18 feb 2021

lökig skola

Överskattad skola, lärarna tar inte elever seriösa, Skolan överreagerar på små händelser och det finns bara en få av lärare som bryr sig om eleverna och inte gör vad som bara passar dem.

Jag har gått från 6an till 9an i engelska skolan och det påverkade min barndom på ett grovt negativt sätt. Betygsättningen är oftast orättvist baserad på experiment från att elever tar gamla elevers prov, eller att elever, i samma klass har jämfört med varandra. Och skolan har förändrat reglerna onödigt negativt. t. ex som att mobilerna har gått från att kunna bäras vart som till att inte kunna ha dem alls

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Det du beskriver är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra elever ska ha. Vi vill gärna prata med dig om allt du upplevde på skolan, hör gärna av dig till oss på info.jarfalla@engelska.se.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Personal
18 feb 2021

GÅ EJ HÄR

dålig gå ej här.
mina 3 år har varit de sämsta i mitt liv.
Annat
15 feb 2021

Sämsta skolan

Jätte dålig skola lär mig inget
Elev
4 jan 2021

Bästa!

Bästa skolan!
Lärarna bryr sig på riktigt.

Svar från Internationella Engelska Skolan Järfälla

Hej!

Tack för din fina återkoppling. Vi arbetar hela tiden för att förbättra oss och uppskattar din positiva feedback.

Mvh / IES Järfällas skolledning
Föredetta elev
21 dec 2020

Nej, bara nej

Jag hoppas att någon förälder ser min recension och tänker om.

Gick här från åk 6-9 och det var dom värsta åren i mitt liv. Jag är vuxen nu, så det säger mycket. Både jag och flera av mina vänner fick depression och ångest och behövde gå till BUP pga den enorma stressen dom utsätter eleverna för. Vid flera tillfällen fick hela klassen nog, och gick tillsammans till lärare och andra ansvariga för att uttrycka vårt missnöje men vi fick alltid som svar att det är helt enkelt så det är. Vid varje terminsavslut under hela vår skolgång delades pris ut till samma toppresterande elever, istället för att berömma dom elever som tyst kämpat sig till förbättring med oddsen mot dom. Skolan väljer aktivt att endast se dom få naturligt begåvade barnen och glömmer bort dom som gjort väldigt bra ifrån sig och gjort stora förbättringar trots t.ex diagnoser eller andra problem i livet.

Det fanns många trevliga lärare på skolan som försökte sitt bästa med att göra lektionerna roliga. Det fanns dock minst lika många otroligt otrevliga lärare som nästan mobbade vissa elever och alltid kom undan med det. Hade en lärare som när jag kom sent skrek på mig & och satt i tystnad och stirrade på mig för att jag skulle skämmas framför mina klasskamrater, samt hotade att ringa mina föräldrar när jag hämtat fel bok från skåpet. Han sa till en klasskamrat att han hatar hennes skratt, och till en annan att hon är dum. En annan lärare som vanligtvis var supersnäll, sa vid ett tillfälle när jag frågade när extramatten började att jag får komma men att jag kanske får en smäll. Han verkade upprörd, och det var inte ovanligt för lärare att ta ut sin frustration på oskyldiga elever. Detta var inte saker vi elever förde vidare då det var normaliserat i vår skolmiljö + vi visste att klagomål från oss inte tas på allvar ändå.

Jag gick varje vecka i minst 1 år och pratade med kuratorn och skolsköterskan. Ingen, varken kuratorn och sköterskan som jag hade nära kontakt med eller lärarna som såg hur tufft skolarbetet blev för mig, erbjöd mig hjälp. Kuratorn och sköterskan nämnde inte ens att det kan röra sig om depression/ångest och koncentrationssvårigheter till följd av det, och jag förstod ingenting i den åldern utan trodde att jag bara var dum. Dom tillät mig att tro det. När jag började inse att jag har problem som påverkar skolgången så vägrade skolan att göra små anpassningar för att underlätta för mig då jag "behövde en diagnos". Psykologerna som jag träffade senare sa att jag enligt lag hade rätt till stöd. Skolan som predikade höger och vänster att man ska prata med dom om man har problem, förminskade mig och sa att jag helt enkelt "skiter i skolan". Kuratorn kom till min lektion efter att jag hade gråtit i hennes rum i en timme och skällde ut mig för att jag hade missat min tidigare lektion. En gång så sa jag också till när en person öppet uttryckte sig rasistiskt, så som dom vill att vi ska göra. I slutändan fick jag större konsekvenser än den personen fick pga hur skolan valde att hantera det.

Vissa av ordningsreglerna är otroligt onödiga och skapar inte disciplinerade elever. Vi fick inte ha mat eller mobiler framme någon stans förutom i cafét. Det var väldigt svårt att få i sig något när vi bara hade 5 min mellan lektioner och riskerade att komma sent. Att ta elevers telefoner och behålla dom hela dagen tycker jag är respektlöst mot elevernas privatliv och ägodelar. Jag blev stoppad och utskälld en gång när jag var på väg hem med en energidricka och tvingades slänga den. Dom har inget att göra med vad elever gör utanför skoltid tycker jag. Tänk om dom brydde sig lika mycket om elevens välmående som dom gör om "ordning".

Jag har börjat universitetet nu, och jag hoppas att saker ändrats, men jag tvekar starkt på det. Allt detta grundar sig liksom i skolans besatthet med ordning och disciplin; därför tas ej elevens individuella behov på allvar, därför tillåts lärare bete sig hur som helst osv. Det är det som lockar in föräldrar, men jag kan säga att det bara är en fasad. Mina & mina vänners föräldrar trodde sällan på oss när vi berättade om våra erfarenheter som elever för att skolan är så oerhört duktiga på att prata och få föräldrarna att känna sig hörda och delaktiga i barnets skolgång. Upplevde inte att eleverna var lika viktiga.

Om en förälder läser detta; värna om ditt barns psykiska och emotionella välmående. Det är viktigare än ordning och disciplin. Denna skolan har inget avseende för att en lugn och förstående skolmiljö också kan skapa duktiga elever. Varför skulle barn i mellanstadieålder behöva härdas? De är barn och förtjänar att få utvecklas akademiskt i sin egen takt, med hänsyn till deras individuella behov. IESJ tror nog sig ha skapat massa toppresterande elever med sina metoder, men jag tycker att dom krossat minst lika många elevers självförtroenden. Jag började som en mycket ambitiös och smart 12 åring och slutade som en deprimerad 15 åring som inte längre orkade kämpa i skolan. Jag var så chockad när jag började gymnasiet och märkte att stressen var mindre och lärarna var mer tillmötesgående. Dom satte sig ner med mig och frågade vad jag behövde för att lyckas. Jag är så tacksam för det.
Elev
3 dec 2020

Börja inte IESJ!!!

Hemsk skola, äcklig skolmat, toaletter nerkissade och dåliga lärare. Jag har gått i denna skolan från 6an till 9an och de tre åren måste nog varit de värsta i mitt liv tack vare denna skola så känn er stolta iesj.

Varende lunch är det majoritet av de äldre elever som går ut ur skolans område för att äta i centrum då där finns båda snabbmat och mataffärer. Skolan har bytt matleverantör 3 gågner sedan jag börja här men det känns bara som att den blir värre och värre. Toaletterna blir vandaliserade och ner smutsade efter varje besök nästan. Även fasst det finns en hel del av städare värkar det som att de inte bryr sig om att göra något åt saken.

Lärarna är själviska och gör vad som gynnar de själva och skiter i eleverna. De favoritserar elever och betygsätter orättvist. Jo jag själv och en vän har prövat lämna in två identiska uppsatsar till samma lärare och fått olika betyg. Det visar att läraren bryr sig inte om dia kunskaper utan hur du beter dig i skolan.
Elev
1 apr 2020

Överskattad

Mycket överskattad. maten är äcklig, vissa lärare kallar barn för olämpliga och väldigt taskiga saker, bajs och kiss över hela toaletten, mycket press på sig.
Elev
16 dec 2019

Världens bästa skola!

Jag älskar skolan och framförallt lärarna! De är väldigt roliga och mån om eleverna! De pratar även med dem utanför klassrummen och har så fantastiska vänner från denna skolan vill inte sluta!
Elev
16 dec 2019

DÅLIGT!!

Skitdåligt! Toaletterna är under all kritik!! Bajs utsmetat på väggar och golv. Maten funkar, men skulle önska att det ej var soppa 3/ gånger vecka. Bra lärare dock. Skolgården är inte så bra, fotbollsplanen är helt geggig och går ej att spela på. Själva skolan är sådär. Lite trasiga saker här och där.
Visar 30 av totalt 35 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen