Omdömen

2.4
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 maj 2023

Dålig skola

Jag tycker skolan inte nått upp till vad dom lova, dåliga lärare, orent
Elev
5 maj 2023

Jättebra skola!

En väldigt bra skola i mina åsikter och en trygg plats, man hittar lätt vänner och vi är väldigt välkomnande- bör vara bra att förstå engelska för att gå, kan vara lite kaos i vissa klasser ibland, men vännerna är som en familj. Helt okej skolmat och det kommer bli bättre när köket är färdigrenoverat!
Elev
2 maj 2023

Min skola är den sämsta

Jag tycker min skola är sämst
Elev
1 maj 2023

Byt inte hit

Skolan är sämst, man borde absolut inte börja här om man inte klarar av stress. Knappt någon på skolan mår speciellt bra pågrund av all stress och press skolan ger än. Innan jag började fick man bara höra hur bra skolan var med lugn skolmiljö men skolmiljön är jättedålig, får jättelätt ont i huvudet på skolan.
Elev
10 maj 2022

Vill byta.

En skola som sägs vara jättebra där eleverna mår bra och allt sånt men så är det knappt. Jag själv går på den här skolan och när jag bytte från min gamla skola var det blandade känslor, nu vill jag byta härifrån. Anledning till att jag vill byta från denna skola är att jag känner en extrem press på mig som också leder till att jag mår psykiskt dåligt. Så börja inte här om du inte klarar av stressen av allt skolarbete! Rekommenderar däremot att börja här då skolmiljön alltså våran skolgård och våran fritidslokal inne på skolan är grym!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen