Omdömen

2.6
Baserat på 52 omdömen och 441 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
14 feb 2024

ies är dåligt

Denna skolan är skit. Skolmaten, Eleverna, Allting. För mycket bulgur.
Föredetta elev
31 dec 2023

börja inte här

Jag bytte skola efter sommaren när jag skulle börja nian. De skickade inte över matriserna så lärarna på min nya skola gav mig sämre betyg än vad jag förtjänade för att de inte hade något underlag för att engelska skolan aldrig skickat över det. Fanns en bra lärare på engelska skolan resten va inte bra. De kräver för mycket av en. Sämsta skolmaten också bättre mat på kommunala skolor. Finns inte ens tillräckligt med mat för de som äter sist.
Förälder / Vårdnadshavare
2 okt 2023

Mycke bra skola!

Mycke bra skola! Barn lär sig mycket och disciplinen är på hög nivå!
Elev
29 sep 2023

Kaksmsndkdn

Dålig jävla skola. Lärarna skriker på er 24/7 när du inte har gjort något. Och jag hatade den
Elev
16 jul 2023

min åsikt om min skola

Funkar för mig som behöver en fyrkantig skolgång, men om du är någon med självdiciplin så tyckrr jag att det är onödigt med en så sträng och ohälsosam skolmiljö. Skolmaten är KATASTROF, speciellt glutenfritt
Elev
25 maj 2023

Jävlig skola

På denna skola så lär du dig mycket, bra lärare? NEJ. Bara typ 1-3 lärare på HELA skolan är bra. De sätter mycket press på dig varje vecka. Jag går i femman nu försöker ta mig ut från denna skola. Mycket otrevliga lärare och dumma i huvudet! Så jävla mycket press! Låt inte ditt barn gå här om du vill att de ska bi deprimerade och få ångest.
Elev
8 maj 2023

Min stränga skola

Skolan är för sträng och stressig lärarna blir väldigt arga lätt även om man inte pratar dom flyttar inte oss ÄVEN om alla hattar var dom sitter och att det är så högljut att vi har ett stjärn system som avgör om vi får gå på en klass resa. En lärare anmälde ett barn till socialhjälpen föratt hon hade dåliga betyg
Elev
4 maj 2023

Bra skola, dålig mat

Bra skola men maten är urkass. Lärarna är snälla och även om reglerna är lite stränga så är det lätt värt det när man tänker på hur mycket ens engelska utvecklas. Det enda är maten, speciellt specialkosten!!
Elev
23 apr 2023

Hatar den

Jag blev mobbad och lärarna är akut stränga
Elev
16 apr 2023

skit skola

Det finns inget bra att säga om denna skolan. Jag har fått jätte mycket ångest av denna skolan. De säger att läraren hjälper så mycket det kan, fast varför har då halva skolan mental ångest. Om du använder mobilerna i skolan så måste man lämna in telefonen till de i ca 1-2 månader. De har typ test varje vecka och man får inte lite hjälp på testerna. Jag vet att de kan inte säga svaren fast man kan ju ändå få hjälp om man inte förstår. Jag har en vän som vill ta självmord för de har så HIMLA mycket ångest på denna skolan. "skolan ska vara ett trygg ställe för alla som går här" ingen känner sig trygg. Man får mejl hem för det minsta lilla. Man får mejl hem om man svär, är otrevlig, om man inte är ute på rasterna eller om man springer i korridoren. Man kanske lär sig mycket engelska fast man förlorar typ allt svenska, det blir ju jätte svårt senare i högstadiet. Av denna skolan suger alla nu i klassen på matte,NO,SO,svenska eller något annat ämne. Maten är också jätte dåligt. Den är för tår eller för lik soppa. JÄVLA äckliga lins soppa.
om ni vill ha ångest eller stress är detta den bästa skola för er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elev
16 apr 2023

Ingen utbildning på denna skolan

Den skolan är jätte dålig och bryr sig inte om något. Läraren bryr sig inte, Om man inte har fattat något kommer de inte upprepas de bara börjar på något nytt medans halva klassen har inte ens förstått något.
Elev
28 mar 2023

dålig

pastan är okokt och man får gammal mat som dem spottar på. lärarna tar din telefon om man använder den och sen behöver man ge den till receptionen i en hel månad. lärarna skriker på dig och bryr sig inte vad du säger.
Elev
23 mar 2023

SOS Varning

1800 tals skola. Totalt kaos på skolan. Ingen studiero, omöjligt att koncentrera sig.Bra personal men förstörs av alla elever.
Föredetta elev
25 jan 2023

Ibland toppen med oftast botten

Bra för vissa men dåligt för många. Skolmaten är ett skämt, inte alls bra .ganska strikt då man ej får göra något som att gå utanför skolan o ha mobil tuggummi mm. Men de image som de har säger att det är mer strikt en var det är, man får ej kvarsittning på denna skola o de bryr sig inte om du kommer försent. Men de blir ganska arga om de ser dig vara utanför skolan men man får bara vara försiktigt. Och ha inhe mobilen på skolan för om de ser dig så tar de din mobil. Vissa lärare e bra andra e dåliga. Istället för att reda ut grejer de skickar hem mejl till dina föräldrar. Bra i fyran, de va snällare då och inte så mycket läxor o prov sen blir det seriöst för mycket. Dagarna är långa och när man kommer hem så vill man bara sova. Klasserna blandas varje år vilket är bra då man har lärt känna massa nya människor men ochså dåligt för om man har en jätte bra kompis grupp hotar de att splittra den om man gör något fel. Lektionerna på engelska funkar o man lär sig språket snabbt men dock så i sexan så har du No på engelska fyra ämnen per termin i en och en halvtimme vilket är jätte jobbigt då man ej fattar något . Men hanterar du stress bra, vill lära dig engelska och är bra i skolan samt har inga problem med att sitta fast i skolan väldigt länge varje dag så tycker jag du ska börja här. Men om du e medel/dåligt i skolan och lätt tycker skolan blir mycket så ska du inhe börja här. Så ja slutligen skolan kan säkert vara toppen för många personer men den kan också vara botten, peror på person. Men min personliga åsikt så säger jag att man inte ska börja här. Ska sluta här nu vilket känns skönt slipper det äntligen.
Elev
19 jan 2023

dålig

dålig skola om man använder sin telefon tar lärarna den så måste man ge din till skolan varje dag i två månader
Elev
10 jan 2023

internationella engelska skolan lund

det finns 100 skolor som är bättre än denna börja i en annan skola, de bryr sig inte om du inte tycker om skolan även om vi har strävat om det i 4 år. undervisning är bra och lärarna är bra men det är för strängt.
Elev
9 nov 2022

SOS!!!

En hemsk skola på alla set koma till skolan 10minuter Oman start för att hälsa på läraren och få krämig linsgryta med koskos. Om ni eller era föreldrar bil att ni ska burga där så nej!!!!!!!
Föredetta elev
29 sep 2022

Dålig skola, gå inte här.

Dålig skola, för mycket krav på eleverna och de betygsätter dåligt. Lärarna vet inte hur man betygsätter eftersom de kommer från andra länder och är inte vana med det svenska betygsystemet. Eftersom många ämnen är i engelska och man lär sig i engelska så blir det svårt att förstå NO i svenska när man byter till gymnasiet. Skolan är extremt sträng. Rekommenderar inte skolan.
Elev
16 aug 2022

Rekommenderas

Bra skola, man dålig skolmat!
Ibland är det lita för många prov på samma gång, men lärarna är bra.
Elev
6 maj 2022

Bra skola!

Jag tycker att den är bra för att lärana är bra och lär ut bra och bryr sig mycket.
Men maten är ändå ganska dålig så det kan dem tänka på.
Föredetta elev
23 mar 2022

hitta en annan skola

sjukt stressande, gjorde mig deprimerad👍
Elev
16 mar 2022

SOS !

Otrevlig skola, personalen bryr sig inte ett dug, man måste gå i 30 minuter för att ha gympa och sen är lektionen över efter typ 20 minuter.
För mycket press!
BÖRJA INTE HÄR!!!!!
Mina föräldrar låter mig inte byta, är fast här men för ditt bästa..
SPRING !!!!
Elev
23 feb 2022

Välkommen till 1800-talet

Välkommen till 1800-talets behavioristiska morot-piska stil. Du ska tilltala lärarna som om de vore guds gåva från himlen men du kan inte förvänta dig en gnutta respekt i gengäld. Lärarna njuter av att utföra maktmissbruk och tar varenda chans för att trycka till eleverna. Vill du sitta instängd i ett gammalt mentalsjukhus åtta timmar om dagen i 5 år är den här skolan helt optimal för dig! Du kommer garanterat att märka av de starka likheterna till ett fängelse. Varmt välkommen
Elev
16 feb 2022

Skit Skola

Hemsk skola
ingen borde gå där


skit skola
Elev
15 feb 2022

Dålig skola

Dålig skola. Känner mig välidgt utryckat och mycket rasism
Annat
31 jan 2022

Mental Hospital, not a school

Used to be a mental hospital so there are a lot of annoying pillars.
Förälder / Vårdnadshavare
31 jan 2022

Great place for torture!

Great place to send yout kids for torture! Absolutely amazing! The tests are great because they lock you in a room and force you to answer the questions, otherwise you will get an F and have to redo it. Very good.
Elev
20 jan 2022

Är bra för några!

Skolan är utmärk, men är nog bara till några som verkligen vill
lära sig engelska. Om du inte kan någon engelska så rekommenderar
jag inte skolan för dig. Skolan har blivit bättre sen man har fått
betyg från 4:an. Jag tycker att lärarna är snälla fast stränga när det behövs. Det är ordning och reda fast det är inte så trevligt när dom större barnen kommer ner till min våning. Så jag rekommenderar skolan bara för dom som vill lära sig engelska!
Elev
20 jan 2022

Är bra för några!

Skolan är bra, fast om man inte riktigt kan engelska bra så rekommendera jag inte skolan. Men för mig så är den perfekt!
Sen dom började med betyg från 4:an så har den blivit bättre.
Fast ibland är det svårt att hänga med. Ibland när vi har vikarie
så kan det ibland bli lite stökigt. Fast när vi har våra "riktiga"
lärare så är det bra arbetsro.
Elev
17 jan 2022

haram skola

ingen vegetariskt mat skola jag behvöda ät gris och i min religon är HARAM äta gris. Så jag nu är i helvete.
Visar 30 av totalt 52 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen